31/01/2018

Accu Lenovo ASM 42T4691 Professioneel Kwaliteit

Alles groeit. In november 2016, gaven we een vier-sterren thumbs-up van de 11,6-inch Accu Lenovo Thinkpad T570s , prees de kleine converteerbare als erfgenaam van de handige Take-het-Anywhere, nota-rekening geest van apple's gestaakt 11,6-inch MacBook Air. Nu 710 op zijn beurt is stopgezet, vervangen door een kleinere broer of zus van de 13,3-inch $849.99 op Lenovo en 15,6-inch $999.99 op Lenovo yoga 720-net niet zo veel kleiner, met een 12,5-inch Full HD touch screen.

Prijzen op Lenovo.com beginnen bij $649,99 ($20 goedkoper bij Best Buy) voor onze test-eenheid, met een Core i3-7100U processor, een iets schraal 4gb RAM, en een idem 128gb Solid-State Drive. Een Core i5 versie met 8GB geheugen en een 256GB SSD is $899,99 (momenteel verdisconteerd tot $749,99), en een Core i7 model met 512GB SSD is $1.199,99, door welk punt je waarschijnlijk op zoek naar meer luxe 13,3-inch 2-in-1, zoals de HP Spectre x360 $1, 585.99 op Nederland.

De 12,5-inch Accu Lenovo 42t4689 is praktisch zo draagbaar als een 11,6-inch laptop, met een gewicht van slechts 2,53 pond en het meten van 0,62 door 11,5 door 8 inches. Het is geen last in een koffer of tas, zelfs als je gooit in zijn 2,5-inch-vierkante AC-adapter.

Het is ook geen schuur-brander in de prestaties van tests, dankzij de Core i3 CPU-perfect geschikt voor e-mailen, tekstverwerking, surfen op het web, en video-streaming, maar scheef meer in de richting van het gebruik van inhoud dan de creatie van inhoud. Voeg onafgeziene levensduur van de batterij en een ontbrekende poort of twee, Accu Lenovo FRU 42T4690 en je hebt een aantrekkelijke maar zeker entry-niveau 2-in-1, zoals het hoort de prijs. We willen deze yoga, maar we zouden geneigd zijn om $150 meer uitgeven voor de 13,3-inch 720-of misschien $150 minder voor de ASUS Chromebook Flip C302CA $479.99 bij Amazon.

De Accu Lenovo 51j0497 is een studie in grijs zilver, met een chromen yoga logo in een hoek van het deksel. Twee conventionele scharnieren, niet de fancy Full-width "horloge" scharnier van het vlaggenschip yoga 920 $1, 199.99 op Lenovo, laat het aan flip en vouw van laptop naar Tablet-modus, met ezel-stijl stand-modus en A-frame tent modi in tussen. Het systeem ondersteunt de prijs van Lenovo ($69,99) Active pen 2 Stylus voor pen input.

De glanzende zwarte bezel rond de 12,5-inch display is stijlvol dun, hoewel de bovenste bezel ruimte voor een webcam die vangt boven het gemiddelde, goed verlicht en scherp in plaats van korrelig selfies en Video's maakt. Het scherm beweegt lichtjes wanneer onttrokken of Swiped in laptop of tribune wijze. Geluid van de ingebouwde luidsprekers is eerlijk om middel, een vleugje hol en kort op bas, maar luid genoeg om een kleine kamer te vullen.

De havens zijn schaars. Aan de linkerkant van de Lenovo, vindt u de connector voor de AC-adapter en een audio-aansluiting. Accu Lenovo FRU 42T4688 Aan de rechterkant zijn de Power-knop, een USB-C-poort, en een USB 3,0-poort. Het aansluiten van een externe monitor vereist een USB-C DisplayPort-adapter, omdat er geen HDMI-poort; evenmin is er een SD-kaartsleuf. Met behulp van de 720 in de laptop-modus op ons bureau, we tweemaal begrepen het systeem om de positie aan te passen en per ongeluk duwde de Power-knop, waardoor de machine om te slapen.

Het toetsenbord is niet backlit, in tegenspraak met de website van Accu Lenovo ASM 42T4691 , maar het is full-sized-de A door middel van apostrof sleutels span de verordening 8 inch-en heeft een vrij goed als platte en plastic typen voelen. De lay-out is niet zo goed, met de fout die we altijd Slam HP laptops voor: cursor pijltjestoetsen gerangschikt in een rij, met half-sized omhoog en omlaag pijlen ingeklemd tussen full-sized links en rechts, in plaats van de juiste omgekeerde T. De pijltjestoetsen ook dubbel met de Fn-toets voor Home, end, PGUP, en PGDN.

Er is een Windows hello-compatibele vingerafdruklezer rechtsonder op het toetsenbord, en een klein, maar glad glijdende touchpad met comfortabel Clicky onderste hoeken.

Misschien is de 12,5-inch yoga 720 's beste eigenschap is zijn 1, 920x1, 080-pixel scherm, die voldoende helderheid biedt-we regelmatig gewerkt met de backlight afgewezen vier of vijf inkepingen, wanneer we meestal niet kunnen staan meer dan twee-en brede kijkhoeken, dankzij in-plane switching (IPS) technologie. Kleuren zijn levendig en contrast en fijne details zijn scherp. Het was een genot om te zitten met het apparaat in Tablet-modus in onze schoot en Bekijk 1080p YouTube-Video's.

Bluetooth en 802.11 AC Wi-Fi zorgen voor draadloze connectiviteit. Lenovo backs van de 720 met een garantie van een jaar en installeert zijn eigen app Explorer Store en een McAfee LiveSafe Nagware trial.

20/01/2018

Accu HP HSTNN-I90C

We waren erg gecharmeerd van de eerste Accu HP HSTNN-E04C en ook de 1012 G2 kunnen we waarderen, maar de tegenvallende accuwerktijd zorgt ervoor dat de awards in de kast blijven. Kun je daarmee leven, dan moet je dit model zeker overwegen vanwege zaken als het eenvoudige beheer, reparatie- en upgrademogelijkheden, de vingerafdruklezer beveiliging en 4G.

De HP Elite X2 1012 G2 is de opvolger van de eerste generatie, die nog met een trage Y-processor was uitgerust en passief gekoeld werd. Deze nieuweling heeft een krachtiger cpu en is net als zijn voorganger duidelijk gericht op de zakelijke markt. HP heeft naast dit model onder andere ook de Accu HP HSTNN-F08C , met vergelijkbare specificaties als de hiervoor besproken Dell. Die 612 vind je op de volgende pagina.

Ook in zijn tweede incarnatie blijft de Elite X2 wat ons betreft een van de meest begeerlijke 2-in-1’s. Ons sample was voorzien van een mooie configuratie, bestaande uit een ‘Kaby Lake’ Intel Core i7-7600U met vPRO-management, 16 GB geheugen en een 512 GB ssd. Hij is prettig snel voor een ultrabook-apparaat, de grote hoeveelheid werkgeheugen is een merkbaar voordeel in de praktijk.

De zakelijke inslag komt onder meer terug in voorzieningen als ingebouwde 4G, gecombineerd met een vingerafdruklezer. Een andere optie om gemakkelijk in te loggen is met de IR-camera, die Windows Hello ondersteunt. Het keyboard van Accu HP HSTNN-F11C volgt het voorbeeld van de zakelijke modellen van dit merk en is behoorlijk stabiel. Het is de beste in de test, op het (te zware) productiviteitskeyboard van Dell na. HP levert een goede Active Pen mee met een knop voor Windows Ink. Randapparatuur kun je aansluiten via usb 3.0 en Thunderbolt 3. Uitbreiding van de opslag is mogelijk via microsd.

Een van de grote pluspunten ten opzichte van de andere modellen in deze test is dat je hem eenvoudig kunt openmaken. Je kunt hem hierdoor net zo makkelijk beheren en repareren als een moderne zakelijke ultrabook. Zo kun je scherm, accu, ssd, wifi, moederbord en 4G-module eenvoudig repareren of vervangen als dat nodig is. Aan de meeste 2-in-1’s valt er weinig te repareren, je kunt ze alleen vervangen als ze kapot zijn. Voor de zakelijke markt zijn de servicemogelijkheden van de X2 een enorme pré.

Helaas vallen ook bij de Accu HP HSTNN-I90C de accuprestaties tegen, hij is na nog geen 5,5 uur al weer toe aan een oplaadbeurt. Dat is een belangrijke reden om de awards voor dit model in de kast laten.

Bij HP hebben ze verschillende series. De Elite-serie is bedoeld voor de enterprise markt, voor kleinere ondernemingen heeft het merk de Pro-familie in het pakket. In dat laatste gamma vind je de Accu HP HSTNN-I91C, een model dat op het eerste oog wel wat wegheeft van de Elite X2 die we op de vorige pagina besproken hebben.

Toch zijn er ook duidelijk verschillen. Zo is de kleurstelling anders en is er gekozen voor wat meer kunststof, in plaats van een aluminium behuizing bij het luxere model. Hij heeft een 12 inch 1920x1080 scherm, met dus een standaard beeldverhouding. De resolutie van het scherm is toereikend en dat geldt ook voor de helderheid: die is namelijk 312 nits. De kleurnauwkeurigheid van het scherm valt tegen: 7,9. Dat maakt het geen goede keuze voor het beoordelen van foto of ander beeldmateriaal.

De technische basis van de Pro X2 is totaal anders dan die van de Elite. Hier heeft Accu HP HSTNN-LB2F namelijk gekozen voor een energiezuinige, maar tevens minder potente Core i5 7Y54-processor. Dat maakt hem wat minder geschikt voor het zware werk. Deze chip wordt gecombineerd met 8 GB geheugen en een 256 GB grote SSD.

Ondanks dat dit een model is dat op MKB-achtige bedrijven is gericht, heeft HP haar veiligheidsvoorzieningen op een hoog niveau. Zo heeft hij een vingerafdruklezer aan boord en ook kan het apparaat overweg met smartcards. Inloggen met je gezicht is helaas niet mogelijk, een infraroodcamera ontbreekt namelijk. Een pluspunt is de ingebouwde 4G-adapter voor mobiel internet. Je kunt dus overal werken.

Het keyboard is vergelijkbaar met dat van de Elite X2. Het is een van de fijnste Windows-tablet keyboards van dit moment. Hoewel het keyboard voorzien is van penhoudertjes, moet je in de doos tevergeefs zoeken naar een pen. Die wordt niet meegeleverd, maar is wel als optie leverbaar.

De Elite X2 is heel makkelijk open te maken. De Pro X2 gaat nóg makkelijker open. Het achterpaneel kun je zonder schroevendraaier demonteren. Vervolgens kun je de 4G-adapter en SSD verwijderen en eventueel omwisselen.

14/01/2018

Accu HP ProBook 450 G1 Series

De Accu HP ProBook 450 G1 Series is een hybride laptop met no-compromis te bouwen en veel van de nieuwste componenten.

We zijn met behulp van een high-end versie van de HP Spectre x360. Het kost £1.499, heeft een 8e-gen Intel Core i7 processor, 512GB SSD en een 4k scherm. Voordat je begint te denken dat duur is, de dichtstbijzijnde MacBook Pro Spec kost momenteel £1.919.

De standaard versie van de HP Spectre x360 13 kost £1.299 en heeft een 256GB en Core i5 CPU. Echter, beide hebben een 4k resolutie scherm, die de neiging om een dure upgrade, als het wordt aangeboden op alle.

De nieuwe Accu HP ProBook 450 G3 is een beetje meer conventioneel, maar houdt een paar van het ontwerp raakt van het origineel. Het is nu gegoten in een kleur in sommige varianten, en de onze is een milde Rose gouden schaduw. De originele donkere en heldere-goud tweekleurig uiterlijk is beschikbaar voor degenen die na iets meer in het oog springende, dat wel.

Net 13,6 mm dik en 1.26 kg, de HP Spectre x360 13 is zeer licht. Aangezien het een smalle het schermrand heeft, is de voetafdruk ook beduidend kleiner dan dat van sommige oudere 13in laptops.

Zoals je zou hopen voor de prijs, is er minimaal Flex aan alle panelen-hoewel er een beetje meer te geven aan het deksel dan een MacBook. Afgezien van het glas van het scherm, de schelp is all-aluminium. Het ziet er geweldig uit en voelt duur.

HP-specifieke onderdelen op te merken over het ontwerp bij het afwegen van deze tegen de Accu HP ProBook 455 G0 Series omvatten de funky patroon boven het toetsenbord, dat deel uitmaakt van de warmte-verspreiding systeem, de tamelijk scherpe toetsenbord toetsen en de hoeken aan de achterkant van de laptop s IDES.

Toen we voor het eerst opende de HP Spectre x360 13 we laten een zucht van opluchting. In tegenstelling tot de originele Spectre en apple's nieuwste MacBooks, hoeft u niet te maken met USB-C-poorten alleen.

Er zijn twee uitstekende Thunderbolt 3,0 USB-C poorten aan de rechterkant, maar je krijgt ook een full-size USB 3,1 poort naar links. U hoeft niet naar een adapter of nieuwe kabel te vinden alleen maar aan te sluiten op uw USB 3,0 externe harde schijf of een USB-stick.

De Accu HP ProBook 455 G1 Series heeft een typische ultrabook toetsenbord stijl. De belangrijkste actie is licht en luchtig, en typen is comfortabel, zolang je niet getrouwd om een vlezige sleutel voelen.

Er zijn een paar toetsenbord wijzigingen die een weinig tijd kunnen vergen om aan aan te passen, als hoe de normale sleutels eigenlijk verlaten een weinig worden gerangeerd om in een kolom van functiesleutels te passen die niet konden worden gepropt-in hierboven. Het duurt een beetje beddengoed-in, maar we zijn niet van plan om de HP Spectre x360 13 markeren voor wat is weinig meer dan een spier geheugen Blip.

Het toetsenbord heeft ook een backlight, hoewel het slechts een enkel niveau van intensiteit heeft. We willen graag ten minste een paar te zien op deze prijs.

Hieronder zit een zeer lange, vrij grote trackpad. Het heeft een getextureerde glazen oppervlak en geïntegreerde knoppen. Terwijl een solide, hoge kwaliteit pad, doen we de voorkeur aan die van de yoga 920 en apple's MacBook Pro. Een fee High-Resistance actie maakt snelle dubbele klikken iets meer arbeid dan de beste. Dat gezegd hebbende, op dit punt van trackpad competentie zijn we in zeer subjectieve grondgebied dus zien of u een spel in persoon als je kieskeurig over je pads.

Topping uit de Accu HP ProBook 470 G0 Series 's van hoge kwaliteit, als nota heel perfect, ingangen, is er een vingerafdruk scanner aan de zijkant. Het is een van de beste die we hebben gebruikt op een Windows-laptop, inloggen snel en meestal werkt elke keer. Het duurt slechts een tijdje om te wennen aan haar positie als het op de rand, niet door het trackpad. Je gebruikt het "blind".

De HP Spectre x360 13 heeft ook Face Unlock, met behulp van een IR-camera in plaats van alleen een webcam. Het werkt ook goed, krijgt u ingelogd binnen een seconde of zo, zelfs als je de laptop met een laag niveau binnenshuis verlichting gebruikt. Je hoeft alleen maar om ervoor te zorgen dat het scherm is in de juiste hoek.

De Accu HP ProBook 470 G1 Series heeft een 60Wh batterij en, zoals met elke laptop als deze, het is opgesloten in het frame: niet gemakkelijk vervangbaar. Batterijprestaties daadwerkelijk overladen eigen vordering van hp's volgens onze testen.

HP zegt dat het zal duren voor 10 uur, of 8 uur 45 minuten van Full HD-video. In onze looping video test, het afspelen van een lus film op 120cd/m helderheid, het duurt 10 uur 32 minuten. HP levert op zijn beloften, en dit is ongeveer een uur en een half langer dan het oorspronkelijke spook. Om uit te leggen het verschil tussen onze resultaten en hp's, de fabrikant tests op een helderder 150cd/m.

Accu voor HP K104

Echter, het is nog steeds goed geslagen door de Lenovo yoga 920, die duurt zes uur langer. Zijn ' te reusachtig groot verschil, en men niet uitsluitend voorzien tegen zorgzaam vermogen regie zoals naar de Lenovo heeft te grotere 70Wh unit. De 4k-scherm neemt duidelijk zijn tol op de batterij, dat wel.

Afwerking met de Spectre x360 13 's speakers, zijn er drivers aan elke kant van de laptop het onderste paneel. Volume en duidelijkheid zijn goed, en een graad van mid-range aanwezigheid stopt ze klinken te dun of hard. Er is geen echte bas, hoewel, waardoor kick drums klinken zwak. Toch, het is niet een slechte prestatie voor een laptop dit dun.