01/09/2017

Accu voor Asus x550ca

De Accu voor Asus a41-x550 is de dunste 14-inch ultradraagbare laptop die we hebben gezien. Het is gewoon een beetje dikker en zwaarder dan de Asus Zenbook 3, een voormalig top pick, die een 12,5-inch scherm en een soortgelijk ontwerp en het kleurenschema heeft. De ZenBook 3 Deluxe komt in slechts één configuratie, een high-end model met een Core i7 processor, 16GB RAM en een 512GB SSD. Op papier lijkt het concurrerende, maar relatief korte levensduur van de batterij en andere ergernissen zoals overmatig geluid en warmte houden van het bereiken van onze top merken.

De ZenBook 3 Deluxe heeft een all-aluminium behuizing in een diepe, donkere blauwe tint met gouden accenten op de omtrek rand en Asus logo. Er is ook een grijs en goud model verkrijgbaar. Het chassis 0.51 12,95 door 8,27 inch (HWD) meet en weegt 2,69 pond, zodat zij (en haar mouw-stijl draagtas) in zowat elke laptoptas gemakkelijk passen zal. Het is comfortabeler om te gebruiken in je schoot dan afneembare tabletten zoals de Microsoft Surface Pro. Het is het dichtst in grootte aan laptops zoals de 2017 iteratie van de LG Gram 14, die dikker, maar lichter over het algemeen als gevolg van het magnesium-carbon legering chassis is. Maar nogmaals, de Accu voor Asus x550ca voelt steviger.

Het toetsenbord karakter stenciling draagt de dezelfde gouden tint als de laptop van de rand. De goud-getinte tekens echt pop wanneer het toetsenbord achtergrondverlichting is ingeschakeld. Belangrijkste reizen is ondiep, maar niet zo stijf als op de laatste Apple MacBook Pro laptops. Er is een vleugje toetsenbord flex als je druk naar beneden op de F-G-H-toetsen tegelijk, maar u geen moeite te typen van een lange manuscript daarop niet zou hebben. Dat gezegd hebbende, de toetsen zijn een beetje plat, zodat de gegratineerde fragmenten op de Lenovo X1 koolstof zal waarschijnlijk voelen zich meer comfortabel als u duizenden woorden per dag typt. Het één stuk touchpad is gecentreerd onder het toetsenbord en responsief.

Er is een vingerafdruklezer ingebed in de rechter bovenhoek van de touchpad, die met Windows Hello werkt, maar er geen IR-camera's voor facial recognitie, zoals de Microsoft Surface Laptop. De Accu voor Asus x550cc Touch (Rose goud) en de Huawei MateBook X ook hebben vingerafdruklezers en gebrek aan IR-camera's. Ik denk dat facial recognitie is de meest geschikte biometrische login-functie, gevolgd door de vingerafdruklezers. Macs als de MacBook Pro zijn handenvrije inloggen met behulp van een Apple Watch, maar het is een stuk trager reageren dan Windows Hello en, natuurlijk, is het horloge een extra aankoop.

Zoals de HP Spectre 13 heeft de ZenBook 3 Deluxe drie USB-C-poorten, een op het linker paneel naast de hoofdtelefoon-aansluiting, en twee aan de rechterkant. De twee aan de rechterkant hebben ingebouwde voor snellere verbindingen met randapparatuur zoals externe SSD's Thunderbolt 3-technologie en dual 4 K wordt weergegeven. Accu voor Asus x550cl De USB-C-poort aan de linkerkant is er voornamelijk ter ondersteuning van de meegeleverde USB-C AC-adapter, maar alle drie kan worden gebruikt voor het laden van de laptop. Gelukkig, omvat Asus adapters0 voor USB-C-naar-USB-3.0 en USB-C-naar-HDMI, die prijzig extra's voor laptops zoals de Apple MacBook Pro en HP Spectre 13 zijn. We zien een toekomst waar USB-C vervangt USB 3.0 en USB Type-A, maar voor nu, moet u adapters voor oudere harde schijven en bedrade muizen. Met de adapters, dit is een goede selectie van de havens, maar dragen de dongles met je hele tijd kan krijgen vermoeiend.

Het IPS scherm meet diagonaal 14 inches en heeft een 1,920-door-1.080 full HD resolutie, overeenkomen met de LG Gram 14, maar in tegenstelling tot de Gram van de weergave, hoeft deze niet touch mogelijkheden. Het scherm is helder en duidelijk, en is gemakkelijk op de ogen tijdens het bekijken van foto's en video's, maar andere ultraportables in Accu voor Asus x550jd deze prijsklasse hebben veel hogere resolutie schermen, met inbegrip van de HP Spectre x360 13 (4 K), de Dell XPS 13 (3.200 door 1800) en de MacBook Pro (2,560- door-1600). Die laptops hogere resoluties helpen glad weergegeven tekst en native-resolutie foto's en video zonder om in te zoomen.

Accu Asus A41-X550A

De niet-configureerbaar processor Intel Core i7-7500U met Intel HD Graphics 620 zijn genoeg. De laptop bereikt een uitstekende score van 3,092 punten op de PCMark 8 werk conventionele test, gewonnen van systemen zoals de Dell XPS 13 (2,769) en de Microsoft Surface Laptop (2,718), maar de HP Spectre 13 (3,069) en LG Gram 14 (3,190) waren net iets beter. Van het systeem multimedia scores waren ook in de buurt van de top op de handrem (2:07) Cinebench (345 punten) en de Photoshop-test (3:37). De Apple MacBook Pro was de top op de handrem en CineBench, terwijl de LG Gram 14 werd vooruit op Photoshop door een paar seconden. Noch marge was deal-breken, so you esthetiek, schermgrootte, en besturingssysteem over prestatieverschillen in deze onstuimige bedrijf Select can. 3D-prestaties was goed, maar de soepel speelbaar barrière van 30fps (frames per seconde) van hemel (22fps) en de vallei (27fps) proeven bij midden-kwaliteit instellingen niet overtreffen. De Apple MacBook Pro was de enige laptop te breken die barrière, maar al deze modellen zal zitten kundig voor casual 3D spelen zoals Minecraft en Diablo III met een minimale hoeveelheid tweaken.