31/05/2017

Asus U35J Laptop Accu Schappelijke Prijs Kopen

Heet van de hielen van NVIDIA kondigt de GTX Max-Q-ontwerp, ASUS kondigt de nieuwste laptop in hun line-up van de Republiek van Gamers, met de Accu Asus u30j en GX501VS featuring een Intel Core i7-7700HQ en NVIDIA GTX 1080 Max-Q in een model dat is minder dan 1,7 cm dik en weegt slechts 2,2 Kg. Hoewel niet iedereen moet gaan dun en licht, die dat wel doen nog meer prestaties in een nieuwe slanke laptop zal waarderen.

ASUS heeft een geweldige line-up van gaming laptops, met alles van lage kosten te Desktopvervanger designs. De ASUS ROG Zephyrus neemt het hoogwaardige premium­segment naar een kleinere, lichtere ontwerp. Dankzij de lancering van de GTX Max-Q GPU van NVIDIA, sommige beter weggooien, in combinatie met verlaagde GPU frequenties, brengen allermeest naar de prestaties van de GTX 1080 nog kleinere notebooks, die zou hebben geworsteld om te verdrijven van de warmte die door deze grafische oplossing zonder het grotere volume voor een grotere, zwaardere laptop koeling biedt.

ASUS is niet de enige die Accu Asus u30s brengen een dun en licht ontwerp, natuurlijk, en de sleutel zullen hun koeling uitvoering. ASUS is touting haar actieve aërodynamische systeem (AAS) om te houden de laptop koel en stiller, en wanneer de Zephyrus wordt geopend, het chassis daadwerkelijk opent iets dat grotere luchtstroom in zonder de dikte van de laptop wanneer het gesloten voor reizen, en ASUS zegt dat het kan 20% meer luchtstroom met dit flexibele ontwerp. Andere dunne en lichte GTX 1080 ontwerpen geweest vrij luid al, dus hopelijk de combinatie van Max-Q en AAS de geluidsniveaus onder controle kan houden.

De ROG Zephyrus functies een 15,6-inch beeldscherm, met een 1920 x 1080 resolutie en vernieuwingsfrequentie van 120 Hz, en het kenmerkt NVIDIA G-SYNC. Eerlijk gezegd, in deze resolutie, de GTX 1080 is over het algemeen overkill, maar ten minste de hogere herhalingsfrequentie paneel moet er helpen. ASUS beweert 100% sRGB-dekking, hoewel ze de neiging om nog maar niet te veel zorgen over deelvenster nauwkeurigheid en grijstinten, dus hopelijk dat wij kunt check it out.

De rest van de laptop is wat je zou verwachten met veel mobiele prestaties. Intels Core i7-7700HQ biedt de verwerking grunt, en Accu Asus u35 zal het koppel met maximaal 24 GB DDR4-2400. Opslag is alle M.2 PCIe SSD's met 256GB / 512GB / 1TB opties gebaseerd.

ASUS heeft groot op de Thunderbolt-trein geweest, en het is leuk om te zien dat de Zephyrus deze trend met een USB-C poort met Thunderbolt 3 en USB 3.1 Gen2 blijft, en omdat dat is meer de toekomst en minder het heden, zij ook vier USB 3.1 Type-A poorten omvatten. HDMI 2.0 is ook beschikbaar, zodat deze laptop VR klaar als je in die moet worden.

ASUS heeft verplaatst het toetsenbord aan de voorzijde van de notebook, die helpt met hun koeling en maakt het meer als een desktop systeem, en de toetsenbord functies RGB verlichting die lijkt te zijn in zones in plaats van per-sleutel, hoewel ze aanpasbare effecten voor de WASD en QWER sleutelgroepen hebben voelen. Als een notitieboekje van het gokken, het beschikt ook over anti-beeldschaduwen sleutels die maximaal 30 toetsen op hetzelfde moment, ondersteunen kunnen in het geval dat u sprout een hele hoop meer vingers.

De Accu Asus u35j Zephyrus zullen beschikbaar zijn op het einde van juni in de VS en Canada. Het GX501VI-model zal beginnen bij $2699 USD, en de GX501VS begint bij $2299. ASUS niet aangeven wat de twee modellen wijzen, maar de VS waarschijnlijk downgrades de GPU naar een GTX 1070.

Accu voor Asus A32-UL50

 Laptop Accu Asus : http://www.kopenaccu.com/asus.html

Het is vrij indrukwekkend op het niveau van engineering voor ASUS duurt te koppelen een i7-7700HQ-processor en een GTX 1080 binnen een notitieboekje van het gokken dat is enkel 17,9 mm in dikte en weegt slechts 2.24kg. Volgens ASUS geformuleerd zijn vingervlugge ingenieurs hebben een nieuw systeem van luchtstroom dat warmte sneller verdwijnt, houdt het systeem draait onder belasting cool en gebruikers toestaat om te worden een bron van afgunst wanneer knipperende hun ultra-dunne, maar uiterst krachtige laptop.

"Luchtstroom wordt gegenereerd door blower-stijl Aero Accelerator fans met hun eigen uitbreidingen. De behuizingen zijn zorgvuldig vormgegeven om versnellen van inname en de messen zijn 33% dunner te duwen meer lucht met elke rotatie. Afslanking van de messen laat ons knijp 71 van 'em in elke fan — meer dan enig andere gaming notebook die we hebben gezien. Hoewel we geëxperimenteerd met het maken van de bladen uit metaal, waren ze te plomp tempo, zodat we overstapten op een speciale vloeistof-crystal-polymeer dat is veel stijver. We nagestreefd een soortgelijk pad voor de radiatoren. Hun vinnen zijn slechts 0,1 mm dik, die ons toeliet toevoegen meer, waardoor het gebied warmtedissipatie terwijl het nog steeds het verminderen van luchtweerstand. Omdat zuiver koper te dun bij die dikte is, zijn de radiatoren gemaakt van een sterkere legering met soortgelijke warmtegeleidingscoëfficiënt. "

http://minkara.carview.co.jp/userid/2791561/blog/39861341/

http://social.atinaperopendata.com/blogs/667/4660/asus-u30j-laptop-accu-online-kopen

Les commentaires sont fermés.