19/09/2017

Accu voor Asus x93sv

De Accu Asus x93sv Deluxe is een stevig gebouwde 14-inch laptop die een splash van kleur bij de procedure, met een blauw-en goud-livery optie, evenals een meer standaard grijs-en-gold-versie brengt. Met een gewicht van net iets meer dan 1kg, het misschien verleiden van mobiele werknemers die werden aangetrokken door de 12.5-inch ZenBook 3, maar vereisen meer werkruimte en een breder scala van havens.

Zoals u van de naamgeving verwachten zou, de Asus en ZenBook 3 zijn duidelijk uit de dezelfde ontwerp-stal: mijn monster van de beoordeling van het 14-inch model was dezelfde Royal Blue kleur als de ZenBook 3 ik aan het begin van het jaar bezien , het goud delen trim draait rond het deksel en de cursief gouden letters op de toetsen. De blauwe en gouden combinatie blijft net zo opvallend op de grotere laptop.

Het chassis maakt gebruik van de dezelfde lucht-en ruimtevaart-grade aluminium, waarop Accu Asus a32-f82 zegt is 50 procent sterker dan standaard aluminium. Hoewel er een beetje geven in de rest van de pols, voelt het in het algemeen zeer robuust. Nog belangrijker is, de sectie van het deksel is zeer solide: Ik was in staat om te buigen van het deksel in mijn handen, maar slechts zeer licht. Als je het niet erg riskeren krassen op het deksel van onderscheidende gesponnen-metal finish, je kan wegkomen zonder een beschermhoes te gebruiken wanneer zij reizen. Dat gezegd hebbende, Asus biedt een mouw met de ZenBook 3 Deluxe.

Al deze kracht is welkom in een laptop die slechts 1.1kg weegt. Gelukkig, de sterke materialen niet aantasten op de totale omvang van de Accu voor a41-x550a, die slechts 12.9mm dik is.

De desktop voetafdruk van 329mm breed 210mm diep is bewijs van een vrij klein bezel voor het 14-inch scherm. Het is niet zo smal als de bezel Infinity rand op de Dell XPS 13 en XPS 13 2-in-1; noch kan het overeenkomen met de bezel op de Lenovo Yoga 910, maar het is nog steeds bijzonder dun. Het scherm, samen met het premium hardwareontwerp, schreeuwt bijna om het scherm Touch responsief. Maar het is niet. Dat is jammer gezien de totale prijs van deze laptop, en het zou gewoon een deal-breaker voor sommige potentiële kopers.

Het full HD schermresolutie (1, 920 × 1, 080 pixels, 157.3ppi) kan ook teleurstellen sommige mensen, zoals het laag ten van de bovengenoemde Dell en Lenovo-laptops opzichte heeft. Hebben gezegdd dat, het is comfortabel om mee te werken, en er is genoeg vastgoed hebben twee toepassingsvensters naast elkaar openen.

Als u wilt leveren presentaties van uw Accu Asus n55 laptop of buitenshuis werken, kan je teleurgesteld worden door de relatief lage maximale schermhelderheid. Horizontale kijkhoeken, op 178 graden, zijn wel prima, en het scherm is goed beschermd door Gorilla glas 5.

Wat de audio betreft biedt Asus op haar website over een quad luidsprekersysteem dat "ontworpen is om te leveren waar surround-geluid dat u met bioscoopkwaliteit audio omhult". ASUS beweert ook nul vervorming bij maximaal volume.

Net als bij de quad luidsprekersysteem op de ZenBook 3, presenteert de Asus AudioWizard software biedt voor verschillende geluid scenario's. Deze leveren verschillende audio kwaliteiten — maar aan mijn oor, niet in de mate dat Asus beweert. Het goede nieuws is dat top volume erg luid, met minimale vervorming zelfs bij hoogste volume. Maar globaal, zou ik schatten geluidskwaliteit als 'goed' in plaats van 'great'.

Het toetsenbord is verlicht, met handmatige instellingen op twee van de Fn-toetsen om te controleren van de lichtintensiteit. Er is 1.2 millimeter belangrijke veerweg, waardoor voor een comfortabele het typen ervaring. Er is een kleine hoeveelheid flex in het toetsenbord, maar alleen de meest onhandige typisten dreigen te merken, en het is nergens in de buurt de kwestie vond ik het met de ZenBook 3.

De Accu Asus r510 is beschikbaar in een aantal configuraties. De top-end-model, met een Intel Core i7-7500U processor, 16GB RAM en een 512 GB SSD, komt in op £1600 (inc. BTW; £1,333.33 ex. BTW) terwijl de entry-level model met een Core i5-7200U-processor, 8GB RAM en een 256 GB SSD, kost £1.200 (inc. BTW; £1.000 ex. BTW).

 Asus A32-k53 Accu

Volgens Asus duurt de ZenBook 3 Deluxe UX490UA maximaal negen uur op een volledige lading van de 46Wh 4-cel lithium-polymeer batterij, waardoor het vooruitzicht van alle dag werken. Stumperig batterijleven was een probleem met de ZenBook 3, maar de Deluxe model beter presteert. Tijdens de test, een typische reguliere productiviteit van de vier uur durende sessie (documentcreatie, surfen op het web en sommige media streaming, met het scherm ingesteld op 40% helderheid) uitgeput van de batterij uit volledige tot ongeveer 60 procent.

Bovendien, wanneer opladen vereist is, de Asus AC adapter ondersteunt snel gratis, zodat als de accu bijzonder laag tot is 60 procent van de capaciteit in 49 minuten bereikbaar.

ASUS heeft verpakt een 14-inch scherm in een compact, stevig gebouwd en toch lichtgewicht chassis, hoewel de gematigde resolutie van het scherm en het ontbreken van touch ondersteuning zal een probleem voor sommige. De eisen voor de quad luidsprekers lijken overdreven, hoewel, en Asus moet heroverwegen de positionering van de power-knop en de afwezigheid van een SD-kaartlezer. Sommige kopers (en hun IT-managers) misschien ook hanker voor Windows 10 Pro in plaats van Home.

http://kopenaccu.hautetfort.com/archive/2017/09/19/asus-accu-a41-x550a-laptop-5981132.html

http://shinshu.fm/MHz/81.32/archives/0000539022.html

http://potentelaserco.n-da.jp/e746099.html

01/09/2017

Accu voor Asus x550ca

De Accu voor Asus a41-x550 is de dunste 14-inch ultradraagbare laptop die we hebben gezien. Het is gewoon een beetje dikker en zwaarder dan de Asus Zenbook 3, een voormalig top pick, die een 12,5-inch scherm en een soortgelijk ontwerp en het kleurenschema heeft. De ZenBook 3 Deluxe komt in slechts één configuratie, een high-end model met een Core i7 processor, 16GB RAM en een 512GB SSD. Op papier lijkt het concurrerende, maar relatief korte levensduur van de batterij en andere ergernissen zoals overmatig geluid en warmte houden van het bereiken van onze top merken.

De ZenBook 3 Deluxe heeft een all-aluminium behuizing in een diepe, donkere blauwe tint met gouden accenten op de omtrek rand en Asus logo. Er is ook een grijs en goud model verkrijgbaar. Het chassis 0.51 12,95 door 8,27 inch (HWD) meet en weegt 2,69 pond, zodat zij (en haar mouw-stijl draagtas) in zowat elke laptoptas gemakkelijk passen zal. Het is comfortabeler om te gebruiken in je schoot dan afneembare tabletten zoals de Microsoft Surface Pro. Het is het dichtst in grootte aan laptops zoals de 2017 iteratie van de LG Gram 14, die dikker, maar lichter over het algemeen als gevolg van het magnesium-carbon legering chassis is. Maar nogmaals, de Accu voor Asus x550ca voelt steviger.

Het toetsenbord karakter stenciling draagt de dezelfde gouden tint als de laptop van de rand. De goud-getinte tekens echt pop wanneer het toetsenbord achtergrondverlichting is ingeschakeld. Belangrijkste reizen is ondiep, maar niet zo stijf als op de laatste Apple MacBook Pro laptops. Er is een vleugje toetsenbord flex als je druk naar beneden op de F-G-H-toetsen tegelijk, maar u geen moeite te typen van een lange manuscript daarop niet zou hebben. Dat gezegd hebbende, de toetsen zijn een beetje plat, zodat de gegratineerde fragmenten op de Lenovo X1 koolstof zal waarschijnlijk voelen zich meer comfortabel als u duizenden woorden per dag typt. Het één stuk touchpad is gecentreerd onder het toetsenbord en responsief.

Er is een vingerafdruklezer ingebed in de rechter bovenhoek van de touchpad, die met Windows Hello werkt, maar er geen IR-camera's voor facial recognitie, zoals de Microsoft Surface Laptop. De Accu voor Asus x550cc Touch (Rose goud) en de Huawei MateBook X ook hebben vingerafdruklezers en gebrek aan IR-camera's. Ik denk dat facial recognitie is de meest geschikte biometrische login-functie, gevolgd door de vingerafdruklezers. Macs als de MacBook Pro zijn handenvrije inloggen met behulp van een Apple Watch, maar het is een stuk trager reageren dan Windows Hello en, natuurlijk, is het horloge een extra aankoop.

Zoals de HP Spectre 13 heeft de ZenBook 3 Deluxe drie USB-C-poorten, een op het linker paneel naast de hoofdtelefoon-aansluiting, en twee aan de rechterkant. De twee aan de rechterkant hebben ingebouwde voor snellere verbindingen met randapparatuur zoals externe SSD's Thunderbolt 3-technologie en dual 4 K wordt weergegeven. Accu voor Asus x550cl De USB-C-poort aan de linkerkant is er voornamelijk ter ondersteuning van de meegeleverde USB-C AC-adapter, maar alle drie kan worden gebruikt voor het laden van de laptop. Gelukkig, omvat Asus adapters0 voor USB-C-naar-USB-3.0 en USB-C-naar-HDMI, die prijzig extra's voor laptops zoals de Apple MacBook Pro en HP Spectre 13 zijn. We zien een toekomst waar USB-C vervangt USB 3.0 en USB Type-A, maar voor nu, moet u adapters voor oudere harde schijven en bedrade muizen. Met de adapters, dit is een goede selectie van de havens, maar dragen de dongles met je hele tijd kan krijgen vermoeiend.

Het IPS scherm meet diagonaal 14 inches en heeft een 1,920-door-1.080 full HD resolutie, overeenkomen met de LG Gram 14, maar in tegenstelling tot de Gram van de weergave, hoeft deze niet touch mogelijkheden. Het scherm is helder en duidelijk, en is gemakkelijk op de ogen tijdens het bekijken van foto's en video's, maar andere ultraportables in Accu voor Asus x550jd deze prijsklasse hebben veel hogere resolutie schermen, met inbegrip van de HP Spectre x360 13 (4 K), de Dell XPS 13 (3.200 door 1800) en de MacBook Pro (2,560- door-1600). Die laptops hogere resoluties helpen glad weergegeven tekst en native-resolutie foto's en video zonder om in te zoomen.

Accu Asus A41-X550A

De niet-configureerbaar processor Intel Core i7-7500U met Intel HD Graphics 620 zijn genoeg. De laptop bereikt een uitstekende score van 3,092 punten op de PCMark 8 werk conventionele test, gewonnen van systemen zoals de Dell XPS 13 (2,769) en de Microsoft Surface Laptop (2,718), maar de HP Spectre 13 (3,069) en LG Gram 14 (3,190) waren net iets beter. Van het systeem multimedia scores waren ook in de buurt van de top op de handrem (2:07) Cinebench (345 punten) en de Photoshop-test (3:37). De Apple MacBook Pro was de top op de handrem en CineBench, terwijl de LG Gram 14 werd vooruit op Photoshop door een paar seconden. Noch marge was deal-breken, so you esthetiek, schermgrootte, en besturingssysteem over prestatieverschillen in deze onstuimige bedrijf Select can. 3D-prestaties was goed, maar de soepel speelbaar barrière van 30fps (frames per seconde) van hemel (22fps) en de vallei (27fps) proeven bij midden-kwaliteit instellingen niet overtreffen. De Apple MacBook Pro was de enige laptop te breken die barrière, maar al deze modellen zal zitten kundig voor casual 3D spelen zoals Minecraft en Diablo III met een minimale hoeveelheid tweaken.

01/08/2017

Kopen Accu Asus a550lc Lage Prijs

Accu A41-x550A heeft een welverdiende reputatie. Over vrijwel elke productcategorie die ze actief in bent, heeft Asus een product streden voor de beste in zijn klasse. In de wereld van gokkenrandapparatuur voor PC, de Republiek van Gamers begon als een productlijn en uitgebreid naar een volledige Gemeenschap van liefhebbers. Vorige week waren we stuurde twee van Asus première producten in lijn van de ROG. Vandaag, kijken we het vennootschappelijk vlaggenschip mechanische toetsenbord, de kern van de Claymore ROG. In een reeds overvolle markt, heeft wel wat duurt het te onderscheiden van de menigte?

Het is duidelijk direct vanaf de get-go, dat de kern van de Claymore een premium product is. In de doos, is het toetsenbord verpakt in een stevig gevormde schuim en met een mooie fluwelen zak. Wanneer u eigenlijk begint te gebruiken, kleine merken van kwaliteit vrijwel direct ontstaan: de bijna onbeschrijfelijk maar extra bevredigende "belangrijke voelen", en resonantie tegen de bovenste plaat van aluminium; de manier waarop de LEDs niet alleen licht omhoog maar deining in helderheid; zelfs de manier waarop de gevlochten USB-kabel unwinds met nul knikken in een perfect ontspannen kabel of die de toetsdoppen uit zijn doubleshot ervoor te zorgen de legendes zal nooit vervagen. Deze tonen een niveau van vergoeding dan wat de meeste gaming toetsenborden leveren. De kern van de Claymore is duidelijk gericht op een cut hierboven en dat wordt weerspiegeld in de MSRP van $159.99.

De kern van de Accu A41-X550E Asus is een toetsenbord van tenkeyless, zodat het omvat niet een cijferpaneel. Het beschikt over volledige per-key RGB verlichting aanpasbaar met 8 verschillende effecten en 16 miljoen kleuren. Zoals u van een high-end gaming bord in 2017 verwachten zou, omvat het alle functies die we gewend bent en een paar belangrijke extra's. N-sleutel schuldvernieuwing, belangrijkste remapping macro opname, geavanceerde achtergrondverlichting programmering en Aura Sync zijn allemaal met opsommingstekens op de onderdelenlijst van het toetsenbord. Onder de motorkap zijn echte Cherry MX schakelaars. Onze beoordeling steekproef opgenomen de clicky blue switches, maar kan ook worden gevonden in rood of bruin.

Dat is alles vrij standaard, maar de kern van de Claymore pakt een paar unieke trucjes om het scheiden van het pack. Het beschikt over een onderscheidend geanodiseerd top plaat gegraveerd met de Maya patroon gezien op andere producten van de ROG. Aangezien het toetsenbord ook de neemt "drijvende sleutel" stijl bloot van de behuizing van de duidelijke schakelaar onder elke GLB, maakt het voor een opvallende uitstraling. Hoewel de plaat zwart is, weerspiegelt het nog steeds de LEDs die heel goed maken voor heldere, levendige kleuren. Accu Asus a550lc Het beschikt ook over een verwijderbare USB-kabel, dat geweldig is om dat een gebroken draad betekent niet ter vervanging van de gehele Raad. Ze toets caps zijn ook standaard formaat als de meeste anderen zijn voorzien van een aangepaste onderste rij, wat betekent dat u kunt gemakkelijk overschakelen naar een set van aangepaste toetsdoppen uit als dat uw ding.

De enorme hoeveelheid aan boord besturingselementen is uitstekend, vooral als u eigenaar bent van andere Asus -product. Hebt u andere Asus RGB randapparatuur, zal de Aura Sync-knop de verlichting regelingen direct koppelen binnen uw compatibele apparaten. Als je toevallig een Asus -moederbord, kunt u zelfs uw CPU en RAM overclocks met een druk op een knop. Onder degenen, slim toegewezen aan de + en -toetsen kunt u de snelheid van uw Casefans voor Accu Asus a550vc over het beheer van de vlieg temperatuur! Je gewoon niet zien op de meeste andere toetsenborden (of op zijn minst niemand die we hebben gehad in), en is een van de duidelijkste voordelen om het houden van uw hardware in-house met Asus de ROG (Poaceae). Verschillende profielen van de verlichting ook kunnen aanpassen van de RGB niveaus recht aan boord, toewijzing aanpassingen te verwijderen, eind, en Page Down, verlicht met hun respectieve kleuren.

Op de ooit concurrerende verlichting uit, ben je in staat om te kiezen uit acht vooraf ingestelde effecten of stel uw eigen in de Accu Asus a550ld arsenaal-software. Je kunt aanpassen van de kleuren in elk van de acht-effecten en ze opslaan op uw toetsenbord, totaal 40 radiozenders op een bepaald moment. Er is meer dan genoeg voor de gemiddelde gebruiker om iets wat die ze willen, van golven, golven en reactief te typen, naar de fonkelende lampjes van Starry Night of de verticale golven van drijfzand te vinden. Het creëren van uw eigen effecten is beperkter dan op andere boards we met gewerkt hebben. U kunt om het even welk van deze effect toepassen op afzonderlijke toetsen echt het je eigen te maken, maar er is geen gelaagdheid. Zodra een effect is ingesteld op een sleutel, dat is alles wat die kan worden weergegeven beperken enkele van de meer creatieve mogelijkheden verlichting we zijn gekomen om te genieten. Kan je een ongelooflijke bedrag met de kern van de Claymore betreft, maar dit is iets wat die we graag zien in een toekomstige update geleverd.

Asus A41-X550A Accu

De kern van de Claymore is een vreugde om te typen op, zelfs meer dus dan andere Cherry MX Blue toetsenborden die ik heb gebruikt. Bij de voorbereiding van dit overzicht, ik zet hem naast een andere favoriete toetsenbord met Cherry MX Blue switches en had mijn eerste indrukken gevalideerd. Het is moeilijk te lokaliseren precies waarom, maar een combinatie van de bovenplaat, keycap dichtheid, en algemene constructie maken de Claymore voelt meer responsieve en gewoon bevredigender om te typen op.

http://kopenaccunl.allmyblog.com/3-nieuwe-kwaliteit-laptop-accu-a41-x550a.html

https://www.traveloca.com/o/blog/view/kopenaccunl/online-kopen-accu-a41-x550e-asus.html