28/09/2017

Professioneel Laptop Accu Asus k550vx

Terwijl we wachten op de lancering van een aantal van de vlaggenschip klasse laptops Accu Asus k550 onthuld op IFA dit jaar, heeft het bedrijf twee nieuwe laptops in India, het VivoBook S15 en de Asus UX430 gelanceerd. Beide van deze machines werden aangekondigd terugweg in mei op Computex, naast drie meer laptops, maar helaas zijn die nog steeds uitgesteld. Terwijl alle laptops die lanceerde op Computex dit jaar featured 7de gen Intel-processors, worden de twee nieuwe laptops van Asus aangedreven door Intel-processors 8e gen. Als Intel beweert Asus ook dat er een toename van de prestaties en batterij leven, maar die vordering is nog te worden getest.

Ik moet beginnen met de Asus VivoBook S15, die Accu Asus k550za vertegenwoordigers gezegd is het belangrijker product van de twee, voor het bedrijf. De grote eigenschap van VivoBook S15 is de vertoning, want het is de eerste 15,6-inch laptop die we hebben gezien met dunne randen. Dit betekent dat terwijl de laptop een 15,6-inch display heeft, het is geplaatst in een 14-inch-chassis. Nu, dit maakt de laptop lichter en tot 2 kg weegt. Maar op hetzelfde moment, je verliest de toegewijde numpad aan de rechterkant, die meestal beschikbaar op 15,6-inch en boven machines. Ik heel graag het uiterlijk en de functionaliteit van een 10 Toetsenbordslot Toetsenbord, maar het zal allemaal uiteindelijk neer op persoonlijke voorkeur.

Daarnaast krijg je een backlit toetsenbord en vingerafdruk scanner op het touchpad als standaard van het basismodel vanaf. Accu Asus k550ca U kunt kiezen tussen een 8e gen Intel Core i5 of een i7, die zal worden uitgevoerd naast de 8GB of 16GB RAM. De NVIDIA GeForce MX150 krijgt u in deze machine, die ruimte laten voor wat licht ook gaming. Terwijl de 1 TB HDD wordt geleverd als standaard, de top specced variant van het VivoBook S15 zal zijn voorzien van een 128 GB SSD naast.

Zoals voor de Asus ZenBook UX 430, krijg je vrijwel dezelfde hardware, maar in een nog kleinere vormfactor. Dus, het UX430 wordt ook aangedreven door de nieuwste Intel Core i5 of i7 processors en respectievelijk beschikbaar met 8GB of 16 GB RAM zal zijn. Zoals de Accu Asus k550cc , heeft Asus de randen van de kant van het scherm van deze machine ook geschoren. Vandaar, de UX430 bereikt de Lenovo Ideapad 710-look. Echter, in tegenstelling tot de normale 13,3-inch form factor, de UX430 biedt de grootte van een 14-inch scherm.

Voor deze machine, heeft Asus genomen ontwerp signalen van haar vorig jaar vlaggenschip, de Accu Asus k550vx , met name de form factor. Echter het is niet ultradun als die machine en beheert te passen alle essentiële poorten, met inbegrip van een SD-kaartsleuf. Met een gewicht van net onder 1.3 kg, is de UX430 een goede optie voor degenen die investeren in de hardware van de premie en een ultrabook willen, zonder schillen uit een super premieprijs. Wat meer intrigerend is dat dit een van de dunste laptops in de markt te voorzien van een aparte GPU. Dit moet de prestaties verbeteren, maar kan uiteindelijk het opwarmen van de laptop ook. Dat is echter iets wat die wij zullen testen zodra we het apparaat voor herziening te krijgen.

Accu Asus K550

Beide laptops zijn voorzien van een matte 1080p IPS LCD display, dat ziet er goed uit met de dunne randen en heeft zeer goede kijkhoeken. Krijg je ook snel opladen op beide machines en Asus zegt dat je t/m 60% in minder dan een uur kunt opladen. Bovendien, zowel deze machines voorzien van Asus twee jaar garantie en kregen we te horen dat als u wilt, zeggen upgrade uw RAM of HDD bijvoorbeeld, kunt u eenvoudig kopen en krijgen geïnstalleerd op een Asus-servicecentrum zonder uw garantie ongeldig te verklaren.

Nu, de prijzen voor de VivoBook S15 en de ZenBook UX430 beginnen bij Rs 59,990 en Rs 74,990 respectievelijk. Of dit goede prijzen voor machines van dit kaliber of niet zijn kan alleen worden gesloten zodra we door met de respectieve beoordelingen zijn. Daarnaast hangt het ook wat andere makers van de laptop zal de prijs van hun respectieve laptops tegen. Dus, het lijkt een goed jaar vooruit met tal van laptop lanceert later openstelling van meer keuzemogelijkheden voor u.

http://kopenaccu.gaatverweg.nl/2017/09/laptop-accu-asus-k550lnv

https://medium.com/@kopenaccu/accu-voor-asus-k550ln-d71512a55ae0

https://uberant.com/article/353674-accu-asus-k550ldv

19/09/2017

Accu voor Asus x93sv

De Accu Asus x93sv Deluxe is een stevig gebouwde 14-inch laptop die een splash van kleur bij de procedure, met een blauw-en goud-livery optie, evenals een meer standaard grijs-en-gold-versie brengt. Met een gewicht van net iets meer dan 1kg, het misschien verleiden van mobiele werknemers die werden aangetrokken door de 12.5-inch ZenBook 3, maar vereisen meer werkruimte en een breder scala van havens.

Zoals u van de naamgeving verwachten zou, de Asus en ZenBook 3 zijn duidelijk uit de dezelfde ontwerp-stal: mijn monster van de beoordeling van het 14-inch model was dezelfde Royal Blue kleur als de ZenBook 3 ik aan het begin van het jaar bezien , het goud delen trim draait rond het deksel en de cursief gouden letters op de toetsen. De blauwe en gouden combinatie blijft net zo opvallend op de grotere laptop.

Het chassis maakt gebruik van de dezelfde lucht-en ruimtevaart-grade aluminium, waarop Accu Asus a32-f82 zegt is 50 procent sterker dan standaard aluminium. Hoewel er een beetje geven in de rest van de pols, voelt het in het algemeen zeer robuust. Nog belangrijker is, de sectie van het deksel is zeer solide: Ik was in staat om te buigen van het deksel in mijn handen, maar slechts zeer licht. Als je het niet erg riskeren krassen op het deksel van onderscheidende gesponnen-metal finish, je kan wegkomen zonder een beschermhoes te gebruiken wanneer zij reizen. Dat gezegd hebbende, Asus biedt een mouw met de ZenBook 3 Deluxe.

Al deze kracht is welkom in een laptop die slechts 1.1kg weegt. Gelukkig, de sterke materialen niet aantasten op de totale omvang van de Accu voor a41-x550a, die slechts 12.9mm dik is.

De desktop voetafdruk van 329mm breed 210mm diep is bewijs van een vrij klein bezel voor het 14-inch scherm. Het is niet zo smal als de bezel Infinity rand op de Dell XPS 13 en XPS 13 2-in-1; noch kan het overeenkomen met de bezel op de Lenovo Yoga 910, maar het is nog steeds bijzonder dun. Het scherm, samen met het premium hardwareontwerp, schreeuwt bijna om het scherm Touch responsief. Maar het is niet. Dat is jammer gezien de totale prijs van deze laptop, en het zou gewoon een deal-breaker voor sommige potentiële kopers.

Het full HD schermresolutie (1, 920 × 1, 080 pixels, 157.3ppi) kan ook teleurstellen sommige mensen, zoals het laag ten van de bovengenoemde Dell en Lenovo-laptops opzichte heeft. Hebben gezegdd dat, het is comfortabel om mee te werken, en er is genoeg vastgoed hebben twee toepassingsvensters naast elkaar openen.

Als u wilt leveren presentaties van uw Accu Asus n55 laptop of buitenshuis werken, kan je teleurgesteld worden door de relatief lage maximale schermhelderheid. Horizontale kijkhoeken, op 178 graden, zijn wel prima, en het scherm is goed beschermd door Gorilla glas 5.

Wat de audio betreft biedt Asus op haar website over een quad luidsprekersysteem dat "ontworpen is om te leveren waar surround-geluid dat u met bioscoopkwaliteit audio omhult". ASUS beweert ook nul vervorming bij maximaal volume.

Net als bij de quad luidsprekersysteem op de ZenBook 3, presenteert de Asus AudioWizard software biedt voor verschillende geluid scenario's. Deze leveren verschillende audio kwaliteiten — maar aan mijn oor, niet in de mate dat Asus beweert. Het goede nieuws is dat top volume erg luid, met minimale vervorming zelfs bij hoogste volume. Maar globaal, zou ik schatten geluidskwaliteit als 'goed' in plaats van 'great'.

Het toetsenbord is verlicht, met handmatige instellingen op twee van de Fn-toetsen om te controleren van de lichtintensiteit. Er is 1.2 millimeter belangrijke veerweg, waardoor voor een comfortabele het typen ervaring. Er is een kleine hoeveelheid flex in het toetsenbord, maar alleen de meest onhandige typisten dreigen te merken, en het is nergens in de buurt de kwestie vond ik het met de ZenBook 3.

De Accu Asus r510 is beschikbaar in een aantal configuraties. De top-end-model, met een Intel Core i7-7500U processor, 16GB RAM en een 512 GB SSD, komt in op £1600 (inc. BTW; £1,333.33 ex. BTW) terwijl de entry-level model met een Core i5-7200U-processor, 8GB RAM en een 256 GB SSD, kost £1.200 (inc. BTW; £1.000 ex. BTW).

 Asus A32-k53 Accu

Volgens Asus duurt de ZenBook 3 Deluxe UX490UA maximaal negen uur op een volledige lading van de 46Wh 4-cel lithium-polymeer batterij, waardoor het vooruitzicht van alle dag werken. Stumperig batterijleven was een probleem met de ZenBook 3, maar de Deluxe model beter presteert. Tijdens de test, een typische reguliere productiviteit van de vier uur durende sessie (documentcreatie, surfen op het web en sommige media streaming, met het scherm ingesteld op 40% helderheid) uitgeput van de batterij uit volledige tot ongeveer 60 procent.

Bovendien, wanneer opladen vereist is, de Asus AC adapter ondersteunt snel gratis, zodat als de accu bijzonder laag tot is 60 procent van de capaciteit in 49 minuten bereikbaar.

ASUS heeft verpakt een 14-inch scherm in een compact, stevig gebouwd en toch lichtgewicht chassis, hoewel de gematigde resolutie van het scherm en het ontbreken van touch ondersteuning zal een probleem voor sommige. De eisen voor de quad luidsprekers lijken overdreven, hoewel, en Asus moet heroverwegen de positionering van de power-knop en de afwezigheid van een SD-kaartlezer. Sommige kopers (en hun IT-managers) misschien ook hanker voor Windows 10 Pro in plaats van Home.

http://kopenaccu.hautetfort.com/archive/2017/09/19/asus-accu-a41-x550a-laptop-5981132.html

http://shinshu.fm/MHz/81.32/archives/0000539022.html

http://potentelaserco.n-da.jp/e746099.html

01/09/2017

Accu voor Asus x550ca

De Accu voor Asus a41-x550 is de dunste 14-inch ultradraagbare laptop die we hebben gezien. Het is gewoon een beetje dikker en zwaarder dan de Asus Zenbook 3, een voormalig top pick, die een 12,5-inch scherm en een soortgelijk ontwerp en het kleurenschema heeft. De ZenBook 3 Deluxe komt in slechts één configuratie, een high-end model met een Core i7 processor, 16GB RAM en een 512GB SSD. Op papier lijkt het concurrerende, maar relatief korte levensduur van de batterij en andere ergernissen zoals overmatig geluid en warmte houden van het bereiken van onze top merken.

De ZenBook 3 Deluxe heeft een all-aluminium behuizing in een diepe, donkere blauwe tint met gouden accenten op de omtrek rand en Asus logo. Er is ook een grijs en goud model verkrijgbaar. Het chassis 0.51 12,95 door 8,27 inch (HWD) meet en weegt 2,69 pond, zodat zij (en haar mouw-stijl draagtas) in zowat elke laptoptas gemakkelijk passen zal. Het is comfortabeler om te gebruiken in je schoot dan afneembare tabletten zoals de Microsoft Surface Pro. Het is het dichtst in grootte aan laptops zoals de 2017 iteratie van de LG Gram 14, die dikker, maar lichter over het algemeen als gevolg van het magnesium-carbon legering chassis is. Maar nogmaals, de Accu voor Asus x550ca voelt steviger.

Het toetsenbord karakter stenciling draagt de dezelfde gouden tint als de laptop van de rand. De goud-getinte tekens echt pop wanneer het toetsenbord achtergrondverlichting is ingeschakeld. Belangrijkste reizen is ondiep, maar niet zo stijf als op de laatste Apple MacBook Pro laptops. Er is een vleugje toetsenbord flex als je druk naar beneden op de F-G-H-toetsen tegelijk, maar u geen moeite te typen van een lange manuscript daarop niet zou hebben. Dat gezegd hebbende, de toetsen zijn een beetje plat, zodat de gegratineerde fragmenten op de Lenovo X1 koolstof zal waarschijnlijk voelen zich meer comfortabel als u duizenden woorden per dag typt. Het één stuk touchpad is gecentreerd onder het toetsenbord en responsief.

Er is een vingerafdruklezer ingebed in de rechter bovenhoek van de touchpad, die met Windows Hello werkt, maar er geen IR-camera's voor facial recognitie, zoals de Microsoft Surface Laptop. De Accu voor Asus x550cc Touch (Rose goud) en de Huawei MateBook X ook hebben vingerafdruklezers en gebrek aan IR-camera's. Ik denk dat facial recognitie is de meest geschikte biometrische login-functie, gevolgd door de vingerafdruklezers. Macs als de MacBook Pro zijn handenvrije inloggen met behulp van een Apple Watch, maar het is een stuk trager reageren dan Windows Hello en, natuurlijk, is het horloge een extra aankoop.

Zoals de HP Spectre 13 heeft de ZenBook 3 Deluxe drie USB-C-poorten, een op het linker paneel naast de hoofdtelefoon-aansluiting, en twee aan de rechterkant. De twee aan de rechterkant hebben ingebouwde voor snellere verbindingen met randapparatuur zoals externe SSD's Thunderbolt 3-technologie en dual 4 K wordt weergegeven. Accu voor Asus x550cl De USB-C-poort aan de linkerkant is er voornamelijk ter ondersteuning van de meegeleverde USB-C AC-adapter, maar alle drie kan worden gebruikt voor het laden van de laptop. Gelukkig, omvat Asus adapters0 voor USB-C-naar-USB-3.0 en USB-C-naar-HDMI, die prijzig extra's voor laptops zoals de Apple MacBook Pro en HP Spectre 13 zijn. We zien een toekomst waar USB-C vervangt USB 3.0 en USB Type-A, maar voor nu, moet u adapters voor oudere harde schijven en bedrade muizen. Met de adapters, dit is een goede selectie van de havens, maar dragen de dongles met je hele tijd kan krijgen vermoeiend.

Het IPS scherm meet diagonaal 14 inches en heeft een 1,920-door-1.080 full HD resolutie, overeenkomen met de LG Gram 14, maar in tegenstelling tot de Gram van de weergave, hoeft deze niet touch mogelijkheden. Het scherm is helder en duidelijk, en is gemakkelijk op de ogen tijdens het bekijken van foto's en video's, maar andere ultraportables in Accu voor Asus x550jd deze prijsklasse hebben veel hogere resolutie schermen, met inbegrip van de HP Spectre x360 13 (4 K), de Dell XPS 13 (3.200 door 1800) en de MacBook Pro (2,560- door-1600). Die laptops hogere resoluties helpen glad weergegeven tekst en native-resolutie foto's en video zonder om in te zoomen.

Accu Asus A41-X550A

De niet-configureerbaar processor Intel Core i7-7500U met Intel HD Graphics 620 zijn genoeg. De laptop bereikt een uitstekende score van 3,092 punten op de PCMark 8 werk conventionele test, gewonnen van systemen zoals de Dell XPS 13 (2,769) en de Microsoft Surface Laptop (2,718), maar de HP Spectre 13 (3,069) en LG Gram 14 (3,190) waren net iets beter. Van het systeem multimedia scores waren ook in de buurt van de top op de handrem (2:07) Cinebench (345 punten) en de Photoshop-test (3:37). De Apple MacBook Pro was de top op de handrem en CineBench, terwijl de LG Gram 14 werd vooruit op Photoshop door een paar seconden. Noch marge was deal-breken, so you esthetiek, schermgrootte, en besturingssysteem over prestatieverschillen in deze onstuimige bedrijf Select can. 3D-prestaties was goed, maar de soepel speelbaar barrière van 30fps (frames per seconde) van hemel (22fps) en de vallei (27fps) proeven bij midden-kwaliteit instellingen niet overtreffen. De Apple MacBook Pro was de enige laptop te breken die barrière, maar al deze modellen zal zitten kundig voor casual 3D spelen zoals Minecraft en Diablo III met een minimale hoeveelheid tweaken.