14/05/2017

Asus A32-M50 Laptop Accu (4400mAh 11.1 V) Beste Prijs

De Accu Asus a32-m50 is een laptop die is ontworpen voor de budget bewuste gamers. Het niet beschikken over de nieuwste gaming-hardware, maar het biedt wel genoeg pk om te voldoen aan de meeste gamers. Allerbest, biedt Amazone momenteel het voor $988.60, die is $311 van de kleinhandelsprijs $11 onder Newegg de prijs voor dezelfde laptop.

Het eerste ding dat u zult opmerken over deze laptop is het stealth-gevechtsvliegtuig-themed chassis, waarop Asus zegt werd geïnspireerd door een gevechtsvliegtuig van F-22. Aan de binnenkant, Asus toegevoegd sommige zilver patronen samen met sinistere rode achtergrondverlichting, die helpt de laptop meer flair geven.
Koop op Amazon

Gamers zullen blij zijn te weten dat in onze laboratoria de Accu Asus m60jv 15,6-inch, 1920 x 1080 LCD grote nauwkeurigheid, spot-on kleuren en helderheid van de bovenste laag aangeboden. Geluid was een beetje ondiep in eerste instantie, maar gelukkig dat kun je kiezen tussen een paar voorinstellingen om de kwaliteit te verbeteren.

In termen van brute kracht, de functies van de laptop een 2,6 GHz Core i7-6700HQ quad-core CPU in combinatie met een royale 16 GB RAM en een 1 TB harde schijf. Als u het systeem wilt extra pittig, Asus ook opgenomen een 128GB SSD. Voor graphics, krijg je van Nvidia GeForce GTX 960M met 4GB van RAM. Het is niet de meest recente GPU op de markt, maar het is nog in staat op de nieuwste games te nemen zolang u uw verwachtingen in toom te houden.

In termen van connectiviteit is er een vreemde mix van oude en nieuwe zoals Accu Asus a32-n61 omvat van een dubbellaags DVD-lade, maar ook een USB 3.1-poort omvat.

Asus heeft de VivoBook E12, een nieuwe laptop aangedreven door Intel's Apollo Lake processoren. Als gevolg van een compact en lichtgewicht bouwstijl, is de VivoBook E12 ontworpen voor productiviteit onderweg.

De Asus VivoBook E12-functies een 11,6-inch HD beeldscherm met een resolutie van 1.366 x 768 pixels. Het scherm wordt geleverd met True2Life Video-technologie die gebruikmaakt van intelligente algoritmen om de scherpte en het contrast van elk frame, evenals prachtige Accu Asus m60vp vertoningstechnologie voor rijker, dieper en meer accurate kleuren. Afgezien van een levendige display komt de laptop ook met meeslepende geluid via Asus SonicMaster-technologie en dubbele sprekers.

In termen van grootte en het gewicht is de VivoBook E12 kleiner dan een A4-formaat papier en zeer licht op 980 gram. Het is verkrijgbaar in drie kleuren — Star grijs, roze Petal en Pearl White — met een gegradueerde afwerking en een zeshoekig motief op de voorkant.

accu voor Asus A32-N61

Asus Laptop Accu : http://www.kopenaccu.com/asus.html

De VivoBook E12 kan worden aangedreven door de Intel Celeron dual core N3350 processor of de Intel Pentium quad-core N4200 processor, met Intel HD Graphics en maar liefst 4 GB random - access memory (RAM).

Er zijn twee beschikbare modellen: de E203NA wordt geleverd met 32 GB, 64 GB of 128 GB aan eMMC Schicht opslag in entrepot, terwijl de E203NAH wordt geleverd met 500 GB of 1 TB harde schijf (HDD) opslag.

Asus nieuwe aanbod komt voorgeïnstalleerd met Windows 10 en Office 365. Opmerkelijke eigenschappen omvatten de capaciteit te gewoon zeggen, "Hey Cortana," wakker van het apparaat; de moderne Standby-functie die verbonden met het internet zelfs in de slaapstand staat, blijft zodat de bestanden worden allemaal gesynchroniseerd; en een 180-graden-scharnier waarmee de laptop te liggen plat op een tafel.

De VivoBook E12 komt ook met een toetsenbord van volledig formaat met een belangrijke reis van 1.6 mm, dus het is comfortabel om met typen. Het heeft ook een grote, responsieve precisie-Touchpad met palm-afwijzing technologie. In termen van connectiviteit is er een USB Type-C poort, twee USB 3.1 Gen 1-poorten, een HDMI-poort en een microSD-kaartlezer. De laptop is ook kunnen bieden tot 10 uren van het batterijleven.

https://www.stuckmic.com/members/kopenaccu/122-asus-a32-n61-accu-laptop-gratis-verzending-4400mah-11-1-v.html

Les commentaires sont fermés.