16/12/2017

Accu HP Pavilion x360-13-a000 Professioneel Online

Aangeboden op de verkoop Flash op minder dan 600 euro, de Accu HP Envy 15t-u000-x360 is een 15-inch Multi-Purpose multimedia/veelzijdige notebook met een sober en elegant design. Aangeboden zonder Windows of andere voorgeïnstalleerde OS, het is gebaseerd op een solide Quad Core i5 Kaby Lake ondersteund door 4gb RAM en een 1 TB snelle harde schijf. De contrasterende mat zwarte schelp van "Phantom" wit (de HP) verbergt ook een GTX 1050 Pascal evenals een mooie Full HD IPS display, niet te vergeten de aanwezigheid van een USB-type-C-verbinding, een backlit toetsenbord en een royale autonomie. Het wordt geleverd met een muismat en in aanmerking komen voor de HP RDAs tot 31/12/2017.

Afgezien van de meer assertieve kleur, de HP Pavilion Power 15-CB016NF is vergelijkbaar met het paviljoen 15-CC. De globale ontwerp druppels de frame-line motieven uit eerdere versies tot meer soberheid, dicht bij Envy modellen. Bovendien zijn het deksel en de binnenkant van de basis gemaakt van aluminium voor stevigheid. Volledig zwart, de PC speelt op discrete afwerkingen te onderscheiden. Als het deksel blijft glad en saai, het frame van het scherm geeft dunne strepen diagonaal, terwijl de draai van het toetsenbord is versierd met een geborsteld effect dat niet ontbreekt in elegantie. Daarnaast heeft Accu HP Envy 15-u010dx gekleed de chiclet toetsen met witte contouren op de hoogte, versterkt door dezelfde getinte backlight (Phantom White).

Let ook op de aanwezigheid van een origineel scharniersysteem dat het toetsenbord licht zal kantelen bij het openen van het deksel met een verslaafde basis. Ontworpen om de luchtcirculatie (hieronder) en opvallend comfort te bevorderen, dit scharnier maakt een 150 graden scherm opening. De metingen zijn het gemiddelde van zijn categorie.

Dankzij een grote batterij (70 w/h), de PC iets meer dan 7 uur in Internet browsen met actieve WiFi, is dit een goed resultaat voor zijn categorie.

Welkom op dit niveau van prijs en prestaties, de Accu HP Envy 15-u011dx Full HD mat scherm is geïnstalleerd op een kostbare IPS plaat die een homogene beeld met rijke kleuren, ongeacht uw positie in de voorkant van het scherm. Bovendien, de Full HD (1920 x 1080 px) u ten volle te profiteren van uw high definition content te nemen en de positionering van de ramen moduleren zonder verlies van leesbaarheid en de anti-glare behandeling speelt een doorslaggevende rol als je geïnstalleerd in een zeer heldere een belemmering voor reflecties.

HP heeft uitgerust zijn Pavilion Power 15-cb016nf met een ruige basis gecentreerd op een Quad Core i5 Kaby Lake. Het is in staat om alle gemeenschappelijke taken te ondersteunen (surfen op het web, werken op kantoor...) en wordt geconfronteerd zonder problemen met Programma's exploiteren van de Accu HP Envy-x360 multi-core architectuur (Video-Editing, foto retoucheren, lichtgewicht 3D). Aan de andere kant, de 4gb RAM zijn bleke figuur ter ondersteuning van multitasking en vloeiendheid in het spel. Het zou te veel om u te adviseren om een extra Bar toe te voegen aan de vrije sleuf.

Bovendien, dit hart is genoeg om te profiteren van de Accu HP Envy 15-u030nd GeForce GTX 1050, een dedicated, Mid-Range Pascal grafische kaart. Het slaagt de GTX 960M met een winst van ongeveer 20% en zal toelaten om alle titels van de markt te spelen in Full HD met een niveau van Details ingesteld op "hoog". Maar verwacht niet te spelen "Ultra" op de nieuwste releases. Virtual Reality is ook niet in zijn snaren.

Verre van het afstemmen van de responsiviteit van een SSD, de 1000 GB harde schijf nog steeds profiteert van een hoger-dan-gemiddelde rotatiesnelheid (7200 rpm versus 5400 rpm meestal). De winst is gevoelig en de Accu HP Pavilion x360-13-a000 capaciteit is voldoende om het geheel van uw bibliotheek tegemoet te komen met behoud van een goede speelruimte. Merk op dat een M. 2 NVMe PCIe-sleuf is vrij om een SSD te installeren in aanvulling indien nodig.

Accu HP Elitebook 820

Vergeet niet dat deze PC wordt geleverd met Freed, een hulpprogramma dat niet het mogelijk maakt om al zijn capaciteiten te exploiteren. Het zal noodzakelijk zijn om een volledig werkend systeem zoals Linux of Vensters te installeren om van een volkomen functionele omgeving te genieten.

Om de verbinding te beëindigen, het hosts een kostbare USB-type poort (tot 5 Gbit/s, DP 1,2, HP Boost). De rest is identiek aan de oude HP omen en paviljoen met geen optische drive. U vindt een HDMI-uitgang, een SD-kaartlezer en drie andere 3,1 USB-poorten. Connectiviteit modules zijn begunstigd met de aanwezigheid van een Gigabit Ethernet-poort en de nieuwste generatie van AC en Bluetooth 4,2 WiFi-chips.

http://kopenaccu.iobloggo.com/29/accu-hp-761230-005

http://kopenaccu.gaatverweg.nl/2017/12/accu-hp-elitebook-820-g1-goedkope-kopen

http://social.chelny.online/blogs/334/4198/accu-hp-elitebook-725-g2-nieuw-en-beste

01/12/2017

Accu voor Asus k72jr

Accu Asus x550vc series keert terug met een nieuwe versie van zijn VivoBook 14 verrijkt met een scherm NanoEdge Full HD mat. De ASUS VivoBook X405UA-EB713T is bestemd voor gebruik op kantoor met zijn Core i3 Skylake, zijn 4 GB RAM-geheugen en de dedicated SSD van 128 GB en Vogue om een nomadische wereld dankzij een lichtgewicht en relatief compacte romp. Ook onderstrepen haar elegante grijs/zilver ontwerp en de bevredigende aansluiting, voor een prijs geplaatst op minder dan 450 euro te koop Flash.

Eerder sobere verschijning met zijn grijstinten, doet PC nochtans in originaliteit door zijn donkere grijze dekking met één enkele grafische druk en een zilveren binnenland met geborsteld effect te verfraaien. De metingen zijn in het gemiddelde van zijn categorie met een speciale vermelding voor zijn gewicht vrij licht (1,3 kg), geschikt om in al uw reizen weg te nemen. Daarnaast is de montage bevredigend, ondanks de volledig kunststof-en-klare schelp.

Sterke punt van deze configuratie, de dedicated SSD blijkt te zijn instrumenteel in het stimuleren van de lichtgewicht configuratie van deze PC. Accu Asus x550vl series In vergelijking met een standaard harde schijf, deze oplossing geeft Windows een geheel nieuwe dimensie door het verstrekken van snelle laadtijden, instant transfers, en een wereldwijd meer responsieve omgeving. De tegenpartij heeft betrekking op de opslagcapaciteit die tot vrijwel nihil is gedaald. In boete, zult u enkel 80 GB van vrij na het installeren van OS/terugwinning en Programma's hebben, is het weinig. Het zal dan verstandig zijn om te zetten naar een externe harde schijf naar de bibliotheek of online opslagsystemen huis.

Ontworpen voor basis kantoorgebruik, is de PC gearticuleerd rond een Core i3 Skylake laag stroomverbruik en 4 GB RAM-geheugen. Zo is het gemeenschappelijk gebruik draaien rond surfen op het web, werken op kantoor of video afspelen is toegestaan, evenals een kleine fotobewerking. Om te weten dat de kleine hoeveelheid RAM-geheugen in de ondersteuning niet zal toewijzen veel amplitude in multitasking.

Het Accu Asus k72dy scherm is een ander belangrijk element hier, niet alleen omdat het is gemarkeerd door fijne randen, maar ook omdat het kiest voor een Full HD-definitie (1920 x 1080 px) en voor een comfortabele anti-reflecterende coating. Aan de ene kant, de dunne randen te bevorderen onderdompeling door het beperken van perifere visuele ongemak en aan de andere, de uitgebreide definitie u optimaal gebruik maken van uw high definition content met scherpe details. De mat behandeling zal tegen de reflecties door hoge omgevings helderheid.

Ten slotte, de connector is uitgerust met alle benodigde eisen, dat wil zeggen drie standaard formaat USB-poorten, een USB-type-C-poort, een HDMI-uitgang, een SD-kaartlezer, een Gigabit Ethernet-poort en een hoofdtelefoonaansluiting. namelijk dat slechts een USB-3,0 aanwezig is en dat de USB-type-C biedt geen ondersteuning voor de Thunderbolt 3, maar dit is niet echt een verrassing gezien de prijs positionering van de PC. De nieuwste generaties van de WiFi AC en Bluetooth 4,2 modules zijn ook op het menu voor snellere draadloze data-uitwisseling.

ASUS heeft al uitgebracht in Nederland de Accu Asus k72jr , de nieuwe generatie van haar high performance laptop die kan bogen op de snelste, slankste, dun en lichtgewicht dat de fabrikant tot nu toe heeft gemaakt.

De nieuwe Accu Asus k72jt heeft een verfijnde en aantrekkelijke vormgeving. Het is gemaakt van een enkel stuk aluminium met een lichtere chassis, en de metingen zijn vrij compact om een 15,6 inch scherm. De afmetingen zijn 365 x 251 x 18,99 mm en het gewicht is 1,8 kg. De monitor heeft een resolutie tot 4 K UHD van 3840 x 2160 pixels, verlaagde frames van 7,3 mm en biedt een hoge beeldkwaliteit en levendige kleuren.

In het hart van de nieuwe Accu Asus k72ju gevonden processors tot Intel Core i7-7700HQ quad cores, begeleid door maximaal gaming grafische kaart NVIDIA GeForce GTX 1050 ti, 16 GB RAM en 512 GB op een harde schijf SSD. Het besturingssysteem is Windows 10.

Accu voor Asus A32-K72

Naar de opkomend ZenBook Prof wezenstrek tweetal USB 3,1 gen 2 type C portwijn van Thunderbolt 3 steun, tweetal USB 3,0 type A, een HDMI 1,4 portwijn en microSD roos lezer. Voor zover draadloze connectiviteit betreft, integreert het WiFi 2 x 802 AC en Bluetooth 4,2. Het touchpad heeft een vingerafdruksensor om uw computer te ontgrendelen met Windows hello.

De nieuwe ASUS notebook is uitgerust met een 73 WH lithium-polymeer batterij die, volgens de fabrikant tests, biedt een 14-uurs autonomie voor de productiviteit taken, en tot 10 uur spelen Full HD-video. Zijn snelle lading staat toe om 60% van de capaciteit in minder dan 50 minuten te voltooien. Bovendien, zijn nuttige leven strekt zich uit tot 700 oplaadcycli en heeft het voordeel dat het 80% van de capaciteit behoudt na honderden ladingen.

http://blog.kuruten.jp/kopenaccu/397284

http://kopenaccu.iobloggo.com/24/accu-asus-x550lb-series-beste-prijs-snelle-levering

http://blog.goo.ne.jp/accukopen/e/f917545b6ee565ed8a9768e0274eb8d9

28/11/2017

Accu HP tpn-c102 beste keuze voor de Laptop

We merkten op dat de Accu HP 681879-541 met Ryzen mobiele processor begon te worden beschikbaar in de VS ongeveer twee weken geleden. Eigenlijk, op dat moment AMD CEO Lisa su gezocht naar de nieuwe 2-in-1 beschikbaarheid bekend te maken door popping over aan Best Buy, het kopen van een HP Envy x360, en vervolgens het nemen van een selfie met de machine buiten de winkel voor Twitter. Sommige enthousiastelingen liepen benchmarks kort na die datum, zoals vermeld in de Hexus forums, maar in het weekend notebookcheck publiceerde een preview van haar Envy x360 15-inch versie benchmark gegevens als het bereidt zich voor op een full-blown Review later deze week.

Het is vrij eenvoudig te vatten van de CPU en GPU prestaties van de Accu HP 681949-001 in hp's nieuwe 2-IN1. Notebookcheck eerste beschouwt de CPU processing power: "de CineBench R15 scores voor onze Ryzen 5 2500U test notebook zijn in wezen identiek aan intel's Core i5-8250U in zowel single-en multi-threaded belastingen," it-rapporten. Draaien om GPU prestaties, verwachten over het dubbele van de grafische prestaties van de Intel Core i5-8250U chip in 3DMark 11.

Tijdens het uitvoeren van de veeleisende benchmarks, notebookcheck wilde zien of de Ryzen mobiele chip zou beginnen te wurgen na langere periodes. Indrukwekkend de site alleen waargenomen een "klein-maar-meetbaar 3 procent dip" in een lus CineBench R15 multi-thread tests. Het contrasteert dit resultaat aan de > 30 percentendaling van i7-7660U in de oppervlakte Pro Tablet wanneer onder spanning.

GPU benchmarks zet de AMD Ryzen 5 2500U's 3D pixel processing power op een plek tussen de eerbiedwaardige NVIDIA GeForce 940MX en nieuwe GeForce MX150. De GPU is ongeveer twee keer zo snel als de Intel UHD graphics 620 ingebouwd in de Core i5-8250U processor. Accu HP 756478-221 Aan de andere kant is het ongeveer half zo snel als de GeForce GTX 1050 of AMD Radeon RX 460, zoals vermeld in de laptops vergelijking getest.

Als de cijfers hierboven teleurstellen u op enigerlei wijze is het de moeite waard het raadplegen van de stroomverbruik resultaten voor de HP Envy x360 15 (hieronder gereproduceerd). In de laatste grafiek van notebookcheck voor zijn volledige herziening, zien we de machine bieden zeer indrukwekkende consumptie resultaten, met een uitstekende stationair stroomverbruik en op maximale verwerking load/3D Gaming raken over 50W. Laatste maar niet in het minst de "Ryzen-uitgeruste Envy x360 15 is slechts $630 USD in vergelijking met $850 USD voor een Kaby Lake-R-uitgeruste Envy x360 15," die zou kunnen worden van de Clincher.

Een nieuwe veelzijdige Ultrabook die wordt weergegeven op minder dan 1000 euro in Windows 10, de Accu HP tpn-c102 is ontworpen voor veelzijdig gebruik. Het is uitgerust met een Kaby meer Refresh processor laatste generatie Quad Core i7 laag stroomverbruik, een hybride opslagoplossing dedicated SSD en harde schijf capaciteit, een dedicated NVIDIA grafische kaart, een 15-inch IPS Full HD-scherm, een backlit chiclet toetsenbord of een USB 3,1 Type-C-verbinding.

Het maakt gebruik van een hybride opslagoplossing. Zo kan de belangrijkste software worden geïnstalleerd in aanvulling op het OS op de zeer snelle geïntegreerde dedicated SSD van 128 GB, de rest vindt plaats op de harde schijf met een grote capaciteit van 1000 GB die begeleidt het.

De Accu HP 756478-241 participeert in het maken van deze Ultrabook aanzienlijk meer vocht en ontvankelijk voor gebruik dan een model door zijn berooid. Dus het schouders heel goed het hart van deze computer, bestaande uit 8 GB RAM-geheugen van een laatste generatie processor laag vermogen Quad Core i7-8550U Kaby Lake Refresh dat blijkt te zijn krachtiger dan een Core i7 Kaby Lake laag stroomverbruik in de velden te profiteren van de multicore-architectuur.

Dit is een goede algemene prestaties met deze Ultrabook, die profiteert van een handig verlichte retro chiclet toetsenbord, zodat de sleutels goed worden onderscheiden in een lichte sfeer.

Dankzij de dedicated Accu HP hstnn-ub3r onboard kaart, is het mogelijk om te genieten van games niet al te gulzig in grafische middelen.
Afhankelijk van de behoeften, de NVIDIA Optimus onboard technologie maakt gebruik van ofwel de GeForce 940MX of de Intel UHD 620 geïntegreerd met de Kaby Lake Refresh oplossing, het maximaliseren van de laatste ondanks zijn bescheiden voordelen als het bevordert de autonomie met zijn verminderde energie verbruik.

In de praktijk, de GeForce 940MX wordt geactiveerd door Optimus om de grafische behandelingen als te zwaar voor de Intel UHD 620 uit te voeren. Met deze 2 grafische oplossingen is het natuurlijk mogelijk om Foto's en Video's te bekijken.

Accu voor HP 493529-371

Het scherm neemt specificaties die geschikt zijn voor dit gebruik met zijn 16/9e formaat en de Full HD-definitie ideaal voor het weergeven van high-definition content. Briljant, het scherm brengt de kleuren, maar wordt onthuld onderworpen aan reflecties. In ieder geval zullen velen waarderen de IPS-technologie als het reproduceert kleuren nauwkeuriger dan gemiddeld, terwijl het waarborgen van zeer comfortabele hoeken van het gezichtsvermogen, zowel horizontaal als verticaal.

De kant van de verbinding tot slot is dit Ultrabook goed uitgerust met zijn USB 3,1 type-C, zijn Wi-Fi AC en Bluetooth 4,2 modules voor draadloze verbindingen en mededelingen, zijn audio en havens Ethernet, zijn HDMI video output geschikt gemakkelijk om deze PC aan voor te verbinden voorbeeld, een TV of monitor evenals zijn 2 USB 3,1 (USB 2,0 compatibel) waarborgend overdrachten die tot 10 keer sneller dan in USB 2,0 worden gemaakt wanneer het verbinden met apparaten USB 3,0.

http://kopenaccunl.blogsport.de/2017/11/28/accu-hp-hstnn-db61

http://kopenaccu.myparty.se/2017/11/28/accu-hp-envy-4-series

http://kopenaccunl.allmyblog.com/5-accu-voor-hp-envy-4-1062tx.html