10/04/2017

Accu Asus laptop G750j

Alle fysieke poorten van de G75 teruggekeerd op de Accu Asus g750 met kleine veranderingen. Aangezien de achterkant is gereserveerd voor de grote openingen en de batterij, zijn alle ingangen gemakkelijk bereikbaar vanaf de zijkanten. Zowel de 2 x 3.5 mm audio poorten en Kensington-slot, ofwel aan de linker of rechter randen zijn verplaatst, maar de rest blijft onbewogen. De Mini DisplayPort is in het bijzonder opgewaardeerd tot en omgedoopt als Thunderbolt zonder afbreuk te doen aan de volledige achterwaartse compatibiliteit. Plaatsing van de poort is over het algemeen goed en laat voldoende ruimte voor zowel linkshandige als rechtshandige gebruikers, hoewel de rechterrand potentieel drukke krijgen kan zoals het herbergt alle drie video-out poorten naast sommige havens USB en Gigabit Ethernet in de onmiddellijke nabijheid. Merk op dat het model nog steeds ontbreekt aan inheemse eSATA en FireWire-poorten.

Draadloze connectiviteit wordt verzorgd door een half-mini PCI-e dual-band Broadcom 802.11ac-adapter (BCM4352) staat tot 876 Mbps theoretische overdrachtsnelheden, waardoor de G750 een van de paar laptops vrijgegeven tot nu toe aan te bieden in de buurt van-gigabit snelheden via WiFi. De tri-stream versie (BCM4360) biedt theoretische snelheden groter is dan 1 Gbps via WiFi via bredere 80 MHz-band, maar het valt nog te bezien als deze zal worden opgenomen in toekomstige modellen van de ROG. Ongeacht, beide modellen zijn volledig compatibel met 802.11n-netwerken zoals we in geen verbindingsproblemen of willekeurige druppels liepen wanneer verbonden. Er is geen WWAN of GPS-verbinding vanaf een groot gaming DTR anders dan verwacht.

De Accu Asus g750j bevat geen accessoires uit de doos buiten haar lichtnetadapter, extra schroeven, stuurprogramma's, schijf, garantiekaart en snelle start/onderhoud gidsen. Extra ROG-branded accessoires en gear kunnen worden gevonden via de online winkel. Het ontbreken van een gespecialiseerde docking poort betekent met behulp van de Thunderbolt en USB-poorten voor de meeste accessoires en uitbreidingen.
Onderhoud

De G750 zorgt voor gemakkelijke toegang tot twee van de vier SODIMM-sloten en twee RAID staat 2,5-inch SATA III baaien van onder de Accu Asus g750jh notebook. Directe toegang tot de helft mini PCI-e-sleuf, de laatste twee RAM-sleuven en het koelsysteem, echter, vergt een uitgebreide ontmanteling en verwijdering van op zijn minst een dozijn schroeven van verschillende formaten. Schoonmaken van de fans van het duale systeem kunnen dus een uitdaging. De sterk geïntegreerde componenten betekent grotendeels unupgradeable-processors, die is een gemeenschappelijk nadeel in vergelijking met hoogst klantgerichte barebones. Extra foto's van het moederbord kunnen worden gezien in onze preview van het pre-productie model.

Naast de gebruikelijke eenjarige delen en de garantie op arbeidskosten voor klanten in de VS, Asus ook gooit in 24/7 technische ondersteuning en een 30 dag nul dode pixel garantie die wordt vaak aangeboden van andere high-end systeem-resellers. Het product online te registreren, zal één jaar accidental damage-bescherming ook net. De Accu Asus g750jw ROG-serie heeft een grote aanhang en dus een actieve officiële on line forum voor wonen steun, Q&A en RMA diensten indien nodig.
batterij voor ASUS G750

De grote touchpad uit de G75 is nu nog groter op de G750 een gemeten 11,7 x 6.6 cm in oppervlakte. Vooral wanneer vergeleken bij de meestal kleine touchpads van Clevo barebones en MSI gebaseerde schelpen zoals de GT70H of de Nomad 15, verschijnt de touchpad op de Asus massale. Dus vonden we zowel scrollen en multi-touch gebaren te veel soepeler met minimale invoerfout. Ondanks de verhoging van de grootte, de oppervlakte blijft stevig in het midden en mag visueel depressief met een duw van een vinger. De geïnstalleerde software van Asus Smart gebaar ook kunt voor overvloed van opties en herkent maximaal 3-vinger-ingangen. Een externe muis is nog steeds de voorkeur input natuurlijk, maar wij houden vooral de touchpad voor kwaliteit, grootte, aanpassing en gebruiksgemak.

Gebruikers die liever speciale Klik sleutels in plaats van de geïntegreerde oplossing gevonden op vele Ultrabooks zal tevreden zijn over de twee sleutels hier. Zij elk bieden ruime reizen en solide feedback wanneer ingedrukt met de begeleidende auditieve feedback. Het gekletter klinkt een beetje goedkoop en de belangrijkste oppervlak kan hebben zijn meer rubberized om te voorkomen dat goedkope plastic gevoel, maar ze presteren en toch op een betrouwbare manier te reageren.