17/12/2017

Accu HP ENVY 15-k100 Goedkope Online Kopen

De Accu HP ENVY 15-k100 is een van de breedste monitoren die er zijn, op 38 centimeter, en dat soort van grootte geeft je een oneven 21:9 aspect ratio. Om het in perspectief te zetten, is het rond de zelfde hoogte zoals een meer norm, 27 duim 16:9 monitor. De 3.840 x 1.600 resolutie is hetzelfde als Dell UltraSharp 38 gebogen monitor, en lg's 38UC99-W.

In de afgelopen paar jaar heeft hp's design team is het raken van het uit het Park, of je nu praat over de 2-in-1 pc's, of zijn straight-up laptops. Deze is gemarkeerd met de vernieuwde HP-logo op de voorkant, en aluminium verpakking dat geeft het een meer premie voelen dan de LG of Dell concurrenten. Het is dezelfde look die u zult vinden op kleinere displays van HP, zoals de Z27 of Z24.

Accu HP ENVY 15-k200 heeft een groot werk van het houden van dingen eenvoudig en trim alle rond het scherm, uit de randen die het huis aan de stand die het in de lucht houdt. De ring op de bodem is iets groter dan de Dell, maar het is niets merkbaar.

De Z38c heeft een grote, vierkante stand die heftiness biedt aan de opbouw van de monitor. Zowel zijn de tribune als de basis gemaakt van aluminium, dat wat gewicht toevoegt, en geeft de Z38c wezenlijke schuine stand, hoogte, en wartel actie. De 38-inch display kan draaien tot 45 graden aan zowel de linker-en rechterkant, dat is 15 graden meer dan de Dell, en de LG kan niet draaien op alle. Je moet echt sleepboot op het aan te passen, maar je nooit het gevoel dat je gaat om het te breken-en dat is belangrijk wanneer u de behandeling van $1.200 pixels.

Echter, de stand neemt een vrij grote voetafdruk op het Bureau, vooral in vergelijking met iets als de LG 38UC99's kleine basis. Accu HP ENVY 15t-k000 Als u wilt overschakelen, of de monitor te installeren op een arm, u gebruik maken van de standaard VESA montage adapter om dit te doen.

Voor I/O, heeft u een brede strook van havens, met inbegrip van DisplayPort (1,2), een HDMI (2,0), drie USB-a havens, en één enkele haven USB-C. Voor een goede maatregel, heb je ook een Kensington Lock. Het heeft niet zo veel havens als wat er beschikbaar is op de Dell, maar het heeft dezelfde selectie van de havens-en het is leuk om te zien een USB-C hier opgenomen. De LG omvat niet dat.

De meeste van deze poorten zijn op de achterkant van de monitor, naar beneden gericht. Omdat het scherm niet kan roteren, is de toegang bijzonder moeilijk-en met hoe breed dit ding is, zult u uw bureau moeten volledig ontruimen om een blik bij hen te krijgen. Als je eenmaal hebt alles aangesloten, het zorgt voor een schone Setup. Hoop alleen dat je niet hoeft te schakelen ze regelmatig.

U vindt de controles op de Accu HP ENVY 15t-k100 precies waar je zou verwachten-aan de rechterkant, aan de onderkant van het scherm. Je krijgt een Power-knop en vier bedieningsknoppen. Terwijl de Power-knop is een beetje te gevoelig voor onze smaak, de vier knoppen zijn Clicky, en makkelijk te gebruiken.

Buiten de helderheid, zal je waarschijnlijk niet te graven in de instellingen veel, maar HP biedt wel toegang tot uitgebreide kleuropties en display modes. Voor het bekijken van modi, krijg je knevels voor nacht, laag blauw licht, lezen, HP enhance +, en foto. Zoals voor kleuropties, hebt u de capaciteit om kleur voor RGB miniem aan te passen.

Ze zijn niet de mooiste menu's in de wereld, dat wel. Ze herinneren je een beetje oude televisie-instellingen. De selectie en het ontwerp van Dell neemt de taart hier, maar de Z38's menu's zijn functioneel genoeg.

Als u hebt uitgecheckt de andere 2 38-inch ultra monitoren op de markt, moet de Accu HP ENVY 15t-v000 kijken vertrouwd. Het heeft dezelfde 3.840 x 1.600 schermresolutie, die nog steeds de hoogste je op een ultra monitor. Het is ook scoort een klein beetje achter de anderen in termen van Max helderheid, contrast ratio, en display gamma (percentage van RGB)-maar niet door genoeg om op te merken.

Deze monitoren hebben niet de krankzinnige contrast ratio van iets als de BenQ EX3200R of Samsung CF791-maar nogmaals, die zijn niet 38 centimeter groot. De HP Z38c kwam in op 310 neten van de helderheid, die niet zo helder, maar het blijft op tempo met de 38-inch Dell en LG.

HP beweert dat de Accu HP ENVY 17-k000 wordt geleverd met "fabriek kleurkalibratie" dat belooft consistente en accurate kleuren. In onze testen, de HP Z38 tarieven zeer goed op die belofte, het krijgen van een gemiddelde kleur fout van 2,03 voordat we gekalibreerd het scherm. Kleuren verschijnen helder en vet, het maken van dingen zoals het kijken naar films en het spelen van games volledig meeslepend.

Accu voor HP VI04

Zonder de steun van vrijsync en enkel een vernieuwings tarief van 60 Hz, is dit verre van de ultieme gaming monitor, maar het zal voldoen aan de meeste gamers. Voor een serieuze Ultra Gaming monitor je wilt kijken naar iets als de Acer Predator Z35, die een refresh rate van 200Hz, of de Samsung CF791, die biedt 144Hz.

In onze testen, het display behandeld 95 procent van het sRGB-kleurengamma, en 74 procent van de AdobeRGB-die niet de absolute beste, maar is zeker goed. Nogmaals, dat loopt een beetje achter de LG en de Dell, maar je zou waarschijnlijk niet in staat zijn om het verschil te vertellen. Recht uit de doos, de Z38c is geweldig voor het bewerken van Foto's en video zonder zich zorgen te maken dat het scherm is liggend aan jou.

http://kopenaccu.blog.bg/biznes/2017/12/17/accu-hp-envy-15t-k100.1583272

http://www.becomegorgeous.com/blogs/kopenaccu/accu-hp-envy-15tv000-P34823

http://accukopen.blog.shinobi.jp/accu%20hp%20envy%2015-k100/accu%20hp%20envy%2015-k100