01/12/2017

Accu voor Asus k72jr

Accu Asus x550vc series keert terug met een nieuwe versie van zijn VivoBook 14 verrijkt met een scherm NanoEdge Full HD mat. De ASUS VivoBook X405UA-EB713T is bestemd voor gebruik op kantoor met zijn Core i3 Skylake, zijn 4 GB RAM-geheugen en de dedicated SSD van 128 GB en Vogue om een nomadische wereld dankzij een lichtgewicht en relatief compacte romp. Ook onderstrepen haar elegante grijs/zilver ontwerp en de bevredigende aansluiting, voor een prijs geplaatst op minder dan 450 euro te koop Flash.

Eerder sobere verschijning met zijn grijstinten, doet PC nochtans in originaliteit door zijn donkere grijze dekking met één enkele grafische druk en een zilveren binnenland met geborsteld effect te verfraaien. De metingen zijn in het gemiddelde van zijn categorie met een speciale vermelding voor zijn gewicht vrij licht (1,3 kg), geschikt om in al uw reizen weg te nemen. Daarnaast is de montage bevredigend, ondanks de volledig kunststof-en-klare schelp.

Sterke punt van deze configuratie, de dedicated SSD blijkt te zijn instrumenteel in het stimuleren van de lichtgewicht configuratie van deze PC. Accu Asus x550vl series In vergelijking met een standaard harde schijf, deze oplossing geeft Windows een geheel nieuwe dimensie door het verstrekken van snelle laadtijden, instant transfers, en een wereldwijd meer responsieve omgeving. De tegenpartij heeft betrekking op de opslagcapaciteit die tot vrijwel nihil is gedaald. In boete, zult u enkel 80 GB van vrij na het installeren van OS/terugwinning en Programma's hebben, is het weinig. Het zal dan verstandig zijn om te zetten naar een externe harde schijf naar de bibliotheek of online opslagsystemen huis.

Ontworpen voor basis kantoorgebruik, is de PC gearticuleerd rond een Core i3 Skylake laag stroomverbruik en 4 GB RAM-geheugen. Zo is het gemeenschappelijk gebruik draaien rond surfen op het web, werken op kantoor of video afspelen is toegestaan, evenals een kleine fotobewerking. Om te weten dat de kleine hoeveelheid RAM-geheugen in de ondersteuning niet zal toewijzen veel amplitude in multitasking.

Het Accu Asus k72dy scherm is een ander belangrijk element hier, niet alleen omdat het is gemarkeerd door fijne randen, maar ook omdat het kiest voor een Full HD-definitie (1920 x 1080 px) en voor een comfortabele anti-reflecterende coating. Aan de ene kant, de dunne randen te bevorderen onderdompeling door het beperken van perifere visuele ongemak en aan de andere, de uitgebreide definitie u optimaal gebruik maken van uw high definition content met scherpe details. De mat behandeling zal tegen de reflecties door hoge omgevings helderheid.

Ten slotte, de connector is uitgerust met alle benodigde eisen, dat wil zeggen drie standaard formaat USB-poorten, een USB-type-C-poort, een HDMI-uitgang, een SD-kaartlezer, een Gigabit Ethernet-poort en een hoofdtelefoonaansluiting. namelijk dat slechts een USB-3,0 aanwezig is en dat de USB-type-C biedt geen ondersteuning voor de Thunderbolt 3, maar dit is niet echt een verrassing gezien de prijs positionering van de PC. De nieuwste generaties van de WiFi AC en Bluetooth 4,2 modules zijn ook op het menu voor snellere draadloze data-uitwisseling.

ASUS heeft al uitgebracht in Nederland de Accu Asus k72jr , de nieuwe generatie van haar high performance laptop die kan bogen op de snelste, slankste, dun en lichtgewicht dat de fabrikant tot nu toe heeft gemaakt.

De nieuwe Accu Asus k72jt heeft een verfijnde en aantrekkelijke vormgeving. Het is gemaakt van een enkel stuk aluminium met een lichtere chassis, en de metingen zijn vrij compact om een 15,6 inch scherm. De afmetingen zijn 365 x 251 x 18,99 mm en het gewicht is 1,8 kg. De monitor heeft een resolutie tot 4 K UHD van 3840 x 2160 pixels, verlaagde frames van 7,3 mm en biedt een hoge beeldkwaliteit en levendige kleuren.

In het hart van de nieuwe Accu Asus k72ju gevonden processors tot Intel Core i7-7700HQ quad cores, begeleid door maximaal gaming grafische kaart NVIDIA GeForce GTX 1050 ti, 16 GB RAM en 512 GB op een harde schijf SSD. Het besturingssysteem is Windows 10.

Accu voor Asus A32-K72

Naar de opkomend ZenBook Prof wezenstrek tweetal USB 3,1 gen 2 type C portwijn van Thunderbolt 3 steun, tweetal USB 3,0 type A, een HDMI 1,4 portwijn en microSD roos lezer. Voor zover draadloze connectiviteit betreft, integreert het WiFi 2 x 802 AC en Bluetooth 4,2. Het touchpad heeft een vingerafdruksensor om uw computer te ontgrendelen met Windows hello.

De nieuwe ASUS notebook is uitgerust met een 73 WH lithium-polymeer batterij die, volgens de fabrikant tests, biedt een 14-uurs autonomie voor de productiviteit taken, en tot 10 uur spelen Full HD-video. Zijn snelle lading staat toe om 60% van de capaciteit in minder dan 50 minuten te voltooien. Bovendien, zijn nuttige leven strekt zich uit tot 700 oplaadcycli en heeft het voordeel dat het 80% van de capaciteit behoudt na honderden ladingen.

http://blog.kuruten.jp/kopenaccu/397284

http://kopenaccu.iobloggo.com/24/accu-asus-x550lb-series-beste-prijs-snelle-levering

http://blog.goo.ne.jp/accukopen/e/f917545b6ee565ed8a9768e0274eb8d9

Les commentaires sont fermés.