16/03/2018

Accu Asus S451LA

Op papier, de Accu Asus R453LB teken al die dozen, terwijl het beheer te kijken bijzonder leuk. In feite, het eerste ding dat u raakt wanneer u Unbox de PG258Q is hoe buitengewoon cool dat drieledige stand ziet er in persoon-het tweede ding dat je hits is gewoon hoe opzichtig dat geprojecteerde LED-logo is, die kan, gelukkig, worden uitgeschakeld.

De PG258Q is de monitor van een gamer. Het schept van een 24.5-inch, 240 Hz FHD TN paneel met een 1 ms responstijd en ondersteunt G-Sync. Accu Asus S451LB Al die woorden zijn muziek naar de oren van een gamer, maar er is een vangst, en een vrij significante een op dat: de prijs. Op RS 67.000 in India, deze monitor is duur. Het is duurder dan een mid-range Gaming PC, het is duurder dan een 27-inch 4k monitor en is veel duurder dan een 55-inch 4k HDR TV. Waarom op aarde zou iemand willen zetten dat soort geld voor deze monitor?

Om dat te beantwoorden, moet je echt begrijpen wat deze monitor is. Dit is niet een monitor voor een ontwerper. Accu Asus R453LN De TN paneel is nergens in de buurt als kleur nauwkeurig als een ASUS ' ProArt monitoren of Dell IPS schoonheden. De gemeten kleurruimte-met behulp van DisplayCal en een Spyder 3 kalibratie-eenheid-kwam in op ongeveer 92 procent sRGB voor kalibratie. Standaard is er een lichte magenta cast op het display en de achtergrondverlichting bloedt door in donkere scènes. Ook, als u een AMD grafische kaart, je bent niet eens ten volle gebruik te maken van deze monitor.

Voor gamers die gewend zijn aan gaming op 60 Hz, de upgrade naar 120/144 Hz kan bijna worden onthullende. Accu Asus S451LA Plotseling, alles is boterachtig glad, er is geen input lag en er is zeker geen scheuren, dankzij het extra voordeel van G-Sync. Fast-paced games zoals Counter-Strike en Doom gewoon het gevoel ongelooflijk vloeistof. Dit is een ervaring die moeilijk te beschrijven aan iedereen die nog nooit ervaren, maar neem mijn woord voor. Na een paar uur doorbrengen met deze monitor, zult u niet in staat om terug te gaan.

Op een zijde nota, ik ben nog steeds in twee gedachten over de 240 Hz optie. Het verschil tussen 60 Hz en 144 Hz is grimmig, maar het verschil tussen 144 en 240 is bijna verwaarloosbaar. De niet-gamers die probeerde de monitor kon niet vertellen de twee modi uit elkaar. Na enkele uren op 240 Hz en vervolgens terug te komen tot 144, het verschil was subtiel, maar onmiddellijk duidelijk.

Als u het type van concurrerende gamer die Asus lijkt te zijn gericht met deze monitor, zult u genieten van de hogere refresh rate.

De monitor beschikt ook over Accu Asus S451LN andere, gamer-specifieke functies, zoals een ingebouwde Crosshair, een frame-rate indicator, enz. Ik zal toegeven dat ik nooit gebruikt deze meer dan eens, maar ik kan zien hoe deze functies nuttig kan zijn.

Een ander groot ding over deze monitor is haar te bouwen. De monitor is zeer goed gebouwd. Het voelt solide en Premium. De poten zijn zeer stevig, er is geen wiebelen op het display. Het ontwerp is ook erg cool, in een Lamborghini Centenario soort manier, cool, spannend om naar te kijken, maar niet noodzakelijkerwijs praktisch. Het scherm kan volledig instelbaar en perfect stabiel op elke oriëntatie. De dunne randen ook betekenen dat u gemakkelijk dit gebruiken voor een Triple monitor setup (op voorwaarde dat u RS 2.0 lakh te sparen).

Mijn een klacht met de te bouwen is met de achterkant. Er is een verwijderbare plastic paneel aan de achterzijde die het netsnoer en andere kabels verbergt. De video ingangen zijn beperkt tot DisplayPort en HDMI, maar het slechtste deel is dat de havens USB achter dat achterpaneel worden verborgen. Er is geen manier om de havens toegang zonder het verwijderen van het achterpaneel. Accu Asus V451LA Dat paneel voelt ook goedkoop en dun en bleef eraf vallen. Op het einde, ik gewoon verwijderd en chucked het in de doos van de monitor voor de bewaring. Het is niet alsof iemand gaat staren aan de achterzijde toch.

De Accu Asus V451LB is een uitzonderlijke monitor, maar het is ook geprijsd aan te passen. Voor de gemiddelde gebruiker, zijn er gewoon te veel opties in de markt meer geschikt is voor hun behoeften.

De prijs van de monitor is ook een probleem, want zelfs voor gamers, u alternatieven zoals de Acer Predator XB271HU. Het is goedkoper, groter en biedt een hogere resolutie, maar het is met name langzamer.

Voor een niche publiek van dedicated en zeer concurrerende gamers met diepe zakken, echter, het is een uitzonderlijke keuze.

https://blog.goo.ne.jp/kopenaccu/e/cbd83a74e9a66a39951a2fb3d4135233

http://kopenaccu.blogpage.eu/accu-asus-r453ln

http://kopenaccu.ser.ec/2018/03/16/accu-asus-r453ln

03/03/2018

Kopen Nieuwe Accu Asus K52JT

ASUS weet dit, en dus het is de nieuwe toegang tot de markt, de Accu Asus K52F , biedt de dezelfde mogelijkheid om de weergave naar de tabel modus maar met een nieuwe twist spiegelen. De machine sport specifiek, een entry-level afzonderlijke GPU aanzienlijk versnellen de karbonades gaming.

De notebook sport een 14-inch beeldscherm en is concurrerend geprijsd voor een premie 2-in-1. De weg begint bij $900 voor een achtste generatie Core i5-8250U CPU, 8GB RAM, een 256GB SATA Solid state drive (SSD), en een Full HD (1.920 x 1.080 of 157 PPI) weer te geven. Verbeter een core i7-8550U, 16 GB RAM en een 512 GB PCIe SSD — onze review eenheid — en u zult besteden $1.300.

Als je hebt gezien een Accu Asus K52JB , heb je ze allemaal gezien. Oke, dat is niet precies waar, maar het is vrij dichtbij — en er is niets mis mee. ASUS heeft een onderscheidende esthetische voor de premier lijn van notebooks gemaakt, en de ZenBook spiegelen 14 onderhoudt het. Er is de iconische Asus concentrische cirkel patroon op het deksel, en de gebruikelijke all-aluminium bouwen. ASUS biedt leisteen grijs (onze test-eenheid) en Gold Icicle, en ze zijn allebei aantrekkelijke zonder opzichtige. Dell's nieuwste XPS 13 en HP Spectre x360 13 zijn beide veel meer opvallend, maar de Asus zal niet verlegenheid brengen u in een koffieshop.

In termen van bouwkwaliteit biedt de ZenBook een metalen chassis dat alleen iets buigbaar in het deksel en toetsenbord dek maar solide eronder. Wij zijn het merken van deze verhoogde flexibiliteit als laptops get ooit dunner, en zowel het spook x360 13 en de XPS 13 lijden samen met de ZenBook. Microsofts Surface Book 2 13, aan de andere kant, is solide als een rots, maar het is ook aanzienlijk dikker.

De Accu Asus K52JT scharnier is vrij stijf, wat betekent moet u twee handen om het te openen maar ook dat het houdt het deksel op zijn plaats door middel van de 2-in-1 van verschillende vormen. Of in laptop, tent, presentatie of tablet modi, hoeft u niet te vrezen voor het verlies van zijn plaats display. Hoewel wij zal er rekening mee dat met haar 14-inch 16:9-scherm, de ZenBook spiegelen 14 is net als de meeste 2-in-1 het recht op de rand van het ongemakkelijk als een tablet zijn — de tear-off 3:2 scherm op de Surface Book 2 13 zorgt voor een veel beter ontwerp van de Tablet PC.

ASUS zou hebben gemaakt de Accu Asus K52JV spiegelen 14 meer draagbare door bijsnijden uit sommige randen en het chassis te verkleinen. Lenovo's Yoga 920 heeft iets kleiner randen en is dus iets kleiner in elke dimensie. Het is ook iets dunner op 0.5 inches versus de ZenBook spiegelen 14's 0.55 duim en de ZenBook is een beetje zwaarder op 3.31 pond versus 3.02 pond. Het thema hier krijgen? De ZenBook spiegelen 14 is niet de meest slanke 14-inch 2-in-1 u vindt, maar het is niet precies een zwaargewicht.

De ZenBook spiegelen 14 packs in een redelijk aantal poorten, en zij bijna voor een complete set maken. Accu Asus K52JU Er zijn twee USB-A 3.0-poorten, een USB-C 3.1-poort, een full-size HDMI-poort, een microSD-kaartlezer en een keuzelijst met invoervak 3,5 mm audio jack. Helaas, de USB-C poort ondersteunt geen Thunderbolt 3, wat betekent dat hoewel legacy ondersteuning er de toekomst is wordt overgelaten opknoping – een omissie die de Yoga 920 niet na te bootsen.

Er is natuurlijk ook de gebruikelijke 2 × 2 MU-MIMO 802.11ac Wi-Fi en Bluetooth radio's. Omdat de USB-C poort niet de macht van de laptop, heeft Asus een eigen voeding en aansluiting verpakt in het vak. Dat is niet onze favoriete keuze, maar ten minste het in staat stelt een Snelladen functie waardoor de notebook levensduur van de batterij van de 60 procent in slechts 49 minuten.

Als een cabriolet 2-in-1 biedt de ZenBook spiegelen 14 de gebruikelijke scala van Taakspecifieke opties. Accu Asus R510CA Er is een vrij typische eiland-toetsenbord sportieve zwarte toetsen met witte belettering, en het biedt een standaard lay-out en consistente backlighting met drie helderheidsniveaus. Hoewel er een ruime 1.4mm van belangrijke reizen, is het toetsenbord dieptepunt actie verrassend abrupt. Het is een comfortabel toetsenbord, maar lang niet zo nauwkeurig als de vindt u op de Spectre x360 13.

De ZenBook spiegelen 14's echte aanspraak op roem, is althans onder dunne en lichte convertible 2-in-1s, haar afzonderlijke GPU van Nvidia GeForce MX150. Dat is een entry-level optie die is een echte stap omhoog van Integreer Intel grafische maar aanzienlijk minder krachtig dan gaming-georiënteerde GPU's zoals de GeForce GTX 1050. De grootste vraag is hoe goed de ZenBook spiegelen 14 dunne chassis kan omgaan met de warmte die een chip genereert.

Aangezien het blijkt, de ZenBook spiegelen 14 fatsoenlijk gebruik maakt van de GeForce MX150, tenminste wanneer gestapeld tegen de meeste andere ook middelgrote cabriolet 2-in-1s. De gaming-resultaten zijn niet verrassend, bijna identiek aan die van zijn broer, de ZenBook 13. Zoals onze benchmarkresultaten aangetoond, biedt de ZenBook spiegelen 14 een veel meer voldoening gamebeleving dan machines die uitsluitend op Intels UHD 620 graphics.