30/10/2017

Accu Asus r511lnb 37WH/4829mAh 7.5V

De Accu Asus r511lb verhoogd een heleboel vragen toen het eerst werd aangekondigd. Meestal betreffende of het is een goed idee om een Nvidia GTX 1080 aan een laptop met Ultrabook afmetingen riem. Nu kan ik gerust zeggen dat dit echt een goed idee is. Hoewel het ontwerp zelf een beetje meer verfijning wellicht.

ASUS heeft uitstekend werk voor zover eerste indrukken gaan voor de eerste beschikbare Max-Q afgestemd gaming laptop. De Zephyrus voldoet gemakkelijk aan het doel van het maken van een superslanke machine die niet op de hardware beknibbelen. Het is bijna onmogelijk om te geloven dat er een GTX 1080 gepropt in het dunne chassis; maar daar is. Tuurlijk, enkele vrijheden met de algehele indeling van de Zephyrus werden meegenomen naar het bereiken van deze monumentale taak; maar dat helemaal niet af aan het feit dat dit een gaming rig die niet een abonnement van de sportschool op vervoer vereisen.

De brede kloof tussen de de minuscule toetsenbord en display wordt iets van een handelsmerk zoeken voor Accu Asus r511ld. Het werd voor het eerst gezien op de GX700, die sported dubbele GTX 980 GPUs en een waterkoeling systeem. Toen besloot de regeling om ruimte te maken voor de mechanische toetsenbord dat Asus zou een goed idee om te plaatsen op een laptop (ze waren niet verkeerd).

Deze dezelfde configuratie bestaat op de Zephyrus voor een geheel andere reden; dat wil besparen van ruimte en de dikte van de gokkenlaptop te verminderen. Helaas, de ruimte besparingen ook betekenen dat er geen ruimte voor een mechanisch toetsenbord ofwel is.

Terwijl de focus voornamelijk op het formaat gericht is, ligt de echte technisch hoogstandje in het koelsysteem. Accu Asus r511lj Geen praktische ruimte bestaat om te plaatsen goed heatsinks en warmwaterkraters. ASUS heeft een ingenieuze oplossing geïmplementeerd door levering van het onderste deelvenster openen en direct het blootstellen van de fans. Hierdoor kan een enorme hoeveelheid lucht onder de Zephyrus, bieden uitstekende koeling in momenten wanneer de GTX 1080 wordt geduwd om haar grenzen.

Deze Accu Asus r556lab koeling oplossing presenteert ook verschillende andere zwakke punten in het (anders eerder geslaagde) poging om te houden van de laptop die draait op een optimale temperatuur. Voor een betekent bloot de fans aan de open lucht dat er niets te isoleren van het geluid. Dientengevolge, is iedereen onderworpen aan de luide gonzen van twin fans snel spinnen kanaal lucht via het dunne chassis. Voor het grootste deel, testte ik, terwijl het dragen van de hoofdtelefoons die gehouden allermeest naar de ruis uit de Zephryus. Ik adviseren geheel dat anderen hetzelfde-al was het maar om een zekere mate van gezond verstand uit de buurt van de gekmakende geluid.

Ik vond mezelf als nogal koel op de idee superslanke gaming laptops wanneer Accu Asus r511lnb de ontwerpfilosofie voor het eerst aangekondigd. Sinds de tijd doorbrengen met de Zephyrus, kan ik gerust zeggen dat naar mijn mening zelf een naar neutraal upgrade heeft. Het is fantastisch dat een uiterst lichte laptop die niet op macht als gevolg van de bezorgdheid van de grootte bezuinigen. Maar misschien bestaan die grootte zorgen voor een reden. Wat het ontwerp van de Max-Q heeft gedaan met de Zephyrus is pushtechnologie naar haar huidige praktische limiet. Ik waarderen de inspanning, maar misschien was het niet nodig.

Dat gezegd hebbende, de grootte besparingen op de Zephyrus worden niet overgedragen naar de macht baksteen. Een ongelukkige situatie, waar de plaat voelt als hij weegt meer dan de laptop zelf. Het resultaat is een totale gewicht dat niet daadwerkelijk lichter dan meest mid-ranged notebooks.

Zoals de naam al impliceert, de Accu Asus r511ln neemt een traditionelere aanpak om een gaming laptop: grote, stevige en luid. Dit stelt stevig het aan de andere kant van het spectrum van het ontwerp van de Zephyrus. In zekere zin is dit het zeer voorbeeld van wat de filosofie van de Max-Q probeert om zich uit te distantiëren. Sommigen liever deze vertrouwde aanpak, en het is moeilijk om te betogen met de specificaties van MSI's GT75VR Titan. Vooral wanneer de RM17, 999 (voor een GTX 1080) en RM13, 999 (GTX 1070) prijs tags ook komen in aanmerking.

Accu voor Asus R511LB

De Acer Predator Triton 700 zowel de Zephyrus kopen in het concept van de Max-Q, waardoor ze zeer vergelijkbaar in te bouwen. Ze bevatten ook relatief vergelijkbare hardware; het aanbieden van heel weinig tussen hen. De Triton biedt iets meer RAM, tot 32GB in vergelijking tot de 24GB op de Zephyrus staat. En er is de kwestie van de Triton wordt ook geschikt voor de montage van twee PCIe-SSD's in plaats van slechts een. Natuurlijk, de Acer Triton 700 is niet beschikbaar in Maleisië nog; dat laat de keuze vallen op Asus kant voorlopig.

De Asus ROG Zephyrus is een solide eerste inspanning van Asus; met name gezien het feit dat dit het soort ding zou wij nooit hebben gedacht mogelijk. Echter voelen de tekortkomingen in het werk van ingenieurs nog steeds gewend aan het idee van te bouwen kleiner en dunner, terwijl nog steeds wordt opgesloten in het idee van groter beter is. Er is echter sprake van belofte; het is immers de eerste Max Q-laptop van Asus.

  1. http://kopenaccu.pixnet.net/blog/post/83712087-accu-asus-...
  2. http://saloona.co.il/kopenaccu/?p=33
  3. http://ulog.u.nosv.org/item/kopenaccu/1509341031

24/10/2017

Accu Lenovo b5400 5200mAh 10.8V 100% Nieuwe Goedkoopste

De Accu Lenovo g700 is een veelzijdige gegevens centrum werkpaard voor een geweldige prijs maakte des te meer aantrekkelijk door Lenovo's slimme nieuwe externe beheercontroller

In haar breedste product lanceren sinds het verwerven van de IBM System x portefeuille, Lenovo heeft terug gegaan naar de tekentafel en volledig herontworpen de servers van de ThinkSystem uit de grond omhoog. Zij leveren een schat aan nieuwe functies en in deze exclusieve review brengen wij u een eerste blik op zijn ThinkSystem SR650 General-Purpose 2U-rackserver.

Ondersteuning voor Intel's Xeon schaalbare CPU familie is op de top van Lenovo's agenda en het SR650 pronkt met een nieuw ontwerp van de opslag voor het aanbieden van meer keuzemogelijkheden. Samen met ondersteuning voor maximaal 14 LFF of 24 SFF stations, de SR650-functies ingesloten NMVe PCI-Express-poorten als standaard, terwijl de dragers van de AnyBay van de vorige generaties opslag veelzijdigheid vergroten.

Het eerste voordeel van de ThinkSystem firmware is gebleken toen we de Accu Lenovo g710 aangedreven schoen tijd drastisch gedaald. Systeem x3550 M5-rackserver voor onze lab neemt een geeuw-inducerende 6 minuten te gaan vanaf macht op OS login, overwegende dat de SR650 onze wachttijd tot 110 seconden gesneden.

OS deployment is gemakkelijker ook als de Provisioning Manager de installatieprocedure van een gesubsidieerde biedt xClarity. Geselecteerd tijdens opstarten, het hielp ons een RAID-array gemaakt en Windows Server 2016 geladen met alle de juiste stuurprogramma's binnen 30 minuten.

Er is veel meer, zoals de webinterface XCC is alsof er niets we hebben gezien vanaf Lenovo vóór. Het is gladde home pagina wordt geopend met een schat aan informatie over alle kritische onderdelen, snelle toegang tot afstandsbediening, een overzicht op alle firmwareversies en een aantal gekleurde blokken weergegeven: gebruik en systeem breed stroomverbruik.

Het biedt een volledige inventarisatie van elk hardwareonderdeel en een gedetailleerde uitsplitsing van energieverbruik, gebruik van de component, ventilator en spanning status plus systeem temperaturen. Ook hebt u de configuratie van de directe toegang tot de RAID-controllers, firmware update tools en opties voor het instellen van de beveiliging van de server, de firmware en de toegang.

Na het bijwerken van het lab xClarity beheerder Hyper-V host v1.3.2, konden we de Accu Lenovo z585 aan de console toevoegen, op afstand controleren en gebruiken van de beeldbank voor gecentraliseerde distributie van OS. Wij ook gebruikt van Lenovo xClarity mobiele iOS app op onze iPad aan op afstand toegang tot de host van de beheerder en een nieuwe functie voor mobiles mobiele toegeruste is het vermogen om te binden hen rechtstreeks naar de ThinkSystem van voorste USB-poort voor lokale controle.

Het voorpaneel van de server gebruikt de populaire 8 + 8 + 8 rijden baai configuratie, waardoor zij ter ondersteuning van 8 tot 24 SFF stations (HPE van DL380 Gen10 ondersteunt 30 SSF stations). Het model SR650 LFF heeft ruimte voor maximaal 12 schijven aan de voorzijde en dit chassis ondersteunt ook een optionele twee-bay kooi gemonteerd aan de achterzijde in plaats van de 3-sleuf PCI-Express uitbreidingskaart.

Lenovo's AnyBay is uniek omdat het ondersteunt SAS, SATA, SSD of NVMe PCIe SSD standaardinterfaces in dezelfde bay. Met de juiste AnyBay backplane fabriek uitgerust (en dual CPU's), kan het Accu Lenovo b5400 16-bay model maximaal acht van deze baaien.

De dooddoener is het paar van ingesloten dual port NVMe PCIe connectors op het moederbord. Andere leveranciers van servers moeten u voor de aankoop van een optionele adapterkaart voor NVMe schijven maar de SR650 ondersteunt vier uit de doos aan geen extra kosten--de extra vier Lenovo's optioneel NVMe schakelaar adapter vereisen.

RAID-opties zijn overvloedig met het test systeem met inbegrip van een ThinkSystem-930-8i SAS3-adapter voorzien in de specifieke PCI-Express-sleuf in het centrum van het moederbord en met 2GB van batterij beschermd Flash cache. Accu Lenovo Thinkpad E430 biedt ook een dual M.2 SATA SSD enablement kit en twee gespiegelde 128GB modules voor slechts £328.

Intern, is de server goed ontworpen met gemakkelijke toegang geboden tot alle belangrijke componenten. De SR650 ondersteunt de hele Xeon schaalbare familie met de prijs van onze beoordelingssysteem met inbegrip van dual 8-core 2.1 GHz Xeon zilver 4110 CPU's partner van 32GB TRuDDR4 geheugen.

De Accu Lenovo Thinkpad E430c Xeon zilveren CPU's zijn gericht op de entry-level gegevenstoepassingen centrum met alle vijf modellen ondersteunen geheugen van 2400 MHz, 768GB per socket plus Intels HT en Turbo Boost technologie. Proeven van hun lage 85W die TDP kwam tot uiting in onze macht ligt, en de server trok 80W in stationair en zuivere 118W onder extreme belasting.

De server werd geleverd met de volledige aanvulling van zes interne hot-swappable ventilatoren en dual 750W Platinum hot-pluggable PSUs. Andere opties PSU 550W, 750W Titanium, 1100W en 1600W opnemen en alle delen een gemeenschappelijke vormfactor over het hele bereik van de ThinkSystem.

Accu voor Lenovo G700

In plaats van ingesloten netwerkpoorten, het moederbord koppelingen een LOM-sleuf die omhoog met de C624 PCH en ondersteunt dual of quad Gigabit en 10 GbE-kaarten. Lenovo's Infiniband en 25/40/100GbE kaarten vereisen een aparte riser met een ML2-sleuf.

De ThinkSystem SR650 vertegenwoordigen een enorme stap vooruit voor Lenovo als het goed ontworpen, goede waarde en zeer uitbreidbaar. Ondersteuning voor de Xeon schaalbare familie kan worden aangepast aan elke werklast, opslagfuncties Zie grote verbetering en de nieuwe xClarity die controller eindelijk Lenovo in 21e-eeuwse Serverbeheer brengt.

http://kopenaccu.jugem.jp/?eid=7

https://medium.com/@kopenaccu/lenovo-g710-accu-laptop-beste-prijs-287371f033cb

21/10/2017

Asus A41-X550E Laptop Accu

Accu a41-x550a invoeren. Deze strak ogende, ultra-draagbare laptop houdt veel van belofte wanneer het gaat om ontwerp en draagbaarheid. Echter, het komt met een behoorlijk prijskaartje. In Rs 74,990, heeft ASUS dit duidelijk gepositioneerd in het premium­segment. Maar is dit genoeg om spenen weg gebruikers van Apple's MacBook Air? Laten we het weten.

14-inch FHD NanoEdge Anti-Glare LED-backlit Display | Intel Core processor van de i7-7500U 7e generatie | 8GB RAM + 512 GB SSD | Windows 10 Home OS | 1 type-C USB 3.1-poort, 1 Type-A USB 3.1-poort, 1 USB 2.0, 1 Micro HDMI, 1 combo audio-aansluiting, SD-kaartlezer | 2 X 2 WiFi AC + Bluetooth 4.1

De eenheid van de beoordeling aan ons geleverd was een prachtige "Royal Blue" Asus UX430UA. De aluminium-legering deksel heeft de standaard gesponnen metalen afwerking die is gevonden in de meeste van de Asus "klassiek design" laptops. En het ontwerp van de concentrische cirkel handelsmerk is verbeterd met een kristal-achtige glanzende coating. De neerwaartse risico's is echter dat het een forensisch wetenschapper al opgewonden zou krijgen. Het is een super vlek-magneet. Ik zou adviseren gebruikend een paar chirurgische handschoenen tijdens het verwerken van het.
De herziening van de Asus A41-X550E Laptop Accu , Asus laptop, Asus UX430UA prijs in India, Asus UX430UA functies, Asus UX430UA specificaties, Asus India, Asus Nieuws Asus UX430UA komt met een NanoEdge met 14 duimvertoning, waardoor de randen zijn smal, 7.18mm tot precieze.

Komend aan het chassis, verpakkingen Asus alles in een 13-inch frame dat is licht en makkelijk mee te nemen. Als ik zeg licht, bedoel ik dat het is gewoon een beetje meer dan 1 kilogram. Dus niet meer deadlifts buiten de sportschool, yay! Dat is het niet. Het wordt beter. Het chassis is slechts 15,9 mm dik, dat ongeveer dezelfde lengte van een Re-1 munt is.

De UX430UA wordt geleverd met een 14-inch NanoEdge display, waardoor de randen zijn smal, 7.18mm om precies te zijn. Wat dit doet is dat het verhoogt de scherm-aan-lichaam-ratio tot 80 procent. De display kan brede kijkhoeken van maximaal 178 ° graden. Ook is de niet-schitterend breedbeeldscherm als extra pizza toppings en kaas.

Een ding die ik hield over de a32-n56 Accu is de opstarttijd. Het is verbazingwekkend snel gezien het feit dat het draait op een 8GB RAM. Ik heb de Asus niet duwen tot het uiterste, maar zijn geheugen te rekken door het openen van veelvoudige lusjes op Google Chrome. Op een gegeven moment had ik een paar van Windows apps op de achtergrond samen met oneindige tabbladen op chroom uitgevoerd. ASUS behandeld het vrij goed als Chrome heeft geen vertraging of vastloopt.

De review van de Asus, Asus UX430UA, Asus UX430UA review, Asus laptop, Asus UX430UA prijs in India, Asus UX430UA kenmerkt, Asus UX430UA specificaties, Asus India, Asus Nieuws op deze prijs punt, is het een must om het hebben van een verlicht toetsenbord. De toetsen zijn zacht en zeer responsief aanvoelt. Het trackpad is soepel en makkelijk te gebruiken.

Dit is ook geschikt voor een paar spelletjes die minder grafisch intensieve. Asus a32-n55 Accu bracht ook een zus versie: de UX430QA. Het komt met een NVIDIA GeForce 940MX grafische chip op de versterker van uw gaming ervaring.

In deze prijsklasse is het een must om te hebben van een verlicht toetsenbord. De toetsen zijn zacht en zeer responsief aanvoelt. Het trackpad is soepel en makkelijk te gebruiken. De vingerafdrukscanner is echter een hit-en-een-miss voor mij. Maar dat is het geval met de meeste vingerafdrukscanners geweest. Als je vingers vochtig zijn dan moet klaar te typen uit het wachtwoord als dit zou nooit u toegang. Zelfs onder droge omstandigheden is er een 20 procent kans dat het niet zou werken.
De herziening van de Asus, Asus UX430UA, Asus UX430UA review, Asus laptop, asus accu A32-F82 prijs in India, Asus UX430UA functies, Asus UX430UA specificaties, Asus India, Asus Nieuws voor een gemiddelde gebruiker, op volledige lading, de Asus UX430UA gedurende ten minste 6-7 uur moet duren.

De Harman Kardon-gecertificeerde luidsprekers zijn goed geplaatst op de zijkanten, direct onder het toetsenbord. Maar ik was teleurgesteld met het geluid. Het was duidelijk, maar soms was nauwelijks hoorbaar, waar ik moest kraan dicht mijn nek naar de laptop.

Accu A32-k53

Komend aan de batterij, beweert Asus dat de UX430UA kan duren tot negen uur. Als u niet het toetsenbord achtergrondverlichting uitschakelt dan wel bereid zijn om te zoeken naar een stopcontact. Ik had de helderheid van het scherm ingesteld op de helft, toen ik begon binge-watching 'Ricky en Morty', en ik was in staat tot slot twee seizoenen (3,6 uur) tot de batterij 45 procent bereikt. Voor een gemiddelde gebruiker, op volledige lading, moet de UX430UA gedurende ten minste 6-7 uur duren.

Ondanks haar magere frame is deze laptop vrij stevig. Het lichte gewicht maakt het comfortabel te voeren rond. Dit vindt gebruikers die op zoek zijn om te kopen een laptop entertainment en ook werken. In mijn mening, had ASUS gegooid-in een fatsoenlijke grafische chip op de dezelfde prijspunt dan zou geweest zijn hard op zoek naar andere opties in het premium­segment.

http://tblo.tennis365.net/kopenaccu/2017/10/21/accu-a41-x550a-laptop-kopen-goedkope/