27/05/2017

Asus R510CC Laptop Accu Goede

De Accu Asus r510ze is op het oog een mooie laptop die netjes is afgewerkt. Hier en daar zul je wat last hebben van scherpe randjes tijdens het tikken, maar dat is meer een designkeuze dan fabricageslordigheid. Ook een designkeuze, maar wel potentieel vervelend, is de hoek waaronder de poorten bereikbaar zijn. Ook de trackpad is soms wat nukkig en het toetsenbord veert voor een laptop van duizend euro net iets te veel mee. Wat prestaties betreft heeft de convertible een uitstekende accuduur, die echter geëvenaard kan worden door laptops met krachtigere hardware. Opladen gaat wel vlot en de prestaties zijn, zeker vergeleken met de UX305, dik in orde. Er zijn echter alternatieven die minder kosten.

Eind maart kondigde Asus zijn nieuwste ultrabook in de Zenbook-serie aan met een scherm dat 180 graden gekanteld kan worden. Deze Zenbook Flip werd de 'UX360CA' genoemd en wordt geleverd met Core m-processor, ssd en 13,3"-ips-touchscreen. Er zijn versies met een full-hd-scherm, maar ook een hogere resolutie van 3200x1800 pixels is mogelijk.

De Ultrabook Flip is voorzien van een 13,3"-ips-paneel, dat helaas achter een ongelamineerd glazen touchscreen verborgen gaat. Het scherm is, zoals veel touchscreens, glanzend afgewerkt, wat de leesbaarheid onder fel licht nadelig kan beïnvloeden. Om dat een beetje tegen te gaan geeft Asus een maximale helderheid van 350cd/m² op, maar wij hebben op ons reviewexemplaar 281cd/m² gemeten. De kleurafwijking is met een gemiddelde kleurfout van 7,5 behoorlijk en het scherm staat iets te koel afgesteld, op bijna 7000 kelvin.

Accu Asus r510cc Het scherm is gevat in een aluminium behuizing met Asus' kenmerkende, geborstelde afwerking met concentrische ringen. De randen zijn voorzien van een enigszins scherp randje, als gevolg van het glas dat aan de binnenkant tot aan het randje doorloopt. Een zwarte bezel begrenst het scherm, dat met twee traploos verstelbare scharnieren aan de body van de laptop vastzit. De raison d'être van de Flip is zijn scherm, dat helemaal tegen de onderkant geklapt kan worden, zodat de Zenbook als dikke tablet gebruikt kan worden. Windows schakelt dan, over het algemeen netjes, over naar de tabletmodus. Tijdens het gebruik ging dit een enkele keer mis, maar dat kan zowel Asus' als Microsofts schuld zijn.

De body van de laptop is eveneens van licht metaal gemaakt, met aan de onderkant vier rubberen voetjes en twee luidsprekerperforaties aan de voorkant. Aan de bovenkant bieden smalle rubberen stripjes bescherming van het glas en het toetsenbord ligt iets verdiept.
Trackpad en toetsenbord

Dat toetsenbord is opgebouwd uit chiclet-toetsen die een redelijke feedback geven, maar in de praktijk blijken vooral dubbele letters regelmatig gemist te worden. In het midden veert het toetsenbord behoorlijk mee, maar verder is het in orde. Het is alleen jammer dat er geen toetsenbordverlichting inschakelbaar is. Ook geven de randjes van de behuizing tijdens het typen soms een onprettig scherpe indruk aan de polsen.

De trackpad functioneert over het algemeen aardig, maar zeker bij fijne bediening is de stroefheid soms wat contraproductief. Je kunt moeite hebben om de aanwijzer van zijn plek te krijgen als je al halverwege een muisklik zit. Uiteraard kun je ook het touchscreen gebruiken, maar dat is eigenlijk alleen in tabletstand aardig. Bij gebruik in laptopmodus beweegt het scherm dan behoorlijk mee en over vingerafdrukken hoeven we het uiteraard niet te hebben.

We vergelijken de Accu Asus r510dp met de UX305, die dezelfde soc aan boord heeft, maar 300 euro goedkoper is. De Spectre van HP is duurder, maar heeft een vergelijkbaar, omklapbaar scherm en de Toshiba Radius ten slotte kost net als de UX360 999 euro, en heeft een uhd-omklapscherm en een krachtigere processor aan boord.

Met een browsetijd van dik tien uur en net iets minder dan tien uur video afspelen heeft de Flip een imposante accuduur voor zo'n platte laptop. Het helpt natuurlijk dat er een superzuinige Core m-processor in zit, die als bijkomend voordeel heeft dat deze volledig passief gekoeld kan worden. Ontsierende roosters voor koeling zul je dus niet aantreffen op deze laptop.

De UX360 presteert een stuk beter dan de Accu Asus r510ea , hoewel beide laptops dezelfde m3-processor hebben. Waarschijnlijk speelt throttling minder in deze nieuwe laptop. Vergeleken met de Toshiba en HP scoort de Zenbook Flip een stuk minder, maar daar staat vergeleken met de Radius een veel langere accuduur tegenover. De Spectre presteert echter beter én houdt het lang uit op de accu, maar die kost wel flink meer. De ssd is een m2-drive, maar is via sata aangesloten en heeft dus navenante prestaties.

batterij voor Asus R510ZE

Asus Laptop Accu : http://www.kopenaccu.com/asus.html

De Zenbook Flip is op het oog een mooie laptop, die netjes is afgewerkt. Hier en daar kun je wat last hebben van scherpe randjes tijdens het tikken, maar dat is meer een designkeuze dan fabricageslordigheid. Ook een designkeuze, maar wel potentieel vervelend, is de hoek waaronder de poorten bereikbaar zijn. De trackpad is soms wat nukkig en het toetsenbord veert voor een laptop van duizend euro net iets te veel mee.

Wat prestaties betreft heeft de convertible een uitstekende accuduur, die echter geëvenaard kan worden door laptops met krachtigere hardware. Opladen gaat wel vlot en de prestaties zijn, zeker vergeleken met de UX305, dik in orde. Voor hetzelfde geld koop je echter ook een compacte Toshiba-laptop, die stukken beter presteert, met krachtigere hardware. Alleen op de accu moet je dan flink inleveren.

http://social.atinaperopendata.com/blogs/667/4651/laptop-accu-asus-r510ze-goede-keuze

http://berwickpa.net/it/accu-voor-asus-a41-x550a-goedkoopste-online.html

22/05/2017

F200CA Laptop Accu Asus Professioneel 33Wh/2850mAh 11.25V

ASUS lanceerde eind vorig jaar de UX21E en de ZenBook UX31E ultrabooks. Deze zullen binnenkort worden opgevolgd door de UX21A en de UX31A modellen, die gebruik maken van een Ivy Bridge in.p.v. een Sandy Bridge processor. Daarnaast hebben ze nog een aantal verbeteringen: beide zullen een Full HD scherm hebben met 1920x1080 beeldpunten, dat gebruik maakt van IPS-technologie. Daarnaast zal het 13-inch model ook verkrijgbaar zijn met een mat IPS-paneel en een extra USB 3.0-poort, VGA en een verlicht toetsenbord. Kort erna zal de Accu Asus 0b110-00240000 op de markt komen, eveneens voorzien van Ivy Bridge, maar iets dikker doordat deze gebruik maakt van een hybride SSD. De precieze specificaties voor Nederland moeten nog bekend gemaakt worden, maar wij konden dit laatste model al even bekijken op Computex, evenals een speciale toekomstige versie van de UX21A die voorzien is van een touchscreen.

Tijdens de Computex laat ASUS namelijk al modellen zien die pas rond het einde van dit jaar op de markt zullen komen. Zoals de UX21A uitvoering met touchscreen: het een 11,6-inch aanraakscherm kan gelijktijdig tien verschillende aanslagen waarnemen. Het IPS paneel heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels en kijkhoeken van 178°. Onze eerste bevindingen van het nieuwe scherm zijn in elk geval al zeer positief.

Naast het nieuwe scherm maakt de Accu Asus f200ca uiteraard gebruik van een nieuwe mobiele Intel Ivy Bridge processor met de Intel HD 4000 grafische chip. Het systeem krijgt 4 GB DDR3 geheugen met een kloksnelheid van 1600 MHz en een SSD met capaciteiten tot 256 GB. Het apparaat zal afmetingen krijgen van 29,9 cm bij 19,7 cm bij 1,8 cm wanneer het scherm is ingeklapt met een totaalgewicht van 1,2 kilogram.

De ZenBook UX31 krijgt eveneens opvolgers waarbij vooral weer het scherm drastisch wordt verbeterd. Naast de UX31A komt er dus een UX32. Ook dit 13,3-inch model heeft een scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels en een (optioneel mat) IPS paneel - een touchscreen uitvoering ligt in het verschiet voor later dit jaar, na verschijnen van Windows 8. Uiteraard zal ook de UX32 een Intel Ivy Bridge processor gaan gebruiken, met een iets grotere geheugencapaciteit dan de Accu Asus 0b110-00240100 : maximaal 6 GB geheugen. Als opslagmedium beschikt dit model niet over een enkele SSD, maar over een speciale 7 mm dikke harde schijf met een capaciteit van 500 GB en een aparte 24 GB SSD die als cache dient.

Naast Ultrabooks voor de consumentenmarkt, heeft ASUS ook een model voor de zakelijke gebruiker laten zien op de IFA. Dit model is voorzien van een processor die ondersteuning biedt voor de vPro technologie, daarnaast kan de laptop ook overweg met Small Business Advantage (SBA), Smart Connect, is de Self-Encrypting Drive (SED) en Trusted Protection Module (TPM) technologie toegepast. Op deze manier moet data veilig zijn en ontoegankelijk worden gemaakt. De vingerafdruklezer moet ook ongeautoriseerde gebruikers de toegang tot de opgeslagen bestanden ontzeggen.

De Accu Asus f200la heeft een 14-inch touchscreen met een matte afwerking, voor de resolutie heeft ASUS gekozen voor 1366x768 beeldpunten. De processor komt uit de Core I-serie van Intel, daarnaast is een losse grafische chip van Nvidia geplaatst. De laptop is standaard uitgerust met 4 GB geheugen en het geheel weegt 1,64 kilogram. Bijzonder is dat het getoonde model zowel een harde schijf aan boord had, maar ook was uitgerust met een mSATA SSD. De 500 GB harddisk was afkomstig van Seagate en de SSD was een 128 GB exemplaar afkomstig van Sandisk. ASUS heeft het toetsenbord spatwaterdicht gemaakt zodat de BU400 ook bij de minder voorzichtige gebruikers niet zomaar kapot gaat. De aansluitingen bestaan uit HDMI, VGA, Gigabit ethernet, drie keer usb 3.0 en een SD-kaartslot.

batterij voor Asus C21-X202

Laptop Accu Asus : http://www.kopenaccu.com/asus.html

Opnieuw heeft ASUS haar assortiment notebooks uitgebreid, ditmaal hebben we te maken met drie notebooks uit de UnLimited-serie. De 14-inch UL80AG-WX014V, UL80V-WX022V en UL80AG-WX008V zijn voorzien van een Intel Core 2 Duo SU7300 CPU, GS45 chipset, 4 GB geheugen, Altec Lansing speakers en Windows 7 Home Premium. Verder zijn de notebooks 330 x 240 x 14 ~ 26.8 mm groot en wegen ongeveer 2 kilogram. Het scherm heeft een resolutie van 1366 x 768 pixels.

De UL80AG-WX014V heeft verder een GMA 4500MHD IGP, Bluetooth en een 320 GB harde schijf aan boord, het geheel heeft een adviesprijs van 699 euro. De UL80V-WX022V heeft eveneens een 320 GB harde schijf, maar ASUS heeft hier gekozen voor een GeForce G210M GPU, Gigabit Ethernet en WiFi. De adviesprijs van deze notebook is 799 euro. In de behuizing van de UL80AG-WX008V zit ook de GMA 4500MHD IGP, maar hier heeft het systeem gecombineerd met een harde schijf van 500 GB. ASUS heeft deze notebook een adviesprijs van 699 euro gegeven.

http://kopenaccu.blogs100.ru/2017/05/22/asus-0b110-00240100-accu-laptop-hoge-kwaliteit/ http://www.dclog.jp/en/8529184/569528631

14/05/2017

Asus A32-M50 Laptop Accu (4400mAh 11.1 V) Beste Prijs

De Accu Asus a32-m50 is een laptop die is ontworpen voor de budget bewuste gamers. Het niet beschikken over de nieuwste gaming-hardware, maar het biedt wel genoeg pk om te voldoen aan de meeste gamers. Allerbest, biedt Amazone momenteel het voor $988.60, die is $311 van de kleinhandelsprijs $11 onder Newegg de prijs voor dezelfde laptop.

Het eerste ding dat u zult opmerken over deze laptop is het stealth-gevechtsvliegtuig-themed chassis, waarop Asus zegt werd geïnspireerd door een gevechtsvliegtuig van F-22. Aan de binnenkant, Asus toegevoegd sommige zilver patronen samen met sinistere rode achtergrondverlichting, die helpt de laptop meer flair geven.
Koop op Amazon

Gamers zullen blij zijn te weten dat in onze laboratoria de Accu Asus m60jv 15,6-inch, 1920 x 1080 LCD grote nauwkeurigheid, spot-on kleuren en helderheid van de bovenste laag aangeboden. Geluid was een beetje ondiep in eerste instantie, maar gelukkig dat kun je kiezen tussen een paar voorinstellingen om de kwaliteit te verbeteren.

In termen van brute kracht, de functies van de laptop een 2,6 GHz Core i7-6700HQ quad-core CPU in combinatie met een royale 16 GB RAM en een 1 TB harde schijf. Als u het systeem wilt extra pittig, Asus ook opgenomen een 128GB SSD. Voor graphics, krijg je van Nvidia GeForce GTX 960M met 4GB van RAM. Het is niet de meest recente GPU op de markt, maar het is nog in staat op de nieuwste games te nemen zolang u uw verwachtingen in toom te houden.

In termen van connectiviteit is er een vreemde mix van oude en nieuwe zoals Accu Asus a32-n61 omvat van een dubbellaags DVD-lade, maar ook een USB 3.1-poort omvat.

Asus heeft de VivoBook E12, een nieuwe laptop aangedreven door Intel's Apollo Lake processoren. Als gevolg van een compact en lichtgewicht bouwstijl, is de VivoBook E12 ontworpen voor productiviteit onderweg.

De Asus VivoBook E12-functies een 11,6-inch HD beeldscherm met een resolutie van 1.366 x 768 pixels. Het scherm wordt geleverd met True2Life Video-technologie die gebruikmaakt van intelligente algoritmen om de scherpte en het contrast van elk frame, evenals prachtige Accu Asus m60vp vertoningstechnologie voor rijker, dieper en meer accurate kleuren. Afgezien van een levendige display komt de laptop ook met meeslepende geluid via Asus SonicMaster-technologie en dubbele sprekers.

In termen van grootte en het gewicht is de VivoBook E12 kleiner dan een A4-formaat papier en zeer licht op 980 gram. Het is verkrijgbaar in drie kleuren — Star grijs, roze Petal en Pearl White — met een gegradueerde afwerking en een zeshoekig motief op de voorkant.

accu voor Asus A32-N61

Asus Laptop Accu : http://www.kopenaccu.com/asus.html

De VivoBook E12 kan worden aangedreven door de Intel Celeron dual core N3350 processor of de Intel Pentium quad-core N4200 processor, met Intel HD Graphics en maar liefst 4 GB random - access memory (RAM).

Er zijn twee beschikbare modellen: de E203NA wordt geleverd met 32 GB, 64 GB of 128 GB aan eMMC Schicht opslag in entrepot, terwijl de E203NAH wordt geleverd met 500 GB of 1 TB harde schijf (HDD) opslag.

Asus nieuwe aanbod komt voorgeïnstalleerd met Windows 10 en Office 365. Opmerkelijke eigenschappen omvatten de capaciteit te gewoon zeggen, "Hey Cortana," wakker van het apparaat; de moderne Standby-functie die verbonden met het internet zelfs in de slaapstand staat, blijft zodat de bestanden worden allemaal gesynchroniseerd; en een 180-graden-scharnier waarmee de laptop te liggen plat op een tafel.

De VivoBook E12 komt ook met een toetsenbord van volledig formaat met een belangrijke reis van 1.6 mm, dus het is comfortabel om met typen. Het heeft ook een grote, responsieve precisie-Touchpad met palm-afwijzing technologie. In termen van connectiviteit is er een USB Type-C poort, twee USB 3.1 Gen 1-poorten, een HDMI-poort en een microSD-kaartlezer. De laptop is ook kunnen bieden tot 10 uren van het batterijleven.

https://www.stuckmic.com/members/kopenaccu/122-asus-a32-n61-accu-laptop-gratis-verzending-4400mah-11-1-v.html