20/07/2017

56Wh Accu Asus N551JK bij Replace Direct

De Accu Asus n551jk legt Flip is een zeer slank en lichtgewicht apparaat dat krachtige onderdelen en functies waarmee u gemakkelijker een uitstekende keuze voor de weg krijgers en desk jockeys gelijk heeft.

Veelzijdigheid en flexibiliteit is deze dagen de sleutel met apparaten en de klep legt bereikt dit in stijl. Het heeft een unieke 360-graden-scharnier, waarmee u de C302CA gebruiken in elke positie die u kiest. De fundamentele standpunten zijn laptop, tablet, stand en tent modes.

Het display is een briljante 12,5-inch (16:9) wide-viewing angle 1920 x 1080 FHD beeldscherm dat biedt goede bekijken voor zelfs wanneer uw scherm inhoud met anderen te delen. Er is een ook een lichtsensor die automatisch de helderheid van het omgevingslicht wordt aangepast.

U kunt communiceren met legt de display dankzij haar 10 punten multi-touch-functie die beschikbaar is in welke kijkpositie die u kiest. Deze handige toebehoren maakt voor een display dat is nauwkeuriger en reageren dan reguliere touchscreens.

Accu Asus a32-n55 wordt geleverd met tot 6e generatie Intel Core m3 processors en ondersteunt maximaal 4GB DRAM. Krijg je 64GB van Schicht opslag in entrepot en Chrome OS. Deze combinatie zorgt voor ultrabook-achtige snelheid met programma's en instant 3.5 tweede opstarten wanneer nodig en afsluiten wanneer u klaar bent.

De ASUS C302 heeft de meest geavanceerde en flexibele poort beschikbaar, de USB 3.1 Type-C. De USB 3.1 Type-C poort heeft alles wat die u nodig hebt all-in-een verbindingstype. Gebruiken voor het laden van de C302, hebben snelle overdracht van de gegevens van de USB-3 te geven u gemoedsrust die de C302 zullen toekomstig-bewijs voor de komende jaren. Het heeft omkeerbare plug oriëntatie en kabel richting geven u de mogelijkheid om uw favoriete apparaten aansluiten. De C302 heeft ook een Micro SD-kaartsleuf en een standaard audio-aansluiting.

Levensduur van de batterij kan afhangen van uw stijl van gebruik, maar in het algemeen kunt u tot 10 uren van macht op één enkele last.

Deze handtekening uitgave 2-in-1 van ASUS is het spul dat het een goede keuze voor het uiterst mobiele individu maakt.

De Accu Asus n55s Signature Edition 2 in 1 PC functies speciale prijzen dat maakt het ideaal voor studenten en faculteit of personeelsleden aan universiteiten en college. Niet in college meer, geen probleem omdat de Mini hebben een relatief lage prijs voor apparaten in deze klasse.

Transformator Mini geeft je zowel een tablet en laptop in één apparaat. Het is ultra-dunne en zeer licht, waardoor het zeer draagbaar voor studenten en particulieren altijd onderweg. De tablet wordt geleverd met een toetsenbord en een pen om toe te voegen een niveau van productiviteit aan het apparaat.

Er is een ingebouwde stand op de achterkant van de mini waarmee een 170° groothoek slim scharnier beweging. Met deze functie kan de Mini staan rechtop, plat of tussendoor.

Dit apparaat rans venster 10 voor het beste Windows ervaring tot nu toe. Geniet van snelle startups en gemakkelijk ontgrendelt en logins met Instant ID scanning. Windows Hello kunt u aanmelden met slechts de aanraking van uw vinger. Gesigneerde uitvoering in de naam betekent dat deze PC geen junkware of trialware van 3e partij heeft. Het omvat een wereldklasse beveiligingssoftware voor extra bescherming.

Binnen shell draait de Mini een Intel Atom-processor, 4GB RAM en een snelle eMMC schijf zodat u Accu Asus g75vw vlotte en snelle computing ideaal voor multitasking.

De levensduur van de batterij van de transformator Mini is goed genoeg voor het aandrijven van deze kleine performer hele dag lang. De Mini 2-cell polymeerbatterij biedt tot 11 uren van werking op een enkele lading.

 Asus A41-X550A Accu

Als u hebben gekocht in de volledige onderdompeling geboden door gebogen schermen, dan is deze ultra-brede QHD gebogen gaming monitor alleen de voor u.

ASUS legt een enorme verklaring af met deze nieuwe ROG Swift PG348Q Gaming Monitor. Als je serieus over uw gaming bent en een goed stukje van extra contant geld hebt, dan kunt u neem een goede blik bij deze schoonheid.

Deze monitor is een maar liefst 34" in grootte met een 21:9-beeldverhouding voor panoramisch bekijken. Het kenmerkt NVIDIA G-SYNC-technologie waarmee gladde, naadloze gameplay met een vernieuwingsfrequentie van 100Hz voor snellere responstijden. Het heeft zelfs een Turbo Key waarmee je de refresh rate van 60Hz tot 100Hz rechts in het midden van een spel in-/ uitschakelen. Dit geeft uw overklokken bij de aanraking van een knop zonder om het grafische Configuratiescherm te openen.

http://stairlift-forum.co.uk/blogs/kopenaccu/14707-laptop-accu-voor-asus-a32-n55

http://backtodisco.net/kopenaccu/blog/2072/accu-voor-asus-n551jk-laptop