17/12/2017

Accu HP ENVY 15-k100 Goedkope Online Kopen

De Accu HP ENVY 15-k100 is een van de breedste monitoren die er zijn, op 38 centimeter, en dat soort van grootte geeft je een oneven 21:9 aspect ratio. Om het in perspectief te zetten, is het rond de zelfde hoogte zoals een meer norm, 27 duim 16:9 monitor. De 3.840 x 1.600 resolutie is hetzelfde als Dell UltraSharp 38 gebogen monitor, en lg's 38UC99-W.

In de afgelopen paar jaar heeft hp's design team is het raken van het uit het Park, of je nu praat over de 2-in-1 pc's, of zijn straight-up laptops. Deze is gemarkeerd met de vernieuwde HP-logo op de voorkant, en aluminium verpakking dat geeft het een meer premie voelen dan de LG of Dell concurrenten. Het is dezelfde look die u zult vinden op kleinere displays van HP, zoals de Z27 of Z24.

Accu HP ENVY 15-k200 heeft een groot werk van het houden van dingen eenvoudig en trim alle rond het scherm, uit de randen die het huis aan de stand die het in de lucht houdt. De ring op de bodem is iets groter dan de Dell, maar het is niets merkbaar.

De Z38c heeft een grote, vierkante stand die heftiness biedt aan de opbouw van de monitor. Zowel zijn de tribune als de basis gemaakt van aluminium, dat wat gewicht toevoegt, en geeft de Z38c wezenlijke schuine stand, hoogte, en wartel actie. De 38-inch display kan draaien tot 45 graden aan zowel de linker-en rechterkant, dat is 15 graden meer dan de Dell, en de LG kan niet draaien op alle. Je moet echt sleepboot op het aan te passen, maar je nooit het gevoel dat je gaat om het te breken-en dat is belangrijk wanneer u de behandeling van $1.200 pixels.

Echter, de stand neemt een vrij grote voetafdruk op het Bureau, vooral in vergelijking met iets als de LG 38UC99's kleine basis. Accu HP ENVY 15t-k000 Als u wilt overschakelen, of de monitor te installeren op een arm, u gebruik maken van de standaard VESA montage adapter om dit te doen.

Voor I/O, heeft u een brede strook van havens, met inbegrip van DisplayPort (1,2), een HDMI (2,0), drie USB-a havens, en één enkele haven USB-C. Voor een goede maatregel, heb je ook een Kensington Lock. Het heeft niet zo veel havens als wat er beschikbaar is op de Dell, maar het heeft dezelfde selectie van de havens-en het is leuk om te zien een USB-C hier opgenomen. De LG omvat niet dat.

De meeste van deze poorten zijn op de achterkant van de monitor, naar beneden gericht. Omdat het scherm niet kan roteren, is de toegang bijzonder moeilijk-en met hoe breed dit ding is, zult u uw bureau moeten volledig ontruimen om een blik bij hen te krijgen. Als je eenmaal hebt alles aangesloten, het zorgt voor een schone Setup. Hoop alleen dat je niet hoeft te schakelen ze regelmatig.

U vindt de controles op de Accu HP ENVY 15t-k100 precies waar je zou verwachten-aan de rechterkant, aan de onderkant van het scherm. Je krijgt een Power-knop en vier bedieningsknoppen. Terwijl de Power-knop is een beetje te gevoelig voor onze smaak, de vier knoppen zijn Clicky, en makkelijk te gebruiken.

Buiten de helderheid, zal je waarschijnlijk niet te graven in de instellingen veel, maar HP biedt wel toegang tot uitgebreide kleuropties en display modes. Voor het bekijken van modi, krijg je knevels voor nacht, laag blauw licht, lezen, HP enhance +, en foto. Zoals voor kleuropties, hebt u de capaciteit om kleur voor RGB miniem aan te passen.

Ze zijn niet de mooiste menu's in de wereld, dat wel. Ze herinneren je een beetje oude televisie-instellingen. De selectie en het ontwerp van Dell neemt de taart hier, maar de Z38's menu's zijn functioneel genoeg.

Als u hebt uitgecheckt de andere 2 38-inch ultra monitoren op de markt, moet de Accu HP ENVY 15t-v000 kijken vertrouwd. Het heeft dezelfde 3.840 x 1.600 schermresolutie, die nog steeds de hoogste je op een ultra monitor. Het is ook scoort een klein beetje achter de anderen in termen van Max helderheid, contrast ratio, en display gamma (percentage van RGB)-maar niet door genoeg om op te merken.

Deze monitoren hebben niet de krankzinnige contrast ratio van iets als de BenQ EX3200R of Samsung CF791-maar nogmaals, die zijn niet 38 centimeter groot. De HP Z38c kwam in op 310 neten van de helderheid, die niet zo helder, maar het blijft op tempo met de 38-inch Dell en LG.

HP beweert dat de Accu HP ENVY 17-k000 wordt geleverd met "fabriek kleurkalibratie" dat belooft consistente en accurate kleuren. In onze testen, de HP Z38 tarieven zeer goed op die belofte, het krijgen van een gemiddelde kleur fout van 2,03 voordat we gekalibreerd het scherm. Kleuren verschijnen helder en vet, het maken van dingen zoals het kijken naar films en het spelen van games volledig meeslepend.

Accu voor HP VI04

Zonder de steun van vrijsync en enkel een vernieuwings tarief van 60 Hz, is dit verre van de ultieme gaming monitor, maar het zal voldoen aan de meeste gamers. Voor een serieuze Ultra Gaming monitor je wilt kijken naar iets als de Acer Predator Z35, die een refresh rate van 200Hz, of de Samsung CF791, die biedt 144Hz.

In onze testen, het display behandeld 95 procent van het sRGB-kleurengamma, en 74 procent van de AdobeRGB-die niet de absolute beste, maar is zeker goed. Nogmaals, dat loopt een beetje achter de LG en de Dell, maar je zou waarschijnlijk niet in staat zijn om het verschil te vertellen. Recht uit de doos, de Z38c is geweldig voor het bewerken van Foto's en video zonder zich zorgen te maken dat het scherm is liggend aan jou.

http://kopenaccu.blog.bg/biznes/2017/12/17/accu-hp-envy-15t-k100.1583272

http://www.becomegorgeous.com/blogs/kopenaccu/accu-hp-envy-15tv000-P34823

http://accukopen.blog.shinobi.jp/accu%20hp%20envy%2015-k100/accu%20hp%20envy%2015-k100

16/12/2017

Accu HP Pavilion x360-13-a000 Professioneel Online

Aangeboden op de verkoop Flash op minder dan 600 euro, de Accu HP Envy 15t-u000-x360 is een 15-inch Multi-Purpose multimedia/veelzijdige notebook met een sober en elegant design. Aangeboden zonder Windows of andere voorgeïnstalleerde OS, het is gebaseerd op een solide Quad Core i5 Kaby Lake ondersteund door 4gb RAM en een 1 TB snelle harde schijf. De contrasterende mat zwarte schelp van "Phantom" wit (de HP) verbergt ook een GTX 1050 Pascal evenals een mooie Full HD IPS display, niet te vergeten de aanwezigheid van een USB-type-C-verbinding, een backlit toetsenbord en een royale autonomie. Het wordt geleverd met een muismat en in aanmerking komen voor de HP RDAs tot 31/12/2017.

Afgezien van de meer assertieve kleur, de HP Pavilion Power 15-CB016NF is vergelijkbaar met het paviljoen 15-CC. De globale ontwerp druppels de frame-line motieven uit eerdere versies tot meer soberheid, dicht bij Envy modellen. Bovendien zijn het deksel en de binnenkant van de basis gemaakt van aluminium voor stevigheid. Volledig zwart, de PC speelt op discrete afwerkingen te onderscheiden. Als het deksel blijft glad en saai, het frame van het scherm geeft dunne strepen diagonaal, terwijl de draai van het toetsenbord is versierd met een geborsteld effect dat niet ontbreekt in elegantie. Daarnaast heeft Accu HP Envy 15-u010dx gekleed de chiclet toetsen met witte contouren op de hoogte, versterkt door dezelfde getinte backlight (Phantom White).

Let ook op de aanwezigheid van een origineel scharniersysteem dat het toetsenbord licht zal kantelen bij het openen van het deksel met een verslaafde basis. Ontworpen om de luchtcirculatie (hieronder) en opvallend comfort te bevorderen, dit scharnier maakt een 150 graden scherm opening. De metingen zijn het gemiddelde van zijn categorie.

Dankzij een grote batterij (70 w/h), de PC iets meer dan 7 uur in Internet browsen met actieve WiFi, is dit een goed resultaat voor zijn categorie.

Welkom op dit niveau van prijs en prestaties, de Accu HP Envy 15-u011dx Full HD mat scherm is geïnstalleerd op een kostbare IPS plaat die een homogene beeld met rijke kleuren, ongeacht uw positie in de voorkant van het scherm. Bovendien, de Full HD (1920 x 1080 px) u ten volle te profiteren van uw high definition content te nemen en de positionering van de ramen moduleren zonder verlies van leesbaarheid en de anti-glare behandeling speelt een doorslaggevende rol als je geïnstalleerd in een zeer heldere een belemmering voor reflecties.

HP heeft uitgerust zijn Pavilion Power 15-cb016nf met een ruige basis gecentreerd op een Quad Core i5 Kaby Lake. Het is in staat om alle gemeenschappelijke taken te ondersteunen (surfen op het web, werken op kantoor...) en wordt geconfronteerd zonder problemen met Programma's exploiteren van de Accu HP Envy-x360 multi-core architectuur (Video-Editing, foto retoucheren, lichtgewicht 3D). Aan de andere kant, de 4gb RAM zijn bleke figuur ter ondersteuning van multitasking en vloeiendheid in het spel. Het zou te veel om u te adviseren om een extra Bar toe te voegen aan de vrije sleuf.

Bovendien, dit hart is genoeg om te profiteren van de Accu HP Envy 15-u030nd GeForce GTX 1050, een dedicated, Mid-Range Pascal grafische kaart. Het slaagt de GTX 960M met een winst van ongeveer 20% en zal toelaten om alle titels van de markt te spelen in Full HD met een niveau van Details ingesteld op "hoog". Maar verwacht niet te spelen "Ultra" op de nieuwste releases. Virtual Reality is ook niet in zijn snaren.

Verre van het afstemmen van de responsiviteit van een SSD, de 1000 GB harde schijf nog steeds profiteert van een hoger-dan-gemiddelde rotatiesnelheid (7200 rpm versus 5400 rpm meestal). De winst is gevoelig en de Accu HP Pavilion x360-13-a000 capaciteit is voldoende om het geheel van uw bibliotheek tegemoet te komen met behoud van een goede speelruimte. Merk op dat een M. 2 NVMe PCIe-sleuf is vrij om een SSD te installeren in aanvulling indien nodig.

Accu HP Elitebook 820

Vergeet niet dat deze PC wordt geleverd met Freed, een hulpprogramma dat niet het mogelijk maakt om al zijn capaciteiten te exploiteren. Het zal noodzakelijk zijn om een volledig werkend systeem zoals Linux of Vensters te installeren om van een volkomen functionele omgeving te genieten.

Om de verbinding te beëindigen, het hosts een kostbare USB-type poort (tot 5 Gbit/s, DP 1,2, HP Boost). De rest is identiek aan de oude HP omen en paviljoen met geen optische drive. U vindt een HDMI-uitgang, een SD-kaartlezer en drie andere 3,1 USB-poorten. Connectiviteit modules zijn begunstigd met de aanwezigheid van een Gigabit Ethernet-poort en de nieuwste generatie van AC en Bluetooth 4,2 WiFi-chips.

http://kopenaccu.iobloggo.com/29/accu-hp-761230-005

http://kopenaccu.gaatverweg.nl/2017/12/accu-hp-elitebook-820-g1-goedkope-kopen

http://social.chelny.online/blogs/334/4198/accu-hp-elitebook-725-g2-nieuw-en-beste

01/12/2017

Accu voor Asus k72jr

Accu Asus x550vc series keert terug met een nieuwe versie van zijn VivoBook 14 verrijkt met een scherm NanoEdge Full HD mat. De ASUS VivoBook X405UA-EB713T is bestemd voor gebruik op kantoor met zijn Core i3 Skylake, zijn 4 GB RAM-geheugen en de dedicated SSD van 128 GB en Vogue om een nomadische wereld dankzij een lichtgewicht en relatief compacte romp. Ook onderstrepen haar elegante grijs/zilver ontwerp en de bevredigende aansluiting, voor een prijs geplaatst op minder dan 450 euro te koop Flash.

Eerder sobere verschijning met zijn grijstinten, doet PC nochtans in originaliteit door zijn donkere grijze dekking met één enkele grafische druk en een zilveren binnenland met geborsteld effect te verfraaien. De metingen zijn in het gemiddelde van zijn categorie met een speciale vermelding voor zijn gewicht vrij licht (1,3 kg), geschikt om in al uw reizen weg te nemen. Daarnaast is de montage bevredigend, ondanks de volledig kunststof-en-klare schelp.

Sterke punt van deze configuratie, de dedicated SSD blijkt te zijn instrumenteel in het stimuleren van de lichtgewicht configuratie van deze PC. Accu Asus x550vl series In vergelijking met een standaard harde schijf, deze oplossing geeft Windows een geheel nieuwe dimensie door het verstrekken van snelle laadtijden, instant transfers, en een wereldwijd meer responsieve omgeving. De tegenpartij heeft betrekking op de opslagcapaciteit die tot vrijwel nihil is gedaald. In boete, zult u enkel 80 GB van vrij na het installeren van OS/terugwinning en Programma's hebben, is het weinig. Het zal dan verstandig zijn om te zetten naar een externe harde schijf naar de bibliotheek of online opslagsystemen huis.

Ontworpen voor basis kantoorgebruik, is de PC gearticuleerd rond een Core i3 Skylake laag stroomverbruik en 4 GB RAM-geheugen. Zo is het gemeenschappelijk gebruik draaien rond surfen op het web, werken op kantoor of video afspelen is toegestaan, evenals een kleine fotobewerking. Om te weten dat de kleine hoeveelheid RAM-geheugen in de ondersteuning niet zal toewijzen veel amplitude in multitasking.

Het Accu Asus k72dy scherm is een ander belangrijk element hier, niet alleen omdat het is gemarkeerd door fijne randen, maar ook omdat het kiest voor een Full HD-definitie (1920 x 1080 px) en voor een comfortabele anti-reflecterende coating. Aan de ene kant, de dunne randen te bevorderen onderdompeling door het beperken van perifere visuele ongemak en aan de andere, de uitgebreide definitie u optimaal gebruik maken van uw high definition content met scherpe details. De mat behandeling zal tegen de reflecties door hoge omgevings helderheid.

Ten slotte, de connector is uitgerust met alle benodigde eisen, dat wil zeggen drie standaard formaat USB-poorten, een USB-type-C-poort, een HDMI-uitgang, een SD-kaartlezer, een Gigabit Ethernet-poort en een hoofdtelefoonaansluiting. namelijk dat slechts een USB-3,0 aanwezig is en dat de USB-type-C biedt geen ondersteuning voor de Thunderbolt 3, maar dit is niet echt een verrassing gezien de prijs positionering van de PC. De nieuwste generaties van de WiFi AC en Bluetooth 4,2 modules zijn ook op het menu voor snellere draadloze data-uitwisseling.

ASUS heeft al uitgebracht in Nederland de Accu Asus k72jr , de nieuwe generatie van haar high performance laptop die kan bogen op de snelste, slankste, dun en lichtgewicht dat de fabrikant tot nu toe heeft gemaakt.

De nieuwe Accu Asus k72jt heeft een verfijnde en aantrekkelijke vormgeving. Het is gemaakt van een enkel stuk aluminium met een lichtere chassis, en de metingen zijn vrij compact om een 15,6 inch scherm. De afmetingen zijn 365 x 251 x 18,99 mm en het gewicht is 1,8 kg. De monitor heeft een resolutie tot 4 K UHD van 3840 x 2160 pixels, verlaagde frames van 7,3 mm en biedt een hoge beeldkwaliteit en levendige kleuren.

In het hart van de nieuwe Accu Asus k72ju gevonden processors tot Intel Core i7-7700HQ quad cores, begeleid door maximaal gaming grafische kaart NVIDIA GeForce GTX 1050 ti, 16 GB RAM en 512 GB op een harde schijf SSD. Het besturingssysteem is Windows 10.

Accu voor Asus A32-K72

Naar de opkomend ZenBook Prof wezenstrek tweetal USB 3,1 gen 2 type C portwijn van Thunderbolt 3 steun, tweetal USB 3,0 type A, een HDMI 1,4 portwijn en microSD roos lezer. Voor zover draadloze connectiviteit betreft, integreert het WiFi 2 x 802 AC en Bluetooth 4,2. Het touchpad heeft een vingerafdruksensor om uw computer te ontgrendelen met Windows hello.

De nieuwe ASUS notebook is uitgerust met een 73 WH lithium-polymeer batterij die, volgens de fabrikant tests, biedt een 14-uurs autonomie voor de productiviteit taken, en tot 10 uur spelen Full HD-video. Zijn snelle lading staat toe om 60% van de capaciteit in minder dan 50 minuten te voltooien. Bovendien, zijn nuttige leven strekt zich uit tot 700 oplaadcycli en heeft het voordeel dat het 80% van de capaciteit behoudt na honderden ladingen.

http://blog.kuruten.jp/kopenaccu/397284

http://kopenaccu.iobloggo.com/24/accu-asus-x550lb-series-beste-prijs-snelle-levering

http://blog.goo.ne.jp/accukopen/e/f917545b6ee565ed8a9768e0274eb8d9