16/12/2017

Accu HP Pavilion x360-13-a000 Professioneel Online

Aangeboden op de verkoop Flash op minder dan 600 euro, de Accu HP Envy 15t-u000-x360 is een 15-inch Multi-Purpose multimedia/veelzijdige notebook met een sober en elegant design. Aangeboden zonder Windows of andere voorgeïnstalleerde OS, het is gebaseerd op een solide Quad Core i5 Kaby Lake ondersteund door 4gb RAM en een 1 TB snelle harde schijf. De contrasterende mat zwarte schelp van "Phantom" wit (de HP) verbergt ook een GTX 1050 Pascal evenals een mooie Full HD IPS display, niet te vergeten de aanwezigheid van een USB-type-C-verbinding, een backlit toetsenbord en een royale autonomie. Het wordt geleverd met een muismat en in aanmerking komen voor de HP RDAs tot 31/12/2017.

Afgezien van de meer assertieve kleur, de HP Pavilion Power 15-CB016NF is vergelijkbaar met het paviljoen 15-CC. De globale ontwerp druppels de frame-line motieven uit eerdere versies tot meer soberheid, dicht bij Envy modellen. Bovendien zijn het deksel en de binnenkant van de basis gemaakt van aluminium voor stevigheid. Volledig zwart, de PC speelt op discrete afwerkingen te onderscheiden. Als het deksel blijft glad en saai, het frame van het scherm geeft dunne strepen diagonaal, terwijl de draai van het toetsenbord is versierd met een geborsteld effect dat niet ontbreekt in elegantie. Daarnaast heeft Accu HP Envy 15-u010dx gekleed de chiclet toetsen met witte contouren op de hoogte, versterkt door dezelfde getinte backlight (Phantom White).

Let ook op de aanwezigheid van een origineel scharniersysteem dat het toetsenbord licht zal kantelen bij het openen van het deksel met een verslaafde basis. Ontworpen om de luchtcirculatie (hieronder) en opvallend comfort te bevorderen, dit scharnier maakt een 150 graden scherm opening. De metingen zijn het gemiddelde van zijn categorie.

Dankzij een grote batterij (70 w/h), de PC iets meer dan 7 uur in Internet browsen met actieve WiFi, is dit een goed resultaat voor zijn categorie.

Welkom op dit niveau van prijs en prestaties, de Accu HP Envy 15-u011dx Full HD mat scherm is geïnstalleerd op een kostbare IPS plaat die een homogene beeld met rijke kleuren, ongeacht uw positie in de voorkant van het scherm. Bovendien, de Full HD (1920 x 1080 px) u ten volle te profiteren van uw high definition content te nemen en de positionering van de ramen moduleren zonder verlies van leesbaarheid en de anti-glare behandeling speelt een doorslaggevende rol als je geïnstalleerd in een zeer heldere een belemmering voor reflecties.

HP heeft uitgerust zijn Pavilion Power 15-cb016nf met een ruige basis gecentreerd op een Quad Core i5 Kaby Lake. Het is in staat om alle gemeenschappelijke taken te ondersteunen (surfen op het web, werken op kantoor...) en wordt geconfronteerd zonder problemen met Programma's exploiteren van de Accu HP Envy-x360 multi-core architectuur (Video-Editing, foto retoucheren, lichtgewicht 3D). Aan de andere kant, de 4gb RAM zijn bleke figuur ter ondersteuning van multitasking en vloeiendheid in het spel. Het zou te veel om u te adviseren om een extra Bar toe te voegen aan de vrije sleuf.

Bovendien, dit hart is genoeg om te profiteren van de Accu HP Envy 15-u030nd GeForce GTX 1050, een dedicated, Mid-Range Pascal grafische kaart. Het slaagt de GTX 960M met een winst van ongeveer 20% en zal toelaten om alle titels van de markt te spelen in Full HD met een niveau van Details ingesteld op "hoog". Maar verwacht niet te spelen "Ultra" op de nieuwste releases. Virtual Reality is ook niet in zijn snaren.

Verre van het afstemmen van de responsiviteit van een SSD, de 1000 GB harde schijf nog steeds profiteert van een hoger-dan-gemiddelde rotatiesnelheid (7200 rpm versus 5400 rpm meestal). De winst is gevoelig en de Accu HP Pavilion x360-13-a000 capaciteit is voldoende om het geheel van uw bibliotheek tegemoet te komen met behoud van een goede speelruimte. Merk op dat een M. 2 NVMe PCIe-sleuf is vrij om een SSD te installeren in aanvulling indien nodig.

Accu HP Elitebook 820

Vergeet niet dat deze PC wordt geleverd met Freed, een hulpprogramma dat niet het mogelijk maakt om al zijn capaciteiten te exploiteren. Het zal noodzakelijk zijn om een volledig werkend systeem zoals Linux of Vensters te installeren om van een volkomen functionele omgeving te genieten.

Om de verbinding te beëindigen, het hosts een kostbare USB-type poort (tot 5 Gbit/s, DP 1,2, HP Boost). De rest is identiek aan de oude HP omen en paviljoen met geen optische drive. U vindt een HDMI-uitgang, een SD-kaartlezer en drie andere 3,1 USB-poorten. Connectiviteit modules zijn begunstigd met de aanwezigheid van een Gigabit Ethernet-poort en de nieuwste generatie van AC en Bluetooth 4,2 WiFi-chips.

http://kopenaccu.iobloggo.com/29/accu-hp-761230-005

http://kopenaccu.gaatverweg.nl/2017/12/accu-hp-elitebook-820-g1-goedkope-kopen

http://social.chelny.online/blogs/334/4198/accu-hp-elitebook-725-g2-nieuw-en-beste