31/05/2017

Asus U35J Laptop Accu Schappelijke Prijs Kopen

Heet van de hielen van NVIDIA kondigt de GTX Max-Q-ontwerp, ASUS kondigt de nieuwste laptop in hun line-up van de Republiek van Gamers, met de Accu Asus u30j en GX501VS featuring een Intel Core i7-7700HQ en NVIDIA GTX 1080 Max-Q in een model dat is minder dan 1,7 cm dik en weegt slechts 2,2 Kg. Hoewel niet iedereen moet gaan dun en licht, die dat wel doen nog meer prestaties in een nieuwe slanke laptop zal waarderen.

ASUS heeft een geweldige line-up van gaming laptops, met alles van lage kosten te Desktopvervanger designs. De ASUS ROG Zephyrus neemt het hoogwaardige premium­segment naar een kleinere, lichtere ontwerp. Dankzij de lancering van de GTX Max-Q GPU van NVIDIA, sommige beter weggooien, in combinatie met verlaagde GPU frequenties, brengen allermeest naar de prestaties van de GTX 1080 nog kleinere notebooks, die zou hebben geworsteld om te verdrijven van de warmte die door deze grafische oplossing zonder het grotere volume voor een grotere, zwaardere laptop koeling biedt.

ASUS is niet de enige die Accu Asus u30s brengen een dun en licht ontwerp, natuurlijk, en de sleutel zullen hun koeling uitvoering. ASUS is touting haar actieve aërodynamische systeem (AAS) om te houden de laptop koel en stiller, en wanneer de Zephyrus wordt geopend, het chassis daadwerkelijk opent iets dat grotere luchtstroom in zonder de dikte van de laptop wanneer het gesloten voor reizen, en ASUS zegt dat het kan 20% meer luchtstroom met dit flexibele ontwerp. Andere dunne en lichte GTX 1080 ontwerpen geweest vrij luid al, dus hopelijk de combinatie van Max-Q en AAS de geluidsniveaus onder controle kan houden.

De ROG Zephyrus functies een 15,6-inch beeldscherm, met een 1920 x 1080 resolutie en vernieuwingsfrequentie van 120 Hz, en het kenmerkt NVIDIA G-SYNC. Eerlijk gezegd, in deze resolutie, de GTX 1080 is over het algemeen overkill, maar ten minste de hogere herhalingsfrequentie paneel moet er helpen. ASUS beweert 100% sRGB-dekking, hoewel ze de neiging om nog maar niet te veel zorgen over deelvenster nauwkeurigheid en grijstinten, dus hopelijk dat wij kunt check it out.

De rest van de laptop is wat je zou verwachten met veel mobiele prestaties. Intels Core i7-7700HQ biedt de verwerking grunt, en Accu Asus u35 zal het koppel met maximaal 24 GB DDR4-2400. Opslag is alle M.2 PCIe SSD's met 256GB / 512GB / 1TB opties gebaseerd.

ASUS heeft groot op de Thunderbolt-trein geweest, en het is leuk om te zien dat de Zephyrus deze trend met een USB-C poort met Thunderbolt 3 en USB 3.1 Gen2 blijft, en omdat dat is meer de toekomst en minder het heden, zij ook vier USB 3.1 Type-A poorten omvatten. HDMI 2.0 is ook beschikbaar, zodat deze laptop VR klaar als je in die moet worden.

ASUS heeft verplaatst het toetsenbord aan de voorzijde van de notebook, die helpt met hun koeling en maakt het meer als een desktop systeem, en de toetsenbord functies RGB verlichting die lijkt te zijn in zones in plaats van per-sleutel, hoewel ze aanpasbare effecten voor de WASD en QWER sleutelgroepen hebben voelen. Als een notitieboekje van het gokken, het beschikt ook over anti-beeldschaduwen sleutels die maximaal 30 toetsen op hetzelfde moment, ondersteunen kunnen in het geval dat u sprout een hele hoop meer vingers.

De Accu Asus u35j Zephyrus zullen beschikbaar zijn op het einde van juni in de VS en Canada. Het GX501VI-model zal beginnen bij $2699 USD, en de GX501VS begint bij $2299. ASUS niet aangeven wat de twee modellen wijzen, maar de VS waarschijnlijk downgrades de GPU naar een GTX 1070.

Accu voor Asus A32-UL50

 Laptop Accu Asus : http://www.kopenaccu.com/asus.html

Het is vrij indrukwekkend op het niveau van engineering voor ASUS duurt te koppelen een i7-7700HQ-processor en een GTX 1080 binnen een notitieboekje van het gokken dat is enkel 17,9 mm in dikte en weegt slechts 2.24kg. Volgens ASUS geformuleerd zijn vingervlugge ingenieurs hebben een nieuw systeem van luchtstroom dat warmte sneller verdwijnt, houdt het systeem draait onder belasting cool en gebruikers toestaat om te worden een bron van afgunst wanneer knipperende hun ultra-dunne, maar uiterst krachtige laptop.

"Luchtstroom wordt gegenereerd door blower-stijl Aero Accelerator fans met hun eigen uitbreidingen. De behuizingen zijn zorgvuldig vormgegeven om versnellen van inname en de messen zijn 33% dunner te duwen meer lucht met elke rotatie. Afslanking van de messen laat ons knijp 71 van 'em in elke fan — meer dan enig andere gaming notebook die we hebben gezien. Hoewel we geëxperimenteerd met het maken van de bladen uit metaal, waren ze te plomp tempo, zodat we overstapten op een speciale vloeistof-crystal-polymeer dat is veel stijver. We nagestreefd een soortgelijk pad voor de radiatoren. Hun vinnen zijn slechts 0,1 mm dik, die ons toeliet toevoegen meer, waardoor het gebied warmtedissipatie terwijl het nog steeds het verminderen van luchtweerstand. Omdat zuiver koper te dun bij die dikte is, zijn de radiatoren gemaakt van een sterkere legering met soortgelijke warmtegeleidingscoëfficiënt. "

http://minkara.carview.co.jp/userid/2791561/blog/39861341/

http://social.atinaperopendata.com/blogs/667/4660/asus-u30j-laptop-accu-online-kopen

27/05/2017

Asus R510CC Laptop Accu Goede

De Accu Asus r510ze is op het oog een mooie laptop die netjes is afgewerkt. Hier en daar zul je wat last hebben van scherpe randjes tijdens het tikken, maar dat is meer een designkeuze dan fabricageslordigheid. Ook een designkeuze, maar wel potentieel vervelend, is de hoek waaronder de poorten bereikbaar zijn. Ook de trackpad is soms wat nukkig en het toetsenbord veert voor een laptop van duizend euro net iets te veel mee. Wat prestaties betreft heeft de convertible een uitstekende accuduur, die echter geëvenaard kan worden door laptops met krachtigere hardware. Opladen gaat wel vlot en de prestaties zijn, zeker vergeleken met de UX305, dik in orde. Er zijn echter alternatieven die minder kosten.

Eind maart kondigde Asus zijn nieuwste ultrabook in de Zenbook-serie aan met een scherm dat 180 graden gekanteld kan worden. Deze Zenbook Flip werd de 'UX360CA' genoemd en wordt geleverd met Core m-processor, ssd en 13,3"-ips-touchscreen. Er zijn versies met een full-hd-scherm, maar ook een hogere resolutie van 3200x1800 pixels is mogelijk.

De Ultrabook Flip is voorzien van een 13,3"-ips-paneel, dat helaas achter een ongelamineerd glazen touchscreen verborgen gaat. Het scherm is, zoals veel touchscreens, glanzend afgewerkt, wat de leesbaarheid onder fel licht nadelig kan beïnvloeden. Om dat een beetje tegen te gaan geeft Asus een maximale helderheid van 350cd/m² op, maar wij hebben op ons reviewexemplaar 281cd/m² gemeten. De kleurafwijking is met een gemiddelde kleurfout van 7,5 behoorlijk en het scherm staat iets te koel afgesteld, op bijna 7000 kelvin.

Accu Asus r510cc Het scherm is gevat in een aluminium behuizing met Asus' kenmerkende, geborstelde afwerking met concentrische ringen. De randen zijn voorzien van een enigszins scherp randje, als gevolg van het glas dat aan de binnenkant tot aan het randje doorloopt. Een zwarte bezel begrenst het scherm, dat met twee traploos verstelbare scharnieren aan de body van de laptop vastzit. De raison d'être van de Flip is zijn scherm, dat helemaal tegen de onderkant geklapt kan worden, zodat de Zenbook als dikke tablet gebruikt kan worden. Windows schakelt dan, over het algemeen netjes, over naar de tabletmodus. Tijdens het gebruik ging dit een enkele keer mis, maar dat kan zowel Asus' als Microsofts schuld zijn.

De body van de laptop is eveneens van licht metaal gemaakt, met aan de onderkant vier rubberen voetjes en twee luidsprekerperforaties aan de voorkant. Aan de bovenkant bieden smalle rubberen stripjes bescherming van het glas en het toetsenbord ligt iets verdiept.
Trackpad en toetsenbord

Dat toetsenbord is opgebouwd uit chiclet-toetsen die een redelijke feedback geven, maar in de praktijk blijken vooral dubbele letters regelmatig gemist te worden. In het midden veert het toetsenbord behoorlijk mee, maar verder is het in orde. Het is alleen jammer dat er geen toetsenbordverlichting inschakelbaar is. Ook geven de randjes van de behuizing tijdens het typen soms een onprettig scherpe indruk aan de polsen.

De trackpad functioneert over het algemeen aardig, maar zeker bij fijne bediening is de stroefheid soms wat contraproductief. Je kunt moeite hebben om de aanwijzer van zijn plek te krijgen als je al halverwege een muisklik zit. Uiteraard kun je ook het touchscreen gebruiken, maar dat is eigenlijk alleen in tabletstand aardig. Bij gebruik in laptopmodus beweegt het scherm dan behoorlijk mee en over vingerafdrukken hoeven we het uiteraard niet te hebben.

We vergelijken de Accu Asus r510dp met de UX305, die dezelfde soc aan boord heeft, maar 300 euro goedkoper is. De Spectre van HP is duurder, maar heeft een vergelijkbaar, omklapbaar scherm en de Toshiba Radius ten slotte kost net als de UX360 999 euro, en heeft een uhd-omklapscherm en een krachtigere processor aan boord.

Met een browsetijd van dik tien uur en net iets minder dan tien uur video afspelen heeft de Flip een imposante accuduur voor zo'n platte laptop. Het helpt natuurlijk dat er een superzuinige Core m-processor in zit, die als bijkomend voordeel heeft dat deze volledig passief gekoeld kan worden. Ontsierende roosters voor koeling zul je dus niet aantreffen op deze laptop.

De UX360 presteert een stuk beter dan de Accu Asus r510ea , hoewel beide laptops dezelfde m3-processor hebben. Waarschijnlijk speelt throttling minder in deze nieuwe laptop. Vergeleken met de Toshiba en HP scoort de Zenbook Flip een stuk minder, maar daar staat vergeleken met de Radius een veel langere accuduur tegenover. De Spectre presteert echter beter én houdt het lang uit op de accu, maar die kost wel flink meer. De ssd is een m2-drive, maar is via sata aangesloten en heeft dus navenante prestaties.

batterij voor Asus R510ZE

Asus Laptop Accu : http://www.kopenaccu.com/asus.html

De Zenbook Flip is op het oog een mooie laptop, die netjes is afgewerkt. Hier en daar kun je wat last hebben van scherpe randjes tijdens het tikken, maar dat is meer een designkeuze dan fabricageslordigheid. Ook een designkeuze, maar wel potentieel vervelend, is de hoek waaronder de poorten bereikbaar zijn. De trackpad is soms wat nukkig en het toetsenbord veert voor een laptop van duizend euro net iets te veel mee.

Wat prestaties betreft heeft de convertible een uitstekende accuduur, die echter geëvenaard kan worden door laptops met krachtigere hardware. Opladen gaat wel vlot en de prestaties zijn, zeker vergeleken met de UX305, dik in orde. Voor hetzelfde geld koop je echter ook een compacte Toshiba-laptop, die stukken beter presteert, met krachtigere hardware. Alleen op de accu moet je dan flink inleveren.

http://social.atinaperopendata.com/blogs/667/4651/laptop-accu-asus-r510ze-goede-keuze

http://berwickpa.net/it/accu-voor-asus-a41-x550a-goedkoopste-online.html

22/05/2017

F200CA Laptop Accu Asus Professioneel 33Wh/2850mAh 11.25V

ASUS lanceerde eind vorig jaar de UX21E en de ZenBook UX31E ultrabooks. Deze zullen binnenkort worden opgevolgd door de UX21A en de UX31A modellen, die gebruik maken van een Ivy Bridge in.p.v. een Sandy Bridge processor. Daarnaast hebben ze nog een aantal verbeteringen: beide zullen een Full HD scherm hebben met 1920x1080 beeldpunten, dat gebruik maakt van IPS-technologie. Daarnaast zal het 13-inch model ook verkrijgbaar zijn met een mat IPS-paneel en een extra USB 3.0-poort, VGA en een verlicht toetsenbord. Kort erna zal de Accu Asus 0b110-00240000 op de markt komen, eveneens voorzien van Ivy Bridge, maar iets dikker doordat deze gebruik maakt van een hybride SSD. De precieze specificaties voor Nederland moeten nog bekend gemaakt worden, maar wij konden dit laatste model al even bekijken op Computex, evenals een speciale toekomstige versie van de UX21A die voorzien is van een touchscreen.

Tijdens de Computex laat ASUS namelijk al modellen zien die pas rond het einde van dit jaar op de markt zullen komen. Zoals de UX21A uitvoering met touchscreen: het een 11,6-inch aanraakscherm kan gelijktijdig tien verschillende aanslagen waarnemen. Het IPS paneel heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels en kijkhoeken van 178°. Onze eerste bevindingen van het nieuwe scherm zijn in elk geval al zeer positief.

Naast het nieuwe scherm maakt de Accu Asus f200ca uiteraard gebruik van een nieuwe mobiele Intel Ivy Bridge processor met de Intel HD 4000 grafische chip. Het systeem krijgt 4 GB DDR3 geheugen met een kloksnelheid van 1600 MHz en een SSD met capaciteiten tot 256 GB. Het apparaat zal afmetingen krijgen van 29,9 cm bij 19,7 cm bij 1,8 cm wanneer het scherm is ingeklapt met een totaalgewicht van 1,2 kilogram.

De ZenBook UX31 krijgt eveneens opvolgers waarbij vooral weer het scherm drastisch wordt verbeterd. Naast de UX31A komt er dus een UX32. Ook dit 13,3-inch model heeft een scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels en een (optioneel mat) IPS paneel - een touchscreen uitvoering ligt in het verschiet voor later dit jaar, na verschijnen van Windows 8. Uiteraard zal ook de UX32 een Intel Ivy Bridge processor gaan gebruiken, met een iets grotere geheugencapaciteit dan de Accu Asus 0b110-00240100 : maximaal 6 GB geheugen. Als opslagmedium beschikt dit model niet over een enkele SSD, maar over een speciale 7 mm dikke harde schijf met een capaciteit van 500 GB en een aparte 24 GB SSD die als cache dient.

Naast Ultrabooks voor de consumentenmarkt, heeft ASUS ook een model voor de zakelijke gebruiker laten zien op de IFA. Dit model is voorzien van een processor die ondersteuning biedt voor de vPro technologie, daarnaast kan de laptop ook overweg met Small Business Advantage (SBA), Smart Connect, is de Self-Encrypting Drive (SED) en Trusted Protection Module (TPM) technologie toegepast. Op deze manier moet data veilig zijn en ontoegankelijk worden gemaakt. De vingerafdruklezer moet ook ongeautoriseerde gebruikers de toegang tot de opgeslagen bestanden ontzeggen.

De Accu Asus f200la heeft een 14-inch touchscreen met een matte afwerking, voor de resolutie heeft ASUS gekozen voor 1366x768 beeldpunten. De processor komt uit de Core I-serie van Intel, daarnaast is een losse grafische chip van Nvidia geplaatst. De laptop is standaard uitgerust met 4 GB geheugen en het geheel weegt 1,64 kilogram. Bijzonder is dat het getoonde model zowel een harde schijf aan boord had, maar ook was uitgerust met een mSATA SSD. De 500 GB harddisk was afkomstig van Seagate en de SSD was een 128 GB exemplaar afkomstig van Sandisk. ASUS heeft het toetsenbord spatwaterdicht gemaakt zodat de BU400 ook bij de minder voorzichtige gebruikers niet zomaar kapot gaat. De aansluitingen bestaan uit HDMI, VGA, Gigabit ethernet, drie keer usb 3.0 en een SD-kaartslot.

batterij voor Asus C21-X202

Laptop Accu Asus : http://www.kopenaccu.com/asus.html

Opnieuw heeft ASUS haar assortiment notebooks uitgebreid, ditmaal hebben we te maken met drie notebooks uit de UnLimited-serie. De 14-inch UL80AG-WX014V, UL80V-WX022V en UL80AG-WX008V zijn voorzien van een Intel Core 2 Duo SU7300 CPU, GS45 chipset, 4 GB geheugen, Altec Lansing speakers en Windows 7 Home Premium. Verder zijn de notebooks 330 x 240 x 14 ~ 26.8 mm groot en wegen ongeveer 2 kilogram. Het scherm heeft een resolutie van 1366 x 768 pixels.

De UL80AG-WX014V heeft verder een GMA 4500MHD IGP, Bluetooth en een 320 GB harde schijf aan boord, het geheel heeft een adviesprijs van 699 euro. De UL80V-WX022V heeft eveneens een 320 GB harde schijf, maar ASUS heeft hier gekozen voor een GeForce G210M GPU, Gigabit Ethernet en WiFi. De adviesprijs van deze notebook is 799 euro. In de behuizing van de UL80AG-WX008V zit ook de GMA 4500MHD IGP, maar hier heeft het systeem gecombineerd met een harde schijf van 500 GB. ASUS heeft deze notebook een adviesprijs van 699 euro gegeven.

http://kopenaccu.blogs100.ru/2017/05/22/asus-0b110-00240100-accu-laptop-hoge-kwaliteit/ http://www.dclog.jp/en/8529184/569528631