24/10/2017

Accu Lenovo b5400 5200mAh 10.8V 100% Nieuwe Goedkoopste

De Accu Lenovo g700 is een veelzijdige gegevens centrum werkpaard voor een geweldige prijs maakte des te meer aantrekkelijk door Lenovo's slimme nieuwe externe beheercontroller

In haar breedste product lanceren sinds het verwerven van de IBM System x portefeuille, Lenovo heeft terug gegaan naar de tekentafel en volledig herontworpen de servers van de ThinkSystem uit de grond omhoog. Zij leveren een schat aan nieuwe functies en in deze exclusieve review brengen wij u een eerste blik op zijn ThinkSystem SR650 General-Purpose 2U-rackserver.

Ondersteuning voor Intel's Xeon schaalbare CPU familie is op de top van Lenovo's agenda en het SR650 pronkt met een nieuw ontwerp van de opslag voor het aanbieden van meer keuzemogelijkheden. Samen met ondersteuning voor maximaal 14 LFF of 24 SFF stations, de SR650-functies ingesloten NMVe PCI-Express-poorten als standaard, terwijl de dragers van de AnyBay van de vorige generaties opslag veelzijdigheid vergroten.

Het eerste voordeel van de ThinkSystem firmware is gebleken toen we de Accu Lenovo g710 aangedreven schoen tijd drastisch gedaald. Systeem x3550 M5-rackserver voor onze lab neemt een geeuw-inducerende 6 minuten te gaan vanaf macht op OS login, overwegende dat de SR650 onze wachttijd tot 110 seconden gesneden.

OS deployment is gemakkelijker ook als de Provisioning Manager de installatieprocedure van een gesubsidieerde biedt xClarity. Geselecteerd tijdens opstarten, het hielp ons een RAID-array gemaakt en Windows Server 2016 geladen met alle de juiste stuurprogramma's binnen 30 minuten.

Er is veel meer, zoals de webinterface XCC is alsof er niets we hebben gezien vanaf Lenovo vóór. Het is gladde home pagina wordt geopend met een schat aan informatie over alle kritische onderdelen, snelle toegang tot afstandsbediening, een overzicht op alle firmwareversies en een aantal gekleurde blokken weergegeven: gebruik en systeem breed stroomverbruik.

Het biedt een volledige inventarisatie van elk hardwareonderdeel en een gedetailleerde uitsplitsing van energieverbruik, gebruik van de component, ventilator en spanning status plus systeem temperaturen. Ook hebt u de configuratie van de directe toegang tot de RAID-controllers, firmware update tools en opties voor het instellen van de beveiliging van de server, de firmware en de toegang.

Na het bijwerken van het lab xClarity beheerder Hyper-V host v1.3.2, konden we de Accu Lenovo z585 aan de console toevoegen, op afstand controleren en gebruiken van de beeldbank voor gecentraliseerde distributie van OS. Wij ook gebruikt van Lenovo xClarity mobiele iOS app op onze iPad aan op afstand toegang tot de host van de beheerder en een nieuwe functie voor mobiles mobiele toegeruste is het vermogen om te binden hen rechtstreeks naar de ThinkSystem van voorste USB-poort voor lokale controle.

Het voorpaneel van de server gebruikt de populaire 8 + 8 + 8 rijden baai configuratie, waardoor zij ter ondersteuning van 8 tot 24 SFF stations (HPE van DL380 Gen10 ondersteunt 30 SSF stations). Het model SR650 LFF heeft ruimte voor maximaal 12 schijven aan de voorzijde en dit chassis ondersteunt ook een optionele twee-bay kooi gemonteerd aan de achterzijde in plaats van de 3-sleuf PCI-Express uitbreidingskaart.

Lenovo's AnyBay is uniek omdat het ondersteunt SAS, SATA, SSD of NVMe PCIe SSD standaardinterfaces in dezelfde bay. Met de juiste AnyBay backplane fabriek uitgerust (en dual CPU's), kan het Accu Lenovo b5400 16-bay model maximaal acht van deze baaien.

De dooddoener is het paar van ingesloten dual port NVMe PCIe connectors op het moederbord. Andere leveranciers van servers moeten u voor de aankoop van een optionele adapterkaart voor NVMe schijven maar de SR650 ondersteunt vier uit de doos aan geen extra kosten--de extra vier Lenovo's optioneel NVMe schakelaar adapter vereisen.

RAID-opties zijn overvloedig met het test systeem met inbegrip van een ThinkSystem-930-8i SAS3-adapter voorzien in de specifieke PCI-Express-sleuf in het centrum van het moederbord en met 2GB van batterij beschermd Flash cache. Accu Lenovo Thinkpad E430 biedt ook een dual M.2 SATA SSD enablement kit en twee gespiegelde 128GB modules voor slechts £328.

Intern, is de server goed ontworpen met gemakkelijke toegang geboden tot alle belangrijke componenten. De SR650 ondersteunt de hele Xeon schaalbare familie met de prijs van onze beoordelingssysteem met inbegrip van dual 8-core 2.1 GHz Xeon zilver 4110 CPU's partner van 32GB TRuDDR4 geheugen.

De Accu Lenovo Thinkpad E430c Xeon zilveren CPU's zijn gericht op de entry-level gegevenstoepassingen centrum met alle vijf modellen ondersteunen geheugen van 2400 MHz, 768GB per socket plus Intels HT en Turbo Boost technologie. Proeven van hun lage 85W die TDP kwam tot uiting in onze macht ligt, en de server trok 80W in stationair en zuivere 118W onder extreme belasting.

De server werd geleverd met de volledige aanvulling van zes interne hot-swappable ventilatoren en dual 750W Platinum hot-pluggable PSUs. Andere opties PSU 550W, 750W Titanium, 1100W en 1600W opnemen en alle delen een gemeenschappelijke vormfactor over het hele bereik van de ThinkSystem.

Accu voor Lenovo G700

In plaats van ingesloten netwerkpoorten, het moederbord koppelingen een LOM-sleuf die omhoog met de C624 PCH en ondersteunt dual of quad Gigabit en 10 GbE-kaarten. Lenovo's Infiniband en 25/40/100GbE kaarten vereisen een aparte riser met een ML2-sleuf.

De ThinkSystem SR650 vertegenwoordigen een enorme stap vooruit voor Lenovo als het goed ontworpen, goede waarde en zeer uitbreidbaar. Ondersteuning voor de Xeon schaalbare familie kan worden aangepast aan elke werklast, opslagfuncties Zie grote verbetering en de nieuwe xClarity die controller eindelijk Lenovo in 21e-eeuwse Serverbeheer brengt.

http://kopenaccu.jugem.jp/?eid=7

https://medium.com/@kopenaccu/lenovo-g710-accu-laptop-beste-prijs-287371f033cb