19/04/2017

Accu voor Asus r751jx

Asus is ook actief op het vlak van business-notebooks. De goed uitgeruste 15.6-inch AsusPro P454UQ daagt de gevestigde Accu Asus r752l concurrentie uit. Wat batterijduur betreft behaalt Asus alvast een overwinning.

Het backlight van het scherm flikkert aan 21000 Hz (hoogstwaarschijnlijk met PWM - Pulse-Width Modulation) aan een helderheid van 90 % en lager. Boven deze helderheid zou er geen flickering / PWM mogen optreden.

De frequentie van 21000 Hz is redelijk hoog en de meeste mensen die gevoelig zijn aan flickering zouden dit dus niet mogen waarnemen of geïrriteerde ogen krijgen.

Ter vergelijking: 60 % van alle geteste toestellen maakten geen gebruik van PWM om de schermhelderheid te verlagen. Als het wel werd Accu Asus r751jx gebruikt, werd een gemiddelde van 1282 (minimum: 43 - maximum: 30860) Hz waargenomen.

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier.

De Accu Asus x550cc is uitgerust met een Core i5-processor van de Kaby-Lake-generatie, die voor de meeste gebruikers perfect toereikend zou moeten zijn. De GeForce-GPU laat toe om ook enkele games te spelen. Ondanks de degelijke rekenkracht warmt het toestel nauwelijks op en blijft hij steeds stil in gebruik.

Een solid-state drive zorgt voor een vlotte werking van het systeem. Dankzij de onderhoudsklep is het eenvoudig om de Accu Asus n550jk te vervangen. Het is ook mogelijk om een extra 2.5-inch-HDD te installeren in de laptop. Hiervoor is het echter noodzakelijk om over een passende installatie-frame te beschikken. Het ontspiegelde IPS-scherm van de computer weet te overtuigen met stabiele kijkhoeken en degelijke helderheid. De uitstekende batterijduur is ook het vermelden waard.

UX32VD Accu

kopenaccu : http://www.kopenaccu.com

Asus kan met de AsusPro P4540UQ inderdaad concurreren met de gevestigde toppers.

Wie zien vooral ruimte voor verbetering in het toetsenbord. Niet dat deze echt slecht is, maar hij is niet van dezelfde kwaliteit als de toetsenborden die we zien in de HP ProBook 450 G4 en de Lenovo Thinkpad E570. Daarnaast mist de Asus toetsenbordverlichting. Op dit vlak brengt de concurrentie het er echter niet veel beter vanaf.

10/04/2017

Accu Asus laptop G750j

Alle fysieke poorten van de G75 teruggekeerd op de Accu Asus g750 met kleine veranderingen. Aangezien de achterkant is gereserveerd voor de grote openingen en de batterij, zijn alle ingangen gemakkelijk bereikbaar vanaf de zijkanten. Zowel de 2 x 3.5 mm audio poorten en Kensington-slot, ofwel aan de linker of rechter randen zijn verplaatst, maar de rest blijft onbewogen. De Mini DisplayPort is in het bijzonder opgewaardeerd tot en omgedoopt als Thunderbolt zonder afbreuk te doen aan de volledige achterwaartse compatibiliteit. Plaatsing van de poort is over het algemeen goed en laat voldoende ruimte voor zowel linkshandige als rechtshandige gebruikers, hoewel de rechterrand potentieel drukke krijgen kan zoals het herbergt alle drie video-out poorten naast sommige havens USB en Gigabit Ethernet in de onmiddellijke nabijheid. Merk op dat het model nog steeds ontbreekt aan inheemse eSATA en FireWire-poorten.

Draadloze connectiviteit wordt verzorgd door een half-mini PCI-e dual-band Broadcom 802.11ac-adapter (BCM4352) staat tot 876 Mbps theoretische overdrachtsnelheden, waardoor de G750 een van de paar laptops vrijgegeven tot nu toe aan te bieden in de buurt van-gigabit snelheden via WiFi. De tri-stream versie (BCM4360) biedt theoretische snelheden groter is dan 1 Gbps via WiFi via bredere 80 MHz-band, maar het valt nog te bezien als deze zal worden opgenomen in toekomstige modellen van de ROG. Ongeacht, beide modellen zijn volledig compatibel met 802.11n-netwerken zoals we in geen verbindingsproblemen of willekeurige druppels liepen wanneer verbonden. Er is geen WWAN of GPS-verbinding vanaf een groot gaming DTR anders dan verwacht.

De Accu Asus g750j bevat geen accessoires uit de doos buiten haar lichtnetadapter, extra schroeven, stuurprogramma's, schijf, garantiekaart en snelle start/onderhoud gidsen. Extra ROG-branded accessoires en gear kunnen worden gevonden via de online winkel. Het ontbreken van een gespecialiseerde docking poort betekent met behulp van de Thunderbolt en USB-poorten voor de meeste accessoires en uitbreidingen.
Onderhoud

De G750 zorgt voor gemakkelijke toegang tot twee van de vier SODIMM-sloten en twee RAID staat 2,5-inch SATA III baaien van onder de Accu Asus g750jh notebook. Directe toegang tot de helft mini PCI-e-sleuf, de laatste twee RAM-sleuven en het koelsysteem, echter, vergt een uitgebreide ontmanteling en verwijdering van op zijn minst een dozijn schroeven van verschillende formaten. Schoonmaken van de fans van het duale systeem kunnen dus een uitdaging. De sterk geïntegreerde componenten betekent grotendeels unupgradeable-processors, die is een gemeenschappelijk nadeel in vergelijking met hoogst klantgerichte barebones. Extra foto's van het moederbord kunnen worden gezien in onze preview van het pre-productie model.

Naast de gebruikelijke eenjarige delen en de garantie op arbeidskosten voor klanten in de VS, Asus ook gooit in 24/7 technische ondersteuning en een 30 dag nul dode pixel garantie die wordt vaak aangeboden van andere high-end systeem-resellers. Het product online te registreren, zal één jaar accidental damage-bescherming ook net. De Accu Asus g750jw ROG-serie heeft een grote aanhang en dus een actieve officiële on line forum voor wonen steun, Q&A en RMA diensten indien nodig.
batterij voor ASUS G750

De grote touchpad uit de G75 is nu nog groter op de G750 een gemeten 11,7 x 6.6 cm in oppervlakte. Vooral wanneer vergeleken bij de meestal kleine touchpads van Clevo barebones en MSI gebaseerde schelpen zoals de GT70H of de Nomad 15, verschijnt de touchpad op de Asus massale. Dus vonden we zowel scrollen en multi-touch gebaren te veel soepeler met minimale invoerfout. Ondanks de verhoging van de grootte, de oppervlakte blijft stevig in het midden en mag visueel depressief met een duw van een vinger. De geïnstalleerde software van Asus Smart gebaar ook kunt voor overvloed van opties en herkent maximaal 3-vinger-ingangen. Een externe muis is nog steeds de voorkeur input natuurlijk, maar wij houden vooral de touchpad voor kwaliteit, grootte, aanpassing en gebruiksgemak.

Gebruikers die liever speciale Klik sleutels in plaats van de geïntegreerde oplossing gevonden op vele Ultrabooks zal tevreden zijn over de twee sleutels hier. Zij elk bieden ruime reizen en solide feedback wanneer ingedrukt met de begeleidende auditieve feedback. Het gekletter klinkt een beetje goedkoop en de belangrijkste oppervlak kan hebben zijn meer rubberized om te voorkomen dat goedkope plastic gevoel, maar ze presteren en toch op een betrouwbare manier te reageren.

30/03/2017

Batterij Voor ASUS K73E kopen

De wijsheid en kennis die het gevleugelde paard Pegasus symboliseert is de basis geweest voor de naam ASUS. Je profiteert nu dagelijks van die wijsheid en kennis met de kwalitatief hoogwaardige producten van ASUS. Met elk nieuw product probeert dit merk weer boven zichzelf uit te stijgen en dat is door de jaren heen steeds weer gelukt. Ooit ging ASUS van start als een bescheiden moederbordenfabrikant. Nu is het een toonaangevend technologiebedrijf dat producten produceert in vrijwel elke categorie van informatietechnologie. De sleutel tot het succes is innovatie. Met een scala aan producten die de verbeeldingskracht van gebruikers overtreffen is ASUS zelf een symbool geworden. Op het gebied van pc, notebooks, tablets, servers en smartphones neemt ASUS met elk product brutaal de leiding. Met een visionaire aanpas voegt dit merk kwaliteit, innovatie en design toe aan de levens van alle gebruikers.

Asus K73e laptop accu heeft een capaciteit van 4400mAh en een voltage van 10.8V/11.1V. Zoals de producttitel al aangeeft is de accu geschikt voor de Asus K73e laptop. De accu, wat garant staat voor hoge kwaliteit en 12 maanden garantie.

Deze accu voor uw laptop is geproduceerd door een ISO9001 gecertificeerde fabrikant (dus volgens de hoogste kwaliteitsnormen) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (zowel RoHS als CE-markering). Deze accu is tevens beveiligd tegen overladen en kortsluiting en heeft geen last van het geheugen-effect (luie accu). Door deze kwaliteitsaccu voor uw laptop zal uw laptop weer als nieuw zijn en zult u een stuk langer zonder gebruik te maken van netspanning kunnen werken.

Eerste keer laden,Kijk eerst welk type oplaadbare K73E batterij je hebt aangeschaft: nikkelcadmium (NiCd) nikkel metaalhydride (NiMH), lithium-ion (Li-ion) of lithium polymeer (LiPo). Bij een NiCd/NiMH accu: laad de batterij de eerste maal minimaal 12 tot 24 uur door. Dit zorgt ervoor dat alle individuele cellen in de batterij op eenzelfde niveau geheel worden opgeladen. Hierna ontlaad je de batterij volledig zodat de laptop automatisch uitschakelt. Om de totale capaciteit te behalen laad je de batterij hierna nogmaals 3 à 4 keer geheel op (3 tot 4 uur is voldoende) en ontlaad je de batterij daarna volledig. Je kan de notebook gewoon gebruiken tijdens het ontladen. Houd je je aan deze spelregels dan verkrijgt je Nieuwe Asus K73E laptop batterij de maximale capaciteit, de langste werktijd en de langste levensduur.
Gebruik uw laptop zoveel mogelijk op de batterijspanning, totdat de “kritieke batterijspanning” melding verschijnt. Daarna uw Batterij Voor K73E weer volledig opladen zoals in de gebruikershandleiding wordt aangegeven. Voorkom een volledige ontlading van batterij door het energiebeheer in te schakelen. Volledig ontladen van uw li-ion Asus laptop batterij kan de ASUS K73E batterij ernstig beschadigen.
Een moderne laptop ASUS K73E Accu bestaat uit Lithium-ion cellen. Dergelijke accu's kennen een hoop voordelen. Waaronder dat ze licht zijn van gewicht en dat er enorm veel energie gepropt kan worden in een relatief klein oppervlak.
Samenvattend kunt u de levensduur van uw laptop accu als volgt verlengen:
Wanneer Windows aangeeft dat de accu zowat leeg is, stop dan met werken op de Accu Voor Asus K73E .Sluit uw laptop aan op het lichtnet en verwijder de Accu een poosje uit de laptop om deze de gelegenheid te geven af te koelen alvorens 'm weer op te laden.