27/04/2017

Nieuwe Accu Asus G771JW 10.8V 56Wh Laptop Online

Accu Asus g741jw is altijd in staat geweest om prachtige en krachtige apparatuur te maken, maar op softwaregebied laten de Taiwanezen vaak steken laat vallen. Zet maar eens een nieuwe Asus laptop of tablet aan en je wordt gepresenteerd met wallpapers, updaters, antivirus en kromme Nederlandse vertalingen. Helaas geldt dat ook voor de Zenfone 3, die er op het oog prachtig uitziet voor een toestel in de prijsklasse van 399 euro, maar dat gevoel waait over wanneer je gepresenteerd wordt met meerdere browsers, suffe games of de ‘krachtig en versterken’-app die het werkgeheugen van je toestel overhoop haalt. Waar komt de drang toch vandaan komt om Android te belasten met zoveel crapware?

Ondanks de vervuiling is Android wel up-to-date. Tijdens het testen kwam netjes de update naar Android 7.0 naar voren. Ook biedt de Zenfone 3 64GB aan opslagruimte aan die bovendien uit te breiden valt met een geheugenkaart (of een tweede simkaart), dat is aangenaam veel. Zelfs als er al zo’n veertien GB in gebruik is.

Ook heeft Asus het toestel goed gefinetuned. Wanneer je het toestel gebruikt merk je dat hij vlot reageert, of het nu om zwaardere apps gaat of de vingerafdrukscanner. De accu gaat eveneens behoorlijk lang mee. Bij licht gebruik, waarbij ik hem vooral gebruikte voor Accu Asus g771jw wat messaging en e-mail lukte het me zelfs om hem twee en een halve dag op zak te hebben. Daar valt snel aan te wennen.

Aan de software-kant is het op het oog dus bar en boos, maar gelukkig weet Asus de Zenfone 3 goed te optimaliseren en is het met Android 7.0 vooralsnog helemaal bij de tijd. Vooralsnog, want het is helaas de vraag hoe het zit met toekomstige updates en veiligheidspatches.

Zoals het in deze review al een beetje doorsijpelt, ondanks dat het Accu Asus gl771jw aan de software-kant wat matig oogt, heeft Asus verder alles dik in orde. Het slanke toestel is gemaakt van glas en metaal en voelt daardoor luxe aan. De afwerking had wel iets fraaier geweest zonder de touchpadknoppen aan de voorkant en de camera die aan de achterkant uitsteekt.

Qua specificaties valt er met de Zenfone 3 ook weinig te klagen. Ik noemde al de keurige 64GB (uitbreidbare) opslag. Maar het toestel beschikt ook over 4GB werkgeheugen en een Snapdragen 625-processor. Ook dat is keurig, vooral in deze prijsklasse. Alhoewel de Accu Asus n551jk wel z’n meerdere moet erkennen in de OnePlus 3T. Maar bij de laatstgenoemde kamp je natuurlijk wel met onzekerheid over levering en garantie. Eigenaardig is wel dat de Zenfone 3 niet beschikt over een NFC-chip.

Accu Asus A41-X550E

Ook de kwaliteit van het 5,5 inch (14 cm) scherm is prima. Geen overdreven hoge resolutie, maar gewoon Full-HD. Hierdoor is de Zenfone 3 wat minder geschikt voor VR, maar op het oog van accubesparing helemaal geen verkeerde keuze. Het LCD-scherm is verder van prima kwaliteit en behoorlijk helder.

Fysiek is de camera van de Zenfone 3 uitstekend, maar helaas gaat dat niet helemaal op voor de foto’s. Maar allereerst het positieve, de Zenfone 3 is namelijk opvallend snel in het scherpstellen en maken van foto’s. Handig is ook dat je bij de handmatige instellingen een waterpas kunt oproepen, bijzonder prettig voor ‘scheefschieters’ als ik.

Helaas laten de foto’s zelf een beetje te wensen over. Dat ligt overigens niet aan de gebruikte camerasensor, want die is hetzelfde als op de OnePlus 3 en Huawei Mate 8 en heb ik prima prestaties zien leveren. Asus heeft de camera dus nog niet helemaal lekker afgesteld, waardoor er regelmatig een witte waas over foto’s hangt en bij weinig licht net even teveel sluitervertraging (en dus bewogen foto’s) optreedt.

http://www.funfame.com/accu-voor-asus-g741jw-laptop/

19/04/2017

Accu voor Asus r751jx

Asus is ook actief op het vlak van business-notebooks. De goed uitgeruste 15.6-inch AsusPro P454UQ daagt de gevestigde Accu Asus r752l concurrentie uit. Wat batterijduur betreft behaalt Asus alvast een overwinning.

Het backlight van het scherm flikkert aan 21000 Hz (hoogstwaarschijnlijk met PWM - Pulse-Width Modulation) aan een helderheid van 90 % en lager. Boven deze helderheid zou er geen flickering / PWM mogen optreden.

De frequentie van 21000 Hz is redelijk hoog en de meeste mensen die gevoelig zijn aan flickering zouden dit dus niet mogen waarnemen of geïrriteerde ogen krijgen.

Ter vergelijking: 60 % van alle geteste toestellen maakten geen gebruik van PWM om de schermhelderheid te verlagen. Als het wel werd Accu Asus r751jx gebruikt, werd een gemiddelde van 1282 (minimum: 43 - maximum: 30860) Hz waargenomen.

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier.

De Accu Asus x550cc is uitgerust met een Core i5-processor van de Kaby-Lake-generatie, die voor de meeste gebruikers perfect toereikend zou moeten zijn. De GeForce-GPU laat toe om ook enkele games te spelen. Ondanks de degelijke rekenkracht warmt het toestel nauwelijks op en blijft hij steeds stil in gebruik.

Een solid-state drive zorgt voor een vlotte werking van het systeem. Dankzij de onderhoudsklep is het eenvoudig om de Accu Asus n550jk te vervangen. Het is ook mogelijk om een extra 2.5-inch-HDD te installeren in de laptop. Hiervoor is het echter noodzakelijk om over een passende installatie-frame te beschikken. Het ontspiegelde IPS-scherm van de computer weet te overtuigen met stabiele kijkhoeken en degelijke helderheid. De uitstekende batterijduur is ook het vermelden waard.

UX32VD Accu

kopenaccu : http://www.kopenaccu.com

Asus kan met de AsusPro P4540UQ inderdaad concurreren met de gevestigde toppers.

Wie zien vooral ruimte voor verbetering in het toetsenbord. Niet dat deze echt slecht is, maar hij is niet van dezelfde kwaliteit als de toetsenborden die we zien in de HP ProBook 450 G4 en de Lenovo Thinkpad E570. Daarnaast mist de Asus toetsenbordverlichting. Op dit vlak brengt de concurrentie het er echter niet veel beter vanaf.

10/04/2017

Accu Asus laptop G750j

Alle fysieke poorten van de G75 teruggekeerd op de Accu Asus g750 met kleine veranderingen. Aangezien de achterkant is gereserveerd voor de grote openingen en de batterij, zijn alle ingangen gemakkelijk bereikbaar vanaf de zijkanten. Zowel de 2 x 3.5 mm audio poorten en Kensington-slot, ofwel aan de linker of rechter randen zijn verplaatst, maar de rest blijft onbewogen. De Mini DisplayPort is in het bijzonder opgewaardeerd tot en omgedoopt als Thunderbolt zonder afbreuk te doen aan de volledige achterwaartse compatibiliteit. Plaatsing van de poort is over het algemeen goed en laat voldoende ruimte voor zowel linkshandige als rechtshandige gebruikers, hoewel de rechterrand potentieel drukke krijgen kan zoals het herbergt alle drie video-out poorten naast sommige havens USB en Gigabit Ethernet in de onmiddellijke nabijheid. Merk op dat het model nog steeds ontbreekt aan inheemse eSATA en FireWire-poorten.

Draadloze connectiviteit wordt verzorgd door een half-mini PCI-e dual-band Broadcom 802.11ac-adapter (BCM4352) staat tot 876 Mbps theoretische overdrachtsnelheden, waardoor de G750 een van de paar laptops vrijgegeven tot nu toe aan te bieden in de buurt van-gigabit snelheden via WiFi. De tri-stream versie (BCM4360) biedt theoretische snelheden groter is dan 1 Gbps via WiFi via bredere 80 MHz-band, maar het valt nog te bezien als deze zal worden opgenomen in toekomstige modellen van de ROG. Ongeacht, beide modellen zijn volledig compatibel met 802.11n-netwerken zoals we in geen verbindingsproblemen of willekeurige druppels liepen wanneer verbonden. Er is geen WWAN of GPS-verbinding vanaf een groot gaming DTR anders dan verwacht.

De Accu Asus g750j bevat geen accessoires uit de doos buiten haar lichtnetadapter, extra schroeven, stuurprogramma's, schijf, garantiekaart en snelle start/onderhoud gidsen. Extra ROG-branded accessoires en gear kunnen worden gevonden via de online winkel. Het ontbreken van een gespecialiseerde docking poort betekent met behulp van de Thunderbolt en USB-poorten voor de meeste accessoires en uitbreidingen.
Onderhoud

De G750 zorgt voor gemakkelijke toegang tot twee van de vier SODIMM-sloten en twee RAID staat 2,5-inch SATA III baaien van onder de Accu Asus g750jh notebook. Directe toegang tot de helft mini PCI-e-sleuf, de laatste twee RAM-sleuven en het koelsysteem, echter, vergt een uitgebreide ontmanteling en verwijdering van op zijn minst een dozijn schroeven van verschillende formaten. Schoonmaken van de fans van het duale systeem kunnen dus een uitdaging. De sterk geïntegreerde componenten betekent grotendeels unupgradeable-processors, die is een gemeenschappelijk nadeel in vergelijking met hoogst klantgerichte barebones. Extra foto's van het moederbord kunnen worden gezien in onze preview van het pre-productie model.

Naast de gebruikelijke eenjarige delen en de garantie op arbeidskosten voor klanten in de VS, Asus ook gooit in 24/7 technische ondersteuning en een 30 dag nul dode pixel garantie die wordt vaak aangeboden van andere high-end systeem-resellers. Het product online te registreren, zal één jaar accidental damage-bescherming ook net. De Accu Asus g750jw ROG-serie heeft een grote aanhang en dus een actieve officiële on line forum voor wonen steun, Q&A en RMA diensten indien nodig.
batterij voor ASUS G750

De grote touchpad uit de G75 is nu nog groter op de G750 een gemeten 11,7 x 6.6 cm in oppervlakte. Vooral wanneer vergeleken bij de meestal kleine touchpads van Clevo barebones en MSI gebaseerde schelpen zoals de GT70H of de Nomad 15, verschijnt de touchpad op de Asus massale. Dus vonden we zowel scrollen en multi-touch gebaren te veel soepeler met minimale invoerfout. Ondanks de verhoging van de grootte, de oppervlakte blijft stevig in het midden en mag visueel depressief met een duw van een vinger. De geïnstalleerde software van Asus Smart gebaar ook kunt voor overvloed van opties en herkent maximaal 3-vinger-ingangen. Een externe muis is nog steeds de voorkeur input natuurlijk, maar wij houden vooral de touchpad voor kwaliteit, grootte, aanpassing en gebruiksgemak.

Gebruikers die liever speciale Klik sleutels in plaats van de geïntegreerde oplossing gevonden op vele Ultrabooks zal tevreden zijn over de twee sleutels hier. Zij elk bieden ruime reizen en solide feedback wanneer ingedrukt met de begeleidende auditieve feedback. Het gekletter klinkt een beetje goedkoop en de belangrijkste oppervlak kan hebben zijn meer rubberized om te voorkomen dat goedkope plastic gevoel, maar ze presteren en toch op een betrouwbare manier te reageren.